Ford a întrerupt o linie de producție la uzina de motoare din Bridgend timp de 5 zile: cererea este în scădere

de Paul Cosma
Marti, 30.10.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford a anunțat întreruperea unei linii de producție la uzina din Bridgend (Marea Britanie) timp de cinci zile ca urmare a cererii scăzute. Acea linie produce motoare pentru Jaguar, care însă a oprit activitatea la o fabrică proprie pentru două săptămâni.

Fabrica Ford din Bridgend (Marea Britanie) a fost nevoită să închidă o linie de producție, iar reprezentanții uzinei au dat vina pe Jaguar, clientul principal pentru care produceau motoare.

Grupul Jaguar Land Rover a oprit activitatea la fabrica din Solihull, pentru două săptămâni, iar măsura a afectat și linia de producție Ford, care a fost oprită pentru 5 zile, potrivit presei britanice.

Uzina Ford din Bridgend traversează o perioadă de incertitudini, după ce constructorul a anunțat anul trecut o reducere a numărului de angajați până în 2021, ca urmare a planului de reducere a producției.

Ford a anunțat recent că va întrerupe producția și la uzina din Valencia (Spania) timp de nouă zile în cursul lunii noiembrie ca urmare a cererii scăzute. Uzina produce, printre altele, modelele Kuga, Mondeo și Galaxy.

Via Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru