Client

Luni, 25 Mai 2020 | Industrie

Decizie fără precedent în Germania: Volkswagen, obligat de instanță să plătească despăgubiri unui client afectat de Dieselgate

Curtea Federală de Justiție din Germania a decis că Volkswagen trebuie să plătească despăgubiri unui client a cărui mașină fusese implicată în Dieselgate. Decizia fără precedent reprezintă prima victorie a unui client împotriva Volkswagen în celebrul scandal al emisiilor. Producătorul german susține că va acorda despăgubiri și altor clienți, în schimbul returnării mașinilor.
Luni, 26 Noiembrie 2018 | Industrie

Volkswagen trebuie să-i dea banii înapoi unui client care și-a cumpărat un Golf diesel nou în 2012: decizia unei instanțe din Germania va fi contestată de VW

O instanță din Germania a hotărât că Volkswagen trebuie să returneze integral banii cu care un client a cumpărat un Golf diesel nou în anul 2012, întrucât constructorul a acționat “imoral” prin instalarea unui software de manipulare a emisiilor. VW susține că instanța din Augsburg a aplicat legea în mod eronat și spune că va face apel la această decizie.
Marti, 30 Octombrie 2018 | Industrie

Ford a întrerupt o linie de producție la uzina de motoare din Bridgend timp de 5 zile: cererea este în scădere

Ford a anunțat întreruperea unei linii de producție la uzina din Bridgend (Marea Britanie) timp de cinci zile ca urmare a cererii scăzute. Acea linie produce motoare pentru Jaguar, care însă a oprit activitatea la o fabrică proprie pentru două săptămâni.
Sambata, 01 Septembrie 2018 | Industrie

Porsche a dat startul producției lui Macan facelift: primul exemplar va ajunge la un client din China

Porsche a anunțat startul producției lui Macan facelift. Primul exemplar ieșit pe poarta fabricii, un Macan în nuanța Mamba Green, va ajunge în posesia unui client din China.
Luni, 29 Iunie 2009 | Video

VIDEO: Un german si-a cumparat cel de-al 135-lea BMW al sau

Klaus Hammerschmidt este un fost antreprenor care si-a cumparat al 135-lea BMW al sau. In varsta de 73 de ani, neamtul a ales de aceasta data un M6.

Tag-uri similare

BMW, Alpina, M6, bavarez, client, divizia M, german, marca, 1800ti, fidel
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru