Formula 1

Luni, 19 Iunie 2023 | F1 TOP

F1 Canada: Victorie pentru Max Verstappen. Alonso și Hamilton pe podium

Max Verstappen și-a trecut în palmares o nouă victorie, de această dată în Marele Premiu de Formula 1 din Canada. Fernando Alonso a încheiat cursa pe locul 2, iar Lewis Hamilton a completat podiumul.
Duminica, 18 Iunie 2023 | F1 TOP

Formula 1: Max Verstappen, pole în Canada pe ploaie. Alonso, în prima linie

Max Verstappen va pleca din pole în Marele Premiu al Canadei. După o sesiune afectată de ploaie, el va împărtăși prima linie cu Fernando Alonso, în timp ce Sergio Perez va pleca de pe locul 12.
Sambata, 17 Iunie 2023 | F1 TOP

F1 Canada: Lewis Hamilton, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente, afectată de ploaie torențială

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp în cea de-a doua sesiune de antrenamente libere din Canada. Septuplul campion mondial a fost urmat de coechipierul său George Russell, într-o sesiune prelungită și afectată de ploaie torențială.
Luni, 29 Mai 2023 | F1 TOP

F1: Max Verstappen, victorie pe străzile din Monte Carlo. Alonso pe locul 2

Max Verstappen a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al Principatului Monaco. Fernando Alonso a încheiat pe locul 2, iar ultima treaptă a podiumului a fost ocupată de Esteban Ocon.
Vineri, 26 Mai 2023 | F1 TOP

F1: Carlos Sainz, cel mai rapid în primele antrenamente din Monaco

Carlos Sainz, pilotul celor de la Ferrari, a fost cel mai rapid în primele antrenamente libere din Marele Premiu al Principatului Monaco. Fernando Alonso a încheiat sesiunea pe locul 2.
Miercuri, 24 Mai 2023 | F1 TOP

F1: McLaren prezintă o grafică specială pentru etapele de la Monaco și din Spania

McLaren a dezvăluit o grafică specială pentru etapele de la Monaco și din Spania. Monopostul MCL60 va rula într-o nouă combinație de culori pentru a sărbători victoriile echipei britanice în Formula 1 și în alte discipline din motorsport.
Joi, 18 Mai 2023 | F1 TOP

Formula 1: etapa de la Imola, anulată din cauza inundațiilor

Conducerea Formulei 1 a anunțat oficial anularea Marelui Premiu al regiunii Emilia-Romagna din cauza inundaților și condițiilor meteo nefavorabile din zonă. Cursa ar fi trebuit să aibă loc în acest sfârșit de săptămână.
Joi, 11 Mai 2023 | Modele noi

Noul Aston Martin DBX707 AMR23 Edition: marchează succesul mărcii în Formula 1

Aston Martin a pregătit un pachet nou pentru cel mai puternic SUV al său, DBX707. Noul pachet este numit după monopostul de Formula 1 al echipei, iar acesta aduce câteva elemente vizuale exclusive.
Joi, 04 Mai 2023 | F1 TOP

F1: Red Bull prezintă o grafică specială nouă pentru etapa de la Miami

Echipa austriacă Red Bull a dezvăluit o nouă grafică specială pentru monopostul RB19. Noua grafică a fost creată cu ocazia Marelui Premiu de la Miami, cursă care va avea loc în acest sfârșit de săptămână.
Duminica, 30 Aprilie 2023 | F1 TOP

F1: Dublă Red Bull la Baku! Sergio Perez, învingător în fața lui Max Verstappen

Sergio Perez a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al Azerbaidjanului în fața dublului campion mondial Max Verstappen. Cu această ocazie, Ferrari a obținut și primul său podium din 2023 cu Charles Leclerc pe locul 3.
Sambata, 29 Aprilie 2023 | F1 TOP

F1: Sergio Perez, victorie în cursa de sprint din Azerbaidjan

Sergio Perez a câștigat prima cursă de sprint din sezonul 2023 de Formula 1, desfășurată pe circuitul stradal de la Baku, Azerbaidjan. Mexicanul de la Red Bull a terminat în fața lui Charles Leclerc, care a plecat din pole, iar Max Verstappen a terminat pe locul 3.
Miercuri, 26 Aprilie 2023 | F1 TOP

Formula 1 anunță un format nou pentru cursele de sprint: nu vor mai decide ordinea de start pentru Grand Prix

Formula 1 a anunțat un nou format pentru cursele sprint din acest sezon, prima astfel de etapă fiind în Azerbaidjan. Formatul nou introduce două sesiuni de calificare separate, iar rezultatele obținute în cursa de sprint nu mai afectează ordinea grilei pentru cursa de duminică.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 03 Aprilie 2023 | F1 TOP

Viitorul monopost Audi-Sauber: primul design va fi prezentat în aprilie

În intervalul 18 - 27 aprilie, cu ocazia Salonului Auto de la Shanghai, va fi prezentat conceptul de design al viitorului monopost de Formula 1 Audi - Sauber.
Duminica, 02 Aprilie 2023 | Formula 1

Formula 1 Australia: Max Verstappen câștigă după o cursă fragmentată. Hamilton pe 2, iar Alonso pe 3

Max Verstappen și-a trecut în palmares prima victorie în Marele Premiu al Australiei, după o cursă fragmentată, în care steagul roșu s-a fluturat des, din cauza accidentelor.
Vineri, 31 Martie 2023 | F1 TOP

F1 Australia: Fernando Alonso, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente

Fernando Alonso, pilotul spaniol al echipei Aston Martin, a terminat a doua sesiune de antrenamente libere din Australia pe prima poziție. Cea de-a doua sesiune de antrenamente a fost afectată de ploaie, în timp ce în prima sesiune, Max Verstappen a fost cel mai rapid.
Joi, 23 Martie 2023 | F1 TOP

Porsche ar fi renunțat la planurile de a intra în Formula 1

Potrivit celor mai recente informații, Porsche ar fi renunțat la planurile de a intra în Formula 1, din 2026. În schimb, marca din Stuttgart ar urma să se concentreze pe Formula E și Le Mans.
Luni, 20 Martie 2023 | F1 TOP

Sergio Perez, victorie în Arabia Saudită. Fernando Alonso, din nou, pe podium

Sergio Perez a câștigat Marele Premiu de Formula 1 din Arabia Saudită. Max Verstappen a terminat pe 2, iar Fernando Alonso a ocupat ultima treaptă a podiumului.
Vineri, 17 Martie 2023 | General

Simulatorul Red Bull costă cât un Porsche 911 și are forma monopostului de Formula 1

Austriecii de la Red Bull au scos pe piață un simulator în forma monopostului său de Formula 1 din sezonul 2022. Acesta vine cu un monitor de gaming curbat, grafică autentică și volan detașabil. Toate acestea la prețul de 116.000 de euro.
Vineri, 17 Martie 2023 | F1 TOP

F1: Sergio Perez, pole în Arabia Saudită! Verstappen va pleca de pe locul 15

Sergio Perez și-a trecut în palmares un nou pole position înaintea Marelui Premiu al Arabiei Saudite. Mexicanul va pleca în fruntea plutonului după ce Max Verstappen a suferit o problemă tehnică ce nu i-a permis să intre în ultima parte a calificărilor.
Joi, 16 Martie 2023 | F1 TOP

Formula 1: Etapa din Austria rămâne în calendar până în 2027

Circuitul Red Bull Ring din Austria va găzdui curse de Formula 1 până în 2027, după ce a fost semnat un contract nou care prevede prelungirea acestei etape pentru încă 4 sezoane. Ediția din acest an va avea loc la începutul lunii iulie.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Toyota, Mercedes-Benz, Fiat, Honda
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru