Formula 1

Vineri, 19 Aprilie | F1 TOP

Formula 1 China: Lando Norris, pole pentru cursa de sprint, urmat de Hamilton și Alonso

Lando Norris va pleca din prima poziție în cursa de sprint din China, care va avea loc sâmbătă dimineața. Britanicul de la McLaren va împărtăși prima linie cu Lewis Hamilton, după o sesiune afectată de ploaie.
Vineri, 12 Aprilie | F1 TOP

A fost anunțat calendarul Formulei 1 pentru 2025: 24 de etape

Federația Internațională de Automobilism și Formula 1 tocmai au anunțat calendarul competițional pentru 2025. Aflat la a 75-a aniversare, campionatul mondial de Formula 1 va avea 24 de etape.
Vineri, 12 Aprilie | F1 TOP

Formula 1: Fernando Alonso rămâne la Aston Martin

Fernando Alonso, dublul campion mondial de Formula 1, a anunțat că va rămâne la echipa Aston Martin și în sezonul viitor. Spaniolul și-a prelungit contractul cu echipa britanică pentru mai multe sezoane.
Luni, 08 Aprilie | F1 TOP

Formula 1: Max Verstappen, o nouă victorie categorică în Japonia. Perez și Sainz, pe podium

Max Verstappen a câștigat Marele Premiu al Japoniei, cea de-a 4-a etapă din sezonul 2024 de Formula 1. Cursa s-a încheiat cu o nouă dublă pentru Red Bull, după ce Sergio Perez a terminat pe locul 2. Ultimul loc pe podium a fost ocupat de Carlos Sainz Jr pentru Ferrari.
Vineri, 05 Aprilie | F1 TOP

Formula 1 Japonia: Oscar Piastri, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente

Oscar Piastri a fost cel mai rapid pilot în cea de-a doua sesiune de antrenamente libere de la Suzuka înaintea Marelui Premiu al Japoniei. Sesiunea a fost afectată de ploaie, iar cei mai mulți piloți nu au stabilit un timp pe tur.
Luni, 25 Martie | F1 TOP

F1: Dublă Ferrari în Australia. Max Verstappen, abandon din motive tehnice

Carlos Sainz a câștigat Marele Premiu de Formula 1 din Australia. Alături de spaniol, pe podium, s-au mai aflat Charles Leclerc și Lando Norris.
Vineri, 22 Martie | F1 TOP

F1: Charles Leclerc, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Australia

Charles Leclerc a avut cel mai bun rezultat în a doua sesiune de antrenamente din Australia. Monegascul de la Ferrari a fost urmărit îndeaproape de Max Verstappen și de Carlos Sainz.
Duminica, 10 Martie | F1 TOP

F1: Victorie pentru Verstappen în Arabia Saudită. Oliver Bearman în puncte

Max Verstappen și-a trecut în cont a doua victorie consecutivă din sezonul 2024, pe circuitul Jeddah din Arabia Saudită. Sergio Perez a încheiat pe 2, iar Charles Leclerc pe 3.
Sambata, 09 Martie | F1 TOP

F1: Verstappen, pole position în Arabia Saudită. Leclerc, al doilea în calificări

Max Verstappen va porni din pole position în Marele Premiu de Formula 1 din Arabia Saudită. Charles Leclerc a fost al doilea cel mai rapid în calificări, iar Sergio Perez a completat podiumul.
Vineri, 08 Martie | Oameni si masini

Un Ferrari furat în 1995, recuperat după 28 de ani. Mașina i-a aparținut lui Gerhard Berger, fost pilot de Formula 1

Poliția din Marea Britanie a reușit să recupereze un exemplar Ferrari F512M la 28 de ani după ce acesta fusese furat. Exemplarul i-a aparținut lui Gerhard Berger, fost pilot de Formula 1.
Vineri, 08 Martie | F1 TOP

Formula 1: Carlos Sainz Jr nu va concura în Arabia Saudită. Va fi înlocuit de Oliver Bearman

Scuderia Ferrari a anunțat oficial că pilotul spaniol Carlos Sainz Jr nu va concura în etapa din Arabia Saudită. Spaniolul a fost diagnosticat cu apendicită și va fi înlocuit de Oliver Bearman, pilot în Formula 2.
Joi, 07 Martie | Motorsport

Arabia Saudită va avea un nou circuit de Formula 1. Va intra în calendar din 2027

Arabia Saudită tocmai a publicat primele schițe de design cu noul circuit Qiddiya Speed Park. Acesta ar urma să intre în calendarul Formulei 1 în 2027.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 05 Martie | F1 TOP

Formula 1 are un nou Safety Car: Aston Martin Vantage facelift

Aston Martin a prezentat un exemplar al noului Vantage facelift, creat special pentru a fi noul Safety Car al Formulei 1. Mașina va fi prezentă la anumite etape din calendarul competițional, începând cu etapa din Arabia Saudită.
Luni, 04 Martie | F1 TOP

Formula 1: Dublă Red Bull în Bahrain. Max Verstappen începe sezonul cu o nouă victorie

Max Verstappen a început sezonul 2024 de Formula 1 cu o nouă victorie în Marele Premiu din Bahrain. Prima cursă din noul sezon s-a încheiat cu o dublă Red Bull și cu o nouă dominație a triplului campion mondial.
Vineri, 01 Martie | F1 TOP

Formula 1: Max Verstappen, pole în Bahrain, în fața lui Leclerc și Russell

Max Verstappen și-a trecut în cont primul pole position din 2024 înaintea primei curse din noul sezon de Formula 1. În spatele triplului campion en-titre se află Charles Leclerc și George Russell.
Joi, 29 Februarie | F1 TOP

Formula 1: Daniel Ricciardo, cel mai rapid în primele antrenamente libere din Bahrain

Pilotul australian Daniel Ricciardo a avut cel mai bun timp în prima sesiune de antrenamente libere. În spatele pilotului RB au fost piloții McLaren, în timp ce Max Verstappen a terminat sesiunea doar pe locul 6.
Marti, 27 Februarie | F1 TOP

Formula 1: Charles Leclerc, cel mai rapid în ultima zi de teste

Charles Leclerc a stabilit cel mai bun timp în ultima zi de teste înaintea de startul noului sezon de Formula 1. Imediat în spate, la mai puțin de o jumătate de zecime de secundă a fost George Russell.
Vineri, 23 Februarie | F1 TOP

Formula 1 se vede la Antena 1 pentru următorii 3 ani

Pentru următorii 3 ani, toate cursele de Formula 1 se vor vedea exclusiv la canalele Antena în România. Sesiunile vor fi difuzate la Antena 1, AntenaPLAY și Antena Stars.
Vineri, 23 Februarie | F1 TOP

Formula 1: Carlos Sainz Jr, cel mai rapid în a doua zi de teste

Carlos Sainz Jr a fost cel mai rapid pilot la finalul celei de-a doua zile de teste din Bahrain. Cele mai multe tururi au fost parcurse de Sergio Perez, aflat pe locul 2.
Joi, 22 Februarie | F1 TOP

Formula 1: Max Verstappen, cel mai rapid în prima zi de teste

Max Verstappen a fost cel mai rapid pilot în prima zi de teste oficiale înainte de startul sezonului. Totodată, triplul campion mondial a parcurs și cele mai multe tururi dintre toți piloții.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Toyota, Mercedes-Benz, Fiat, Honda
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru