Formula 1: McLaren readuce cromul pe monopostul său. Grafica, creată pentru etapa din Marea Britanie

de Tiberiu Safta
Marti, 04.07.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Echipa McLaren a dezvăluit o nouă grafică specială pentru monopostul MCL60. De această dată, mașina de concurs va purta o grafică cromată, cu ocazia Marelui Premiu al Marii Britanii.

Înaintea Marelui Premiu al Marii Britanii, programat să aibă loc în acest sfârșit de săptămână, McLaren a dezvăluit o nouă grafică specială. După ce echipa britanică a adus un omagiu succeselor sale istorice de la Monaco, Indy 500 și Le Mans, acum McLaren aduce înapoi legendara grafică din crom. Aceasta a fost, de altfel, grafica oficială a monoposturilor McLaren între 2006 și 2014.

Noua grafică păstrează nuanța de portocaliu papaya, care este acum în combinație cu noile elemente din crom. Evident, pe lângă faptul că noua grafică este un omagiu adus monoposturilor din perioada amintită mai sus, grafica a fost creată în colaborare cu Google, unul dintre sponsorii principali ai echipei. Putem spune de altfel că noua grafică cromată este o reclamă pentru browser-ul Google Chrome.

Alături de noua grafică, inclusiv piloții echipei, Lando Norris și Oscar Piastri, vor primi combinezoane speciale. Mai mult, Norris va rula și cu o cască vopsită în crom în etapa sa de casă.

Marele Premiu al Marii Britanii se va desfășura pe circuitul Silverstone, în perioada 7-9 iulie.

Față de etapa precedentă din Austria, nu vom avea cursă de sprint. Grand Prix-ul Marii Britanii va avea loc duminică, 9 iulie, de la ora 17, ora României.

via Formula 1, McLaren

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru