Top Gear îşi cere scuze pentru parcarea pe locurile rezervate persoanelor cu dizabilităţi

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 06.08.2011
Andy Wilman, producătorul executiv Top Gear, şi-a cerut scuze pentru neplăcerile provocate de parcarea unor maşini pe locurile dedicate persoanelor cu dizabilităţi. Acesta a declarat că vina aparţine în totalitate echipei de producţie şi nu lui Jeremy Clarkson sau lui James May.

Ultima emisiune Top Gear din cadrul sezonului cu numărul 17 a captat atenţia publică din Marea Britanie, deoarece Jeremy Clarkson şi James May au parcat două vehicule pe locurile rezervat persoanelor cu dizabilităţi. Pentru a mai şterge din ruşinea provocată, Andy Wilman, producătorul executiv al emisiunii britanice, a ieşit la rampă şi şi-a cerut scuze pentru neplăcerile provocate de cei doi prezentatori.

"Pentru cei care se vor întâlni cu noi, vă rog frumos să vă îndreptaţi supărarea mai degrabă către mine şi către echipa de producţie decât către Jeremy şi James. Ambii prezentatori şi-au exprimat profunda îngrijorare către echipa de filmare şi către mine în ceea ce priveşte utilizarea celor două locuri de parcare pentru persoanele cu dizabilităţi deoarece va transmite impresia lipsei de respect", a scris Andy Wilman pe blogul emisiunii britanice.

"Cei doi au capitulat atunci când i-am asigurat că parcarea a fost aprobată de proprietar, iar logo-ul care marchează zona pentru persoanele cu dizabilităţi nu va apărea la televizor.

Este vina noastră, nu a lor, şi ne cerem scuze tuturor spectatorilor pe care i-am supărat", a completat producătorul executiv Top Gear.

Via | Top Gear

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru