F1

Vineri, 06 Octombrie 2023 | F1 TOP

Formula 1: Max Verstappen, aproape de un moment istoric. Poate câștiga titlul în cursa de sprint din Qatar

Max Verstappen, liderul clasamentului piloților de Formula 1 în 2023, este foarte aproape de un moment istoric. El poate să devină primul pilot din istorie care câștigă titlul mondial într-o cursă de sprint. Marele Premiu din Qatar are loc în acest weekend.
Duminica, 24 Septembrie 2023 | F1 TOP

Formula 1: Max Verstappen, victorie categorică în Japonia! Red Bull, campioni la constructori

Max Verstappen și-a trecut în palmares o nouă victorie în Japonia, după o cursă dominată categoric de dublul campion mondial. În același timp, Red Bull a cucerit și un nou titlu mondial în campionatul constructorilor.
Sambata, 23 Septembrie 2023 | F1 TOP

Formula 1: Max Verstappen, pole în Japonia. Piloții McLaren, pe locurile 2 și 3

Max Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu al Japoniei. Dublul campion mondial va pleca în fața piloților McLaren, Oscar Piastri și Lando Norris, calificați pe locurile 2 și 3.
Joi, 31 August 2023 | F1 TOP

OFICIAL: Lewis Hamilton rămâne la Mercedes pentru încă două sezoane

Lewis Hamilton și George Russell, actualii piloți Mercedes în Formula 1, vor rămâne la echipa germană până la sfârșitul lui 2025.
Luni, 28 August 2023 | F1 TOP

F1 Olanda: Max Verstappen, încă o victorie în cursa de casă, afectată de ploaie torențială

Max Verstappen a câștigat, pentru al treilea an la rând, Marele Premiu al Țărilor de Jos. Cursa de casă a pilotului de la Red Bull a fost afectată de ploaie torențială, însă dublul campion mondial a făcut față tuturor provocărilor pentru a-și extinde avantajul în campionat.
Joi, 24 August 2023 | F1 TOP

F1: Kevin Magnussen și Nico Hulkenberg rămân la Haas și în sezonul 2024

Kevin Magnussen și Nico Hulkenberg, piloții Haas, vor rămâne la echipa americană și în sezonul 2024. Ambii piloți au semnat un contract pentru încă un sezon.
Joi, 10 August 2023 | General

Monopostul Ferrari F2001B, pilotat de Michael Schumacher, scos la licitație

Monopostul Ferrari F2001B, pilotat de septuplul campion mondial de Formula 1 Michael Schumacher, va fi scos la licitație. Cu acest șasiu, Schumacher a concurat în primele două curse ale sezonului 2002.
Duminica, 30 Iulie 2023 | F1 TOP

F1 Belgia: Verstappen, victorie în cursa de sprint. Piastri pe locul 2

Campionul mondial en-titre, Max Verstappen, a câștigat cursa de sprint care precedă Marele Premiu de Formula 1 al Belgiei. Oscar Piastri a încheiat sesiunea pe locul 2, iar Pierre Gasly a completat podiumul.
Vineri, 28 Iulie 2023 | F1 TOP

F1 Belgia: Max Verstappen, penalizat cu 5 poziții pe grilă pentru schimbarea cutiei de viteze

Max Verstappen a primit o penalizare de 5 poziții pe grilă pentru etapa din Belgia. Dublul campion mondial va pleca din afara primei linii după ce a fost nevoit să schimbe cutia de viteze pe monopostul său.
Luni, 24 Iulie 2023 | F1 TOP

F1: Alfa Romeo prezintă o grafică specială pentru etapa din Belgia

Echipa Alfa Romeo a prezentat oficial o nouă grafică specială pentru monopostul său C43. Noua grafică va fi utilizată în cadrul Marelui Premiu al Belgiei și adaugă accente verzi în mai multe zone ale exteriorului.
Luni, 24 Iulie 2023 | F1 TOP

Formula 1: Max Verstappen, de neoprit în Ungaria! Lando Norris, din nou pe podium

Max Verstappen a dominat Marele Premiu de Formula 1 al Ungariei și și-a trecut în palmares o nouă victorie în acest sezon. Dublul campion mondial de la Red Bull a fost urmat de Lando Norris și de Sergio Perez pe podium.
Vineri, 21 Iulie 2023 | F1 TOP

F1 Ungaria: George Russell, cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente

George Russell, pilotul celor de la Mercedes, a stabilit cel mai bun timp în prima sesiune de antrenamente libere din Ungaria. Sesiunea a fost afectată de ploaie, iar unii piloți din frunte nu au stabilit un timp pe tur.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 10 Iulie 2023 | F1 TOP

F1: Victorie pentru Verstappen în Marea Britanie. Norris, locul al doilea

Max Verstappen și-a trecut în cont a șasea victorie consecutivă din sezon, după ce a trecut primul linia de sosire în Marele Premiu de Formula 1 al Marii Britanii. Locul 2 a fost adjudecat de Lando Norris.
Vineri, 07 Iulie 2023 | F1 TOP

Formula 1: Williams prezintă o nouă grafică pentru etapa din Marea Britanie. Echipa sărbătorește 800 de curse în F1

Echipa britanică Williams a dezvăluit oficial o grafică specială pentru monopostul FW45 cu ocazia Marelui Premiu al Marii Britanii. Noua grafică a fost creată pentru a sărbători cele 800 de participări ale echipei în Formula 1.
Vineri, 07 Iulie 2023 | F1 TOP

Formula 1 anunță noul calendar pentru sezonul 2024. Etapele, împărțite pe regiuni

Formula 1 a dezvăluit oficial noul calendar competițional pentru sezonul 2024. Acesta va cuprinde 24 de etape, care sunt acum împărțite diferit în funcție de regiune.
Marti, 04 Iulie 2023 | F1 TOP

Formula 1: McLaren readuce cromul pe monopostul său. Grafica, creată pentru etapa din Marea Britanie

Echipa McLaren a dezvăluit o nouă grafică specială pentru monopostul MCL60. De această dată, mașina de concurs va purta o grafică cromată, cu ocazia Marelui Premiu al Marii Britanii.
Joi, 29 Iunie 2023 | F1 TOP

Formula 1: Alphatauri își schimbă numele pentru sezonul 2024

Echipa italiană Alphatauri va avea un nume nou începând din sezonul 2024, potrivit spuselor lui Helmut Marko, consilierul celor de la Red Bull Racing. Alături de o nouă identitate, echipa va avea și un sponsor nou și va merge pe o direcție asemănătoare cu cei de la Red Bull din punct de vedere tehnic.
Duminica, 18 Iunie 2023 | F1 TOP

Formula 1: Max Verstappen, pole în Canada pe ploaie. Alonso, în prima linie

Max Verstappen va pleca din pole în Marele Premiu al Canadei. După o sesiune afectată de ploaie, el va împărtăși prima linie cu Fernando Alonso, în timp ce Sergio Perez va pleca de pe locul 12.
Sambata, 17 Iunie 2023 | F1 TOP

F1 Canada: Lewis Hamilton, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente, afectată de ploaie torențială

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp în cea de-a doua sesiune de antrenamente libere din Canada. Septuplul campion mondial a fost urmat de coechipierul său George Russell, într-o sesiune prelungită și afectată de ploaie torențială.
Miercuri, 24 Mai 2023 | F1 TOP

F1: McLaren prezintă o grafică specială pentru etapele de la Monaco și din Spania

McLaren a dezvăluit o grafică specială pentru etapele de la Monaco și din Spania. Monopostul MCL60 va rula într-o nouă combinație de culori pentru a sărbători victoriile echipei britanice în Formula 1 și în alte discipline din motorsport.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toro Rosso, FIA, Mini
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru