VIDEO: Un german si-a cumparat cel de-al 135-lea BMW al sau

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 29.06.2009
Klaus Hammerschmidt este un fost antreprenor care si-a cumparat al 135-lea BMW al sau. In varsta de 73 de ani, neamtul a ales de aceasta data un M6.

Uneori, pasiunea pentru o anumita marca poate dura o viata intreaga. Cel mai bun exemplu este neamtul Klaus Hammerschmidt, un antreprenor de 73 de ani retras din activitate, care inca se declara indragostit de modelele BMW. Klaus a intrat in atentia oficialilor din Munchen, si implicit al presei, dupa ce zilele trecute si-a cumparat cel de-al 135-lea BMW al sau.

Atasamentul pensionarului german fata de marca BMW dateaza inca din 1963, cand Klaus si-a achizitionat primul sau model, un 1800ti. De-a lungul anilor, neamtul a ales sa parcheze in garajul sau o lista impresionanta de 135 de modele BMW, care include 26 de modele ale diviziei M, 29 de modele BMW Alpina si alte 80 de exemplare "banale".

Ultimul exemplar care se adauga listei este un BMW M6 de 507 cai putere, echipat cu kitul Competition Package. Daca luam in calcul anul in care cel mai fidel client BMW si-a achizitionat prima masina si numarul de modele bavareze care au trecut prin garajul sau, ajungem la o medie de 2.9 exemplare cumparate in fiecare an.

via | CarScoop

Comentarii (30)

  • Oare ce reducere i-au facut pentru fidelitate? Eu daca as fi fost in locul celor de la BMW i-as fi dat masina gratis.
    25 1
  • Marian
    Super
    Oare ce il determina sa le schimbe asa de des? Se plictisea de ele si nu ii mai placeau? Dupa 4 luni erau deja banale? Sau erau atat de solide incat trebuia cumparat altul ca nu mai functiona? :)))))))
    5 24
  • Whatever....
    Eu nu inteleg un lucru foarte simplu la acest articol....Bun ti-ai "tarat" prin garaj 135 de BMW-uri si totusi nu este un colectionar atunci concluzia este una simpla parerea mea: ori este un obsedat din ala de ii place sa nu se puna praful pe jante...ori e in ton cu moda si de asta le-a schimbat atat de des....Cred ca unii oameni fac pur si simplu obsesii, dependenta de anumite lucruri cum in cazul de speta este acest domn care nici macar nu este un colectionar, macar asa as fi zis: "Jos palaria" . Oricum AM thanks for the STUFF....Keep up the good work :)
    7 3
  • taxa
    oare cat plateste taxele de impozit pentru 135 masini?
    4 4
  • mariuselo :@marian
    unde scrie ca a vandut celelalte 134 de BMw-uri?? mentioneaza ca a achizitionat doar al 135 bmw, nu scrie ca le schimba ca pe ciorapi...
    7 0
  • Eu nu cred ca BMW cu tot cu divizia M si cu Alpina scot 2.9 modele noi sau restilizate pe an.
    Probabil le cumpara in functie de culoare, 3 rosii, 2 albastre si unul alb pentru nevasta.
    6 3
  • cool
    Ce moshuletz pervers! ...se plictiseste repede tatae....
    7 1
  • jawol
    Eu cred ca in fiecare bmw sau vw vandut in lume, e camuflat un Panzer..si cand o sa vina timpul,germania uber alles! :P
    17 1
  • marius
    Acela intr`adevar ...traieste bine ! :)
    6 0
  • enoeht
    Bravo lui
    Are o pasiune, are bani (probabil castigati cinstit, ca nu a fost antreprenor in Romania) si atunci de ce nu? Am un coleg neamt care nu a vandut nici una din masinile cumparate. A ajuns la 4 masini in garaj, ultimele doua tot BMW :)
    Impozitele pentru masini sunt mici din cate stiu eu.
    6 0
  • adoptii
    tanar 22 de ani, caut bunic neamt cu 135 de bmw-uri in garaj.

    asta inseamna pasiune pentru o marca, si daca mi-as permite la fel as face si eu.nu am un model preferat bmw, si din cauza asta mi le-as lua pe toate."experienta bmw care pentru mine este incomparabila".foarte bine zice batranu.sincer nu ma mir ca are o pasiune pt un bmw.odata ce ai un bmw, e cam greu sa sari la altceva.eu nu o sa mai am nici o alta masina in fata blocului in afara de bmw.punct.
    12 1
  • george
    NEVER SAY NEVER, NEVER SAY FOREVER!
    @ mowgli

    Concluzia ta are un puternic iz de fanatism nazist. Ti-ai luat un angajament cam riscant. Acum, BMW este tare. Dar daca peste 10 ani va face trotinete? Sau ace, brice si mosoare? Sau nu va mai fi deloc? Ce vei face?
    1 9
  • @george
    george, nu mai repeta "fanatism nazist" te rog frumos.ok? daca tie iti place o marca eu tac din gura si te respect pt asta.acum e randul tau.ce zici? daca peste 10 ani nu mai e bmw tare? pai iti spun ce voi face.ce fac si acum.apreciez modele vechi.eu prefer in general modelele vechi de masini, in special bmw.anii 70-95.adica vremea cand se faceau masini in adevaratul sens.asa ca si maine daca bmw scoate partzoage de masini, eu tot voi iubi marca pentru ce a fost.nu e fanatism nazist.e pentru o marca.nu ma intereseaza ca e nemteasca sau coreeana.ma intereseaza masina, nu cine o face.imi plac si japoneze si englezesti si frantuzesti si mai ales americane.

    si michael jackson a murit, da aia nu inseamna ca nu ne mai place muzica lui.nothing lasts forever.
    9 0
  • george
    "EU TOT VOI IUBI MARCA PENTRU CE A FOST"
    @ mowgli

    Nu am nici o problema cu faptul ca tie iti place BMW-ul (nu inteleg, in schimb, de ce iti plac americanele). Si mie imi place BMW-ul dar Romania inca nu e de BMW-ul pe care mi-l doresc...nici macar pentru cel pe care mi-l permit. Si nu va fi, din pacate, pentru foarte multa vreme...

    Revenind la subiect, "a IUBI o marca pentru ce este" este, in sine o afirmatie...hai sa-i zicem nefericita...De principiu, iubesti o fiinta. Singura derogare de la acest principiu e patria (care e compusa si din obiecte dar si din fiinte). Asta daca nu cumva ti s-a facut scarba de ea intre timp. O masina, indiferent cat de buna si desteapta e, e tot doar o gramada de fiare si niste cauciuc...

    "A IUBI o marca pentru CE A FOST" e cu atat mai grav. Nu numai ca o iubesti dar o iubesti si pentru ceva care a fost dar nu mai este (in ipoteza in care BMW se duce naibii)...Ceva nu e in regula aici...
    1 8
  • @george
    cred ca un om poate iubi ce vrea el.nici nu cred ca iubirea a fost definita exact.dar iata una de la noi:

    IUBÍRE, iubiri, s.f. Faptul de a (se) iubi; sentiment de dragoste pentru o persoană de sex opus; relaţii de dragoste; amor, iubit1. ♦ Sentiment de afecţiune (şi admiraţie) pentru cineva sau ceva. – V. iubi

    "pentru cineva sau CEVA"

    Din cate stiu in alte tari nu sunt alte modele de bmw, decat cele prezente si in romania.atunci cumi spui ca nu exista in ro modelul care ti-l doresti? ce model doresti? sau permiti?

    si da, mi s-a facut scarba de ea.
    4 1
  • @made in u.s of a
    de ce imi plac americanele? pai eu ma refer in mare parte la modele din 50-90.Pai simplu george.Sunt masini impunatoare, mari, cu lnii frumoase nu trotinete parca gandite de femei pentru femei, motoare mari, simple nu foate eficiente dar puternice.iar cel mai mult apreciez faptul ca puteai sa lucrezi intr-o fabrica si sa iti permiti 400 de cai sub capota.Acuma trebuie sa dai mult din coate si pentru 250.Caii putere nu erau un lux in masinile lor.Sunt legende si nimeni nu contesta asta, 69' chaarger '71 challenger, '69 camaro ss, mustang si asa mai departe.au sound unic, ofera un feeling unic (banuiesc).Mai pe scurt imi place simplitatea.Fara senzori, fara sonde, fara chip-uri si relee.Dar suntem off-topic, daca vrei sa ma contrazici, ne vedem pe forum la topicul bmw.
    6 0
  • george
    DEFINITIE DENATURATA
    @ mowgli

    Sensul de baza al termenului e cel pe care l-am specificat eu. Evolutia recenta a limbii a dat nastere unor derapaje de acest gen. Chiar si in America, unde se manifesta mult mai multa indulgenta pentru astfel de formule (ex: "We love to entertain you", "I love these sunglasses"), exista destui specialisti care-si manifesta nemultumirea (chiar dezgustul) fata de aceasta aberatie. Ca sa nu mai spun ca la noi si suna foarte prost...

    N-ai citit cu atentie: eu n-am zis ca un anumit model de BMW nu se aduce in Romania ci ca Romania nu e de astfel de model. E o diferenta destul de mare...

    Sunt foarte dezamagit de motivele pentru care-ti plac masinile americane. Extrem de dezamagit. Esti tanar (din ce-mi dau eu seama) dar gandesti ca unu` mai in varsta decat mine...
    0 7
  • @george
    George, fara suparare, dar cum a zis si mowgli exista un forum unde pot sa-ti spui parerea. Comentariile tale nu au legatura cu materialul, tot ce faci e sa te iei de altii, poti face asta pe forum. Ce faci tu se numeste spam, adica mesaj nedorit.
    7 0
  • @george
    eu ti-am dat intelesul cuvantului din dex.fie ca iti place fie ca nu, noi invatam de mici cuvintele din dex.La fel cum unii iau biblia drept un adevar incontestabil, asa iau si eu dex-ul.nu cred ca un utilizator de hi5 adauga cuvintele si intelesul lor in dex.oricum cuvantul "iubire" nu este definit .nici sentimentul nu este inteles de catre psihologi.nu cred ca suntem noi 2 in masura sa dezbatem si sa reinventam cuvantul.

    mie mi se par bune motivele.toti cei care APRECIAZA muscle car-urile le apreciaza din aceleasi motive insirate de mine.deci nu sunt un prost intre destepti.plus ca nu sunt alte motive.nu sunt fiabile, nu sunt sigure, nu sunt stabile, nu sunt economice, nu sunt stabile sau confotabile si de 2 decenii nici macar nu mai sunt ieftine.

    cum am spus, "ne dezbatem" cu cea mai mare placere pe forum-ul automarket.sau macar sa revenim la bmw ca despre bmw e vb in articol.nu de alta dar din respect pentru cei ce vor citi articolul.
    6 0
  • mircea
    @all
    Complet de acord cu ultimele trei randuri ale comentariului lui mowgli. Please.
    5 1
  • Aha
    Bietul om . a cumparat atitea nasini si tot b-a nimerit una buna .Sa fi incercat cu masina mai serioasa.........
    1 5
  • Adrian
    obsesie
    Mai George, tu n-ai altceva de facut decat sa te iei de oameni? Ba de fanii Honda, ba de fanii BMW...ia sa ma iau si eu de tine ca esti fan VW. Uite, marca mai nazista nu cred ca este, avand in vedere ca s-a nascut din dorinta lui Alfie. Esti multumit? Ai o anumita satisfactie cand despici firul in patru si faci remarci cu iz de doctor psiholog? Daca nu esti in stare sa te calmezi, mai bine apeleaza la serviciile unei profesioniste si iti platesc eu nota. Nu de alta, dar cred ca nici o femeie nu te inghite gratuit, probabil te iei de ele doar pentru ca aseaza prosopul de fata pe suportul de dedicat prosopului de dus. Poate asa ne lasi si pe noi sa ne exprimam parerile, convingerile si ideile in liniste, asa cum sunt ele, proaste si superficiale.

    Cat despre domnul in cauza, e pur si simplu vorba despre pasiune dusa la extrem. Si, ca orice alta pasiune, merita aprecierea noastra.
    1 1
  • george
    nu te saturi s-o iei peste bot a???? esti sado cumva :))))))
    1 0
  • george
    LOVE IS IN THE AIR
    @ Mircea Mester

    Eu sunt de acord sa ramanem pe subiect dar in situatia data, in comentariul initial, am facut referire la un aspect exprimat de altcineva. Dupa care discutia a luat-o pe aratura fiindca au sarit toti pe mine.

    @ mowgli

    N-ai decat sa-ti iubesti marca si masinile...Indiferent ce-ti spune dictionarul, eu sunt de parere ca nu e bine...

    @ Adrian

    Mai bine taceai...

    “Mai George, tu n-ai altceva de facut decat sa te iei de oameni?”
    Ba da, dar am timp si pentru asta.

    “Ba de fanii Honda, ba de fanii BMW...”
    Faci confuzii foarte grave. Vorbesti fara sa ai habar de capu` tau...
    Eu nu am o problema cu Honda. De fapt, au fost situatii cand am aparat Honda. Si am fost singurul care am facut chestia asta in conditiile in care ultrasii marcii se ascunsesera sub gluga de coceni si se smiorcaiau ca niste tanci cazuti in baltoaca de noroi..
    Pur si simplu critic atunci cand cred ca e cazul. Am criticat si Fiat, si Ford, si...poate n-o sa crezi, si Volkswagen...in conditiile in care sunt fan Volkswagen (atentie, nu iubesc nici marca, nici masina pe care o am)...
    Aceeasi treaba si cu “fanii Honda”: eu n-am o problema cu toti fanii Honda fiindca sunt fani Honda. De fapt, pe unul dintre fanii Honda l-am laudat sincer si fara sa mi-o ceara cineva cum cred ca n-am laudat pe nimeni pe site-ul asta...si in general...Dar cand ai de-a face cu unii spalati pe creier si fanatizati in ultimul hal, nu poti sa-i lasi sa te calce pe bataturi ca si cand nu s-ar fi intamplat nimic. Si ca sa fie foarte clara treaba, tine cont de faptul ca eu ma iau chiar si de fanii VAG care spun prostii. Si daca acei fani VAG ar fi spus niste bazaconii asa de mari si cu aceeasi inversunare precum unii fani Honda, i-as fi tratat la fel...

    “ia sa ma iau si eu de tine ca esti fan VW. Uite, marca mai nazista nu cred ca este, avand in vedere ca s-a nascut din dorinta lui Alfie. Esti multumit?”
    N-am cum sa fiu multumit. De fapt, sunt de-a dreptul ingrijorat sa vad cat de superficiali si usor de manipulat sunt unii oameni…
    Marca Volkswagen A FOST candva o - hai sa-i zicem - intreprindere care s-a infiintat si a functionat o vreme in societatea national-socialista (terminologie care a dat nastere “nazismului”). Exact ca multe alte institutii/entitati/lucruri...bune si rele deopotriva. In rest, Volkswagen a fost o intreprindere la care au lucrat preponderent oameni normali. Sa afirmi ca ASTAZI nu este marca mai nazista decat Volkswagen inseamna sa fii rupt complet de realitate si incapabil sa percepi niste lucruri elementare. Volkswagen nu mai are nimic in comun cu nazismul (cu exceptia “copilariei” si si acolo destul de putin). Daca ar fi sa mergem pe aceeasi logica defectuoasa, n-ar trebui sa desfiintam Dacia, Electroputere Craiova, sa daramam podul de la Cernavoda, Casa Poporului si multe alte lucruri din tara asta? Poate chiar si pe tine, daca oi fi vreun decretel...

    “Ai o anumita satisfactie cand despici firul in patru si faci remarci cu iz de doctor psiholog?”
    Asta ai inteles tu? Auch...Nu, de fapt...hmmm...despic firul in patru fiindca lumea nu intelege din prima...unii nici macar din a n-a...

    “Daca nu esti in stare sa te calmezi, mai bine apeleaza la serviciile unei profesioniste si iti platesc eu nota.”
    Putem sa pastram discutia macar cu un milimetru peste nivelul mecanizatorilor agricoli? Eu pot sa-mi cobor standardele destul de mult dar sub o anumita limita chiar nu vreau sa ajung...

    “Nu de alta, dar cred ca nici o femeie nu te inghite gratuit, probabil te iei de ele doar pentru ca aseaza prosopul de fata pe suportul de dedicat prosopului de dus.”
    Uite unde era seducatorul minune...Nu muri tu de grija mea ca nu e cazul.

    “Poate asa ne lasi si pe noi sa ne exprimam parerile, convingerile si ideile in liniste, asa cum sunt ele, proaste si superficiale.”
    Din cate stiu eu, zona de comentarii nu are limita de caractere/posturi.

    “Cat despre domnul in cauza, e pur si simplu vorba despre pasiune dusa la extrem. Si, ca orice alta pasiune, merita aprecierea noastra.”
    Sunt de acord cu pasiunea. Am, in schimb o problema ca pasiunea “dusa la extrem” (transformata in iubire cumva?)...

    @ illy

    “nu te saturi s-o iei peste bot a????”
    YEAH, RIGHT...

    “esti sado cumva :))))))”
    Grea a naibii rumaneasca asta elementara…Nu cumva vroiai sa zici “maso”?!? De fapt cred ca tu nici n-ai habar ce vrei sa spui...Ca sadismul are o alta semnificatie...Si ca sa-ti raspund la intrebare: nici una, nici alta...

    BTW, dupa mostra asta de cultura aleasa nu trebuia sa fie si un semn de punctuatie specific?
    0 1
  • Richard
    bmw
    "mowgli" .. am tot citit ce spui in mai multe articole si observ ca tu esti obsedat de bmw..fan e prea putin spus ! sincer sa fiu nu inteleg de unde atata iubire/obsesie pentru masinutza asta ! tu (indirect..prin posturile tale) si alti prieteni m'ati determinat sa incerc cel mai cunoscut,intalnit,bun etc model de la bmw,adica seria 3 (ursuletz). nu ma incalzeste,atrage sau altceva masinutza,tocmai de aceea si sta in parcare de ceva timp si o si vand (sta degeaba).ce este drept..masina este din 86,dar in stare impecabila(body kit m-tech 1). am condus seria 3,5,x3,x5,x6 si vreau sa spun ca nu ma atrag cu nimic..nu vad nimic foarte special la ele incat sa spun.. O VREAU ! prefer alte marci,.de exemplu cand mi-am luat masina noua, am preferat sa-mi iau un citroen c4 coupe decat un bmw,iar ceea ce-l priveste pe acel neamt..eu tind sa cred ca este la fel ca si la "mowgli",o obsesie pentru marca si faptul ca a crescut cu ea ! daca vroia tehnologie sau putere apela la alte marci.. bmw-ul nu exceleaza in acestea 2.
    0 1
  • @richard
    e normal sa nu-ti trezeasca sentimente mai placute decat alta/alte marci.totul depinde de ce asteptari ai de la o masina.ce te face pe tine fericit.am o multime de prieteni la care le plac bmw-urile, design, performante, motoare etc, dar nu si-ar cumpara niciodata unul pentru simplu fapt ca are tractiune spate.eu tocmai asta vreau.nu sunt obsedat, sunt doar un mare fan fidel al marcii.dar imi plac o multime de alte marci si modele.

    pentru tine si altii care sunt curiosi de unde pleaca pasiunea mea (vad ca e un subiect destul de discutat) am postat un raspuns detaliat pe forumul automarket la sectiunea bmw.dar cred ca o sa-mi fac si un blog ca vad ca pentru multi pasiunea mea este un subiect interesant. :)

    am vrut sa postez aici, dar nu cred ca intereseaza pe toti de ce imi plac bmw-urile si e off-topi.deci... click pe forumul automarket.am cerut un forum, am primit un forum asa ca il folosesc.
    0 0
  • @george
    esti un personaj ciudat, greu inteleg unele frustrari ale tale (desi am o vaga idee), dar apreciez ca nu esti prost si nu faci parte din turma.atat am de zis, hai sa nu mai aruncam unii in altii, fiecare avem idei diferite, sa ne respectam unii pe altii asa cum suntem.
    0 0
  • george
    FRUSTRARI?!?!
    @ mowgli

    Astept exemple concrete, cu subiect si predicat, pe forum.
    0 1
  • Adrian
    George:
    "Eu sunt de acord sa ramanem pe subiect dar in situatia data, in comentariul initial, am facut referire la un aspect exprimat de altcineva. Dupa care discutia a luat-o pe aratura fiindca au sarit toti pe mine."

    Cunosti, probabil, vorba cu cei multi care iti zic ca esti beat si ca cea mai inteleapta decizie in cazul asta este sa te duci la culcare, nu?
    Imi pare rau sa ti-o spun, dar esti incredibil de fixist si frustrat. Exemple sunt cu duiumul, in speta fiecare post al tau, sau cel putin in proportie de 95-97% din ele. Te rugam frumos, manifesta-ti esecurile din viata personala pe alte forumuri.
    Eu cred ca te-ai maimutarit suficient, in stilul cel mai intelectual posibil, bineinteles, ca vorba aia, dupa aerele cu care emiti judecati atat de transante, transpiratia ta miroase sigur a parfum Dior, un caz unic, de altfel, in peisajul forumistic romanesc.
    Te rugam, lasa-ne pe noii, sclavii agramati si nerecunoscatori, in plata Domnului, suntem prea tristi la cerebel si seci la suflet sa vedem "CALEA" mult propovaduita de tine. Ne place, acolo, in intunericul necunoasterii si al indolentei.
    S-a facut?
    Cinstea cu partida de amuzament sexual ramane valabila, asa, ca ajutor pentru un semen aflat la ananghie, dar si in folosul linistii noastre...asta daca nu cumva esti unul dintre cei care flutura CURcubeul pe la manifestatiile anumitor minoritati.
    0 0
  • george
    MAI MULTI “E” MAI CULTI
    @ Adrian

    Ai scris o jumate de pagina ca sa spui nimic + oarece aiureli si obraznicii de cocalar.

    Daca va place in intunericul necunoasterii si indolentei, ramaneti acolo ca incurcati oamenii care mai stiu inca pe ce lume sunt...Pacat ca statul risipeste banii aiurea cu din astia ca voi ca sa invatati si voi cate ceva si voi va duceti la scoala ca sa invatati NUMAI mistocareala de spatele blocului din Pantelimon. Eu nu v-am cerut sa urmati vreo cale ci doar sa nu va asezati de-a latul in drum. Mai mult ca sigur n-o sa-ti dai seama care-i diferenta dar macar nu mai poti pretinde ca nu ti s-a spus…

    “Cunosti, probabil, vorba cu cei multi care iti zic ca esti beat si ca cea mai inteleapta decizie in cazul asta este sa te duci la culcare, nu?”
    O cunosc si mai cunosc si alta: “Nu tot ce zboara se mananca”.
    Daca aia care-mi zic mie ca sunt beat, sunt facuti crita, in cel mai nefericit caz inseamna ca sunt mai putin beat decat ei. Sau nu sunt beat deloc. Numarul celor care sar pe tine nu spune intotdeauna adevarul. Este posibil sa sara pe tine niste lobotomizati.

    “Imi pare rau sa ti-o spun, dar esti incredibil de fixist si frustrat. Exemple sunt cu duiumul, in speta fiecare post al tau, sau cel putin in proportie de 95-97% din ele.”
    Asta e o formula naroada pe care ai luat-o de buna fara sa o judeci catusi de putin. Nu-ti pare rau deloc. Daca-ti parea rau cu adevarat, n-ai fi spus asemenea gugumanii. 95 – 97 %?!?!?!? Matematicianule, (mai) calculeaza o data ca la rezultatul asta ai ajuns adunand numarul de la pantofi cu degetele de la maini si de la picioare cu tigarile din pachet si cu IQ-ul tau...Uite, ca sa te ajute la operatiune, ai mai sus un comentariu cu diverse chestii. Ia-le tu frumos la analizat, la obiect, dupa modelul pe care il ai deja si dovedeste-mi ca e asa cum spui. Daca nu esti in stare, poate ca ar fi mai bine sa te intorci in pestera. Ca pana una alta, tu n-ai facut altceva decat sa te lamentezi si sa versi bla bla de scoala profesionala de ajutoare de bagatori de seama, in loc sa raspunzi punctual la ceea ce ti-am insirat eu acolo.

    “Te rugam frumos”
    Vorbeste pentru tine. Lasa-i pe ceilalti sa-si exprime parererile...sau tu esti singurul alfabetizat?

    “manifesta-ti esecurile din viata personala pe alte forumuri.”
    Din nou, vorbeste pentru tine... “esecurile din viata mea personala” n-au nici o legatura cu asta. Explicatia e cu totul alta.

    ”Eu cred ca te-ai maimutarit suficient, in stilul cel mai intelectual posibil, bineinteles, ca vorba aia, dupa aerele cu care emiti judecati atat de transante, transpiratia ta miroase sigur a parfum Dior, un caz unic, de altfel, in peisajul forumistic romanesc.”
    Pana una-alta, eu am spus niste lucruri de bun simt pana acum. Daca ai cu ce sa combati...hmmm “judecatile transante”, n-ai decat s-o faci...Sau iti cer mult prea mult?

    “Cinstea cu partida de amuzament sexual ramane valabila, asa, ca ajutor pentru un semen aflat la ananghie, dar si in folosul linistii noastre...”
    Asta cu “cinstea” e de toata jena . Pe o scara a penibilului de la 0 la 100, chestia asta e cam pe la minus 273...Stiu ca aia care fac mare caz din chestia asta sunt de fapt vai de capu` si de viata lor…Deci, mai bine pastreaza banii aia pentru tine…O sa ai si tu cu ce sa agati o “domnita”...

    BTW, In lipsa de argumente, altii au fost mai creativi. M-au acuzat ca sufar de o boala psihica pe care au gasit-o si ei prin vreo carte (si pe care nu au fost in stare nici macar s-o copieze corect). Tu nici macar de atat n-ai fost in stare. Te-ai limitat (ce coincidenta de termeni) la a face glume de scoala speciala...

    “asta daca nu cumva esti unul dintre cei care flutura CURcubeul pe la manifestatiile anumitor minoritati.”
    Nu numai ca nu sunt “curtenitor” dar sunt chiar anti-“fundamentalism”. Si, in acelasi timp, tolerant. S-ar putea sa ti se para ca e o contradictie in ceea ce spun dar nu mai stau sa-ti dau o explicatie…As avea timp, dar n-ai intelege-o...
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru