F1

Vineri, 26 Iulie | F1 TOP

Formula 1: Max Verstappen, cel mai rapid în primele antrenamente din Belgia. Penalizare cu 10 poziții pentru cursă

Max Verstappen a fost cel mai rapid pilot în prima sesiune de antrenamente libere din Belgia, la Spa-Francorchamps. Pilotul olandez va primi o penalizare de 10 poziții pe grilă pentru schimbare de componente.
Joi, 25 Iulie | F1 TOP

Formula 1: Esteban Ocon semnează cu Haas pentru mai multe sezoane

Esteban Ocon va fi pilot la echipa americană Haas începând din sezonul 2025. Francezul a semnat un contract pe mai multe sezoane și îl va avea coechipier pe Oliver Bearman.
Miercuri, 24 Iulie | F1 TOP

Formula 1: Alpine prezintă o grafică specială pentru etapa din Belgia, inspirată de noul film Deadpool & Wolverine

Echipa de Formula 1 Alpine a dezvăluit o grafică nouă înaintea cursei din Belgia. Noua grafică este inspirată din noul film Deadpool & Wolverine.
Marti, 23 Iulie | F1 TOP

Mattia Binotto revine în Formula 1. Va fi șeful echipei Audi

Audi l-a anunțat pe Mattia Binotto drept noul șef al echipei. Fostul șef de echipă de la Ferrari îl înlocuiește pe Andreas Seidl, care părăsește Audi.
Duminica, 21 Iulie | F1 TOP

F1 Ungaria: Oscar Piastri, prima victorie în Formula 1, ajutat de ordine de echipă. Norris și Hamilton, pe podium

Oscar Piastri a câștigat Marele Premiu al Ungariei, fiind prima sa victorie din carieră. Australianul a fost ajutat de un ordin de echipă de la McLaren, după ce Lando Norris l-a lăsat pe australian să treacă în față spre finalul cursei.
Sambata, 20 Iulie | F1 TOP

Formula 1: Lando Norris, pole în Ungaria. McLaren, în prima linie pentru prima dată după 12 ani

Lando Norris a obținut pole position în calificările de dinaintea Marelui Premiu al Ungariei. Lângă el este coechipierul său, Oscar Piastri, care completează prima linie McLaren pentru prima dată după 12 ani.
Joi, 11 Iulie | F1 TOP

Formula 1 anunță calendarul curselor de sprint din 2025

Formula 1 a anunțat oficial cursele de sprint care vor avea loc în sezonul 2025. Vor fi 6 astfel de curse, iar noutatea din sezonul următor va fi o cursă de sprint în Belgia, în locul celei din Austria.
Luni, 08 Iulie | F1 TOP

F1: Lewis Hamilton, prima victorie după 3 ani, la Silverstone. Verstappen și Norris, pe podium

Lewis Hamilton a câștigat Marele Premiu al Marii Britanii, cursa de casă a septuplului campion mondial. Este prima victorie a lui Hamilton după aproape 3 ani și prima victorie consecutivă pentru Mercedes din 2021.
Luni, 08 Iulie | Video

VIDEO: Primul trailer cu noul film F1, cu Brad Pitt. Premiera, în iunie 2025

A apărut primul trailer oficial cu F1, noul film care îl va avea în rolul principal pe Brad Pitt. Premiera filmului va avea loc în iunie 2025.
Joi, 04 Iulie | F1 TOP

Formula 1: Oliver Bearman va fi pilot Haas în 2025. Îl va înlocui pe Nico Hulkenberg

Echipa americană de Formula 1 Haas a anunțat că l-a semnat pe Oliver Bearman pentru sezonul 2025. Pilotul britanic, care a debutat ca pilot de rezervă pentru Ferrari, va parcurge primul său sezon complet și îl va înlocui pe Nico Hulkenberg.
Miercuri, 03 Iulie | Modele noi

Noul Aston Martin DBX707 AMR24: ediție specială vopsită în culorile monopostului de Formula 1

Aston Martin a prezentat o nouă ediție specială pentru SUV-ul de performanță DBX707. Aceasta se numește AMR24 și este vopsită în culorile monopostului de Formula 1 cu același nume.
Joi, 27 Iunie | F1 TOP

Formula 1: Pierre Gasly va rămâne la Alpine pentru mai multe sezoane

Pilotul francez de Formula 1 Pierre Gasly a semnat un nou contract cu echipa Alpine pentru mai multe sezoane. Francezul va avea un coechipier nou în 2025.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 21 Iunie | F1 TOP

Flavio Briatore revine în Formula 1. Fostul șef al echipei Renault va fi consultant la Alpine

Flavio Briatore revine oficial în Formula 1 după o pauză de 15 ani. Fostul șef al echipei Renault va fi noul consultant executiv al echipei Alpine.
Marti, 18 Iunie | General

Filmul despre Formula 1, cu Brad Pitt: premiera va avea loc în iunie 2025

Formula 1 și compania Apple Original Films au confirmat oficial data premierei noului film de Formula 1 care îl va avea în rol principal pe Brad Pitt. Premiera peliculei va avea loc în 25 iunie 2025.
Vineri, 07 Iunie | F1 TOP

Cum va arăta Formula 1 din 2026: aerodinamică activă, mașini mai ușoare și mai mici

Formula 1 a dezvăluit oficial cum vor arăta viitoarele monoposturi începând din sezonul 2026. Noile monoposturi vor fi mai mici ca dimensiuni și mai ușoare, iar acestea vor primi aerodinamică activă și un propulsor hibrid mai puternic.
Miercuri, 05 Iunie | F1 TOP

Formula 1: Sergio Perez rămâne la Red Bull până în 2026

Sergio Perez și-a prelungit contractul cu Red Bull Racing pentru încă două sezoane. Mexicanul va rămâne la echipa austriacă până la finalul lui 2026.
Luni, 27 Mai | F1 TOP

Formula 1: Charles Leclerc, victorie istorică la Monaco! Max Verstappen, pe locul 6

Charles Leclerc a câștigat Marele Premiu de la Monaco, fiind primul monegasc din istoria Formulei 1 care câștigă cursa de casă. Pe podium au fost Oscar Piastri și Carlos Sainz Jr, în timp ce Max Verstappen, liderul clasamentului, a terminat pe locul 6.
Miercuri, 22 Mai | F1 TOP

Formula 1: McLaren prezintă o grafică nouă pentru cursa de la Monaco, inspirată de casca lui Ayrton Senna

McLaren a dezvăluit o grafică nouă pentru cursa de Formula 1 de la Monaco. Noua grafică este inspirată de casca legendarului Ayrton Senna și cuprinde culorile steagului Braziliei. Totodată, britanicii au dezvăluit și un exemplar de serie McLaren Senna vopsit în aceste culori.
Duminica, 19 Mai | F1 TOP

Formula 1: Max Verstappen, victorie la mustață în fața lui Lando Norris la Imola!

Max Verstappen a câștigat Marele Premiu din Emilia Romagna după un duel strâns cu Lando Norris spre finalul cursei. Olandezul își mărește avantajul în campionat, iar podiumul este completat de Charles Leclerc, care aduce primul podium pentru Ferrari la Imola din 2006.
Sambata, 18 Mai | F1 TOP

F1: Max Verstappen, pole la Imola! Campionul mondial egalează un record al lui Ayrton Senna

Max Verstappen a obținut al 7-lea său pole din acest sezon la Imola. Triplul campion mondial egalează, cu această ocazie, un vechi record deținut de Ayrton Senna pentru cele mai multe pole-uri consecutive din istorie.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toro Rosso, FIA, Mini
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru