F1

Vineri, 12 Aprilie | F1 TOP

Formula 1: Fernando Alonso rămâne la Aston Martin

Fernando Alonso, dublul campion mondial de Formula 1, a anunțat că va rămâne la echipa Aston Martin și în sezonul viitor. Spaniolul și-a prelungit contractul cu echipa britanică pentru mai multe sezoane.
Luni, 08 Aprilie | F1 TOP

Formula 1: Max Verstappen, o nouă victorie categorică în Japonia. Perez și Sainz, pe podium

Max Verstappen a câștigat Marele Premiu al Japoniei, cea de-a 4-a etapă din sezonul 2024 de Formula 1. Cursa s-a încheiat cu o nouă dublă pentru Red Bull, după ce Sergio Perez a terminat pe locul 2. Ultimul loc pe podium a fost ocupat de Carlos Sainz Jr pentru Ferrari.
Vineri, 05 Aprilie | F1 TOP

Formula 1 Japonia: Oscar Piastri, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente

Oscar Piastri a fost cel mai rapid pilot în cea de-a doua sesiune de antrenamente libere de la Suzuka înaintea Marelui Premiu al Japoniei. Sesiunea a fost afectată de ploaie, iar cei mai mulți piloți nu au stabilit un timp pe tur.
Vineri, 08 Martie | Oameni si masini

Un Ferrari furat în 1995, recuperat după 28 de ani. Mașina i-a aparținut lui Gerhard Berger, fost pilot de Formula 1

Poliția din Marea Britanie a reușit să recupereze un exemplar Ferrari F512M la 28 de ani după ce acesta fusese furat. Exemplarul i-a aparținut lui Gerhard Berger, fost pilot de Formula 1.
Vineri, 08 Martie | F1 TOP

Formula 1: Carlos Sainz Jr nu va concura în Arabia Saudită. Va fi înlocuit de Oliver Bearman

Scuderia Ferrari a anunțat oficial că pilotul spaniol Carlos Sainz Jr nu va concura în etapa din Arabia Saudită. Spaniolul a fost diagnosticat cu apendicită și va fi înlocuit de Oliver Bearman, pilot în Formula 2.
Marti, 05 Martie | F1 TOP

Formula 1 are un nou Safety Car: Aston Martin Vantage facelift

Aston Martin a prezentat un exemplar al noului Vantage facelift, creat special pentru a fi noul Safety Car al Formulei 1. Mașina va fi prezentă la anumite etape din calendarul competițional, începând cu etapa din Arabia Saudită.
Luni, 04 Martie | F1 TOP

Formula 1: Dublă Red Bull în Bahrain. Max Verstappen începe sezonul cu o nouă victorie

Max Verstappen a început sezonul 2024 de Formula 1 cu o nouă victorie în Marele Premiu din Bahrain. Prima cursă din noul sezon s-a încheiat cu o dublă Red Bull și cu o nouă dominație a triplului campion mondial.
Vineri, 01 Martie | F1 TOP

Formula 1: Max Verstappen, pole în Bahrain, în fața lui Leclerc și Russell

Max Verstappen și-a trecut în cont primul pole position din 2024 înaintea primei curse din noul sezon de Formula 1. În spatele triplului campion en-titre se află Charles Leclerc și George Russell.
Joi, 29 Februarie | F1 TOP

Formula 1: Daniel Ricciardo, cel mai rapid în primele antrenamente libere din Bahrain

Pilotul australian Daniel Ricciardo a avut cel mai bun timp în prima sesiune de antrenamente libere. În spatele pilotului RB au fost piloții McLaren, în timp ce Max Verstappen a terminat sesiunea doar pe locul 6.
Marti, 27 Februarie | F1 TOP

Formula 1: Charles Leclerc, cel mai rapid în ultima zi de teste

Charles Leclerc a stabilit cel mai bun timp în ultima zi de teste înaintea de startul noului sezon de Formula 1. Imediat în spate, la mai puțin de o jumătate de zecime de secundă a fost George Russell.
Vineri, 23 Februarie | F1 TOP

Formula 1 se vede la Antena 1 pentru următorii 3 ani

Pentru următorii 3 ani, toate cursele de Formula 1 se vor vedea exclusiv la canalele Antena în România. Sesiunile vor fi difuzate la Antena 1, AntenaPLAY și Antena Stars.
Vineri, 23 Februarie | F1 TOP

Formula 1: Carlos Sainz Jr, cel mai rapid în a doua zi de teste

Carlos Sainz Jr a fost cel mai rapid pilot la finalul celei de-a doua zile de teste din Bahrain. Cele mai multe tururi au fost parcurse de Sergio Perez, aflat pe locul 2.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 22 Februarie | F1 TOP

Formula 1: Max Verstappen, cel mai rapid în prima zi de teste

Max Verstappen a fost cel mai rapid pilot în prima zi de teste oficiale înainte de startul sezonului. Totodată, triplul campion mondial a parcurs și cele mai multe tururi dintre toți piloții.
Vineri, 16 Februarie | F1 TOP

Formula 1: Red Bull prezintă monopostul său pentru sezonul 2024

Red Bull a dezvăluit oficial noul său monopost pentru sezonul 2024. Acesta se numește RB20 și este mașina cu care Max Verstappen dorește să câștige al 4-lea său titlu mondial.
Miercuri, 14 Februarie | F1 TOP

Formula 1: Noul Mercedes F1 W15, ultimul Mercedes pilotat de Lewis Hamilton

Mercedes a dezvăluit oficial noul său monopost pentru sezonul 2024. Acesta, botezat F1 W15, va fi și ultimul Mercedes care va fi pilotat de către Lewis Hamilton și va încheia o epocă pentru echipa germană.
Miercuri, 14 Februarie | F1 TOP

Formula 1: McLaren prezintă noul MCL38 pentru sezonul 2024

McLaren a dezvăluit oficial noul său monopost pentru sezonul 2024 de Formula 1. Noul McLaren MCL38 va fi pilotat de către Lando Norris și Oscar Piastri.
Marti, 13 Februarie | F1 TOP

Formula 1: Acesta este noul Ferrari SF-24

Ferrari a prezentat oficial noul său monopost pentru sezonul 2024 de Formula 1. Noul monopost este botezat SF-24 și primește o grafică nouă, cu mai multe accente albe și galbene.
Luni, 12 Februarie | F1 TOP

Formula 1: Aston Martin prezintă noul său monopost pentru sezonul 2024

Aston Martin a dezvăluit oficial monopostul său de Formula 1 pentru sezonul 2024. Noul monopost este botezat AMR24 și va fi pilotat de Fernando Alonso și Lance Stroll.
Joi, 08 Februarie | F1 TOP

Formula 1: Silverstone va rămâne în calendar până în 2034

Conducerea Formulei 1 a anunțat oficial prelungirea contractului cu organizatorii etapei din Marea Britanie. Marele Premiu din această țară va avea loc la Silverstone pentru încă 10 ani.
Marti, 06 Februarie | F1 TOP

Formula 1: Acesta este noul Stake Kick Sauber C44

Echipa Stake Kick Sauber a prezentat oficial noul său monopost pentru sezonul 2024. Acesta este botezat C44 și marchează un început nou pentru echipa elvețiană.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toro Rosso, FIA, Mini
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru