OFICIAL: Emisiunea Top Gear suspendată pentru "viitorul apropiat"

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 22.11.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Potrivit unei declarații oficiale, celebrul show Top Gear a fost suspendat "pentru viitorul apropiat". De asemenea, dacă va reveni pe micile ecrane, emisiunea ar putea avea alți prezentatori.

Emisiunea Top Gear este una dintre cele mai populare show-uri auto din lume. Primul episod a fost difuzat în 1977, dar formatul actual a fost adoptat la începutul anilor 2000.

Mai exact în 2002, odată cu venirea lui Jeremy Clarkson și Richard Hammond. James May s-a alăturat echipei un an mai târziu.

După un scandal în care a fost implicat Clarkson, cei 3 s-au mutat la gigantul american Amazon. Tot atunci a început și declinul emisiunii Top Gear.

La finalul anului trecut, unul dintre prezentatori, Freddie Flintoff, a suferit un accident de mașină în timpul filmărilor. Din câte se pare, Flintoff a primit despăgubiri de la BBC în valoare de 9 milioane de lire sterline.

Acum, reprezentanții BBC anunță că emisiunea Top Gear a fost suspendată "pentru viitorul apropiat".

"Știm că suspendarea emisiunii este un lucru dezamăgitor pentru fani, dar este ceea ce trebuie făcut," se arată în comunicatul BBC.

Dacă se va întoarce pe micile ecrane, emisiunea Top Gear s-ar putea să aibă alți prezentatori.

via BBC

Comentarii (5)

  • n-o sa-i duca nimeni lipsa, probabil au suspenda-o ca oricum nu mai avea audienta si niciun farmec. cu aia batrani mai era cat de cat funny, dar si aia o luasera rau pe aratura in ultima vreme, dupa care au fost inlocuiti de arogantii astia insipizi.
    19 1
  • @mda: ai dreptate. Au luat-o pe camp cu vaca, dar nu de acum. De multa vreme. Oamenii au facut faze de gen intrat cu un camion in zid, chestii extreme.

    Dar, chestia pe care am mai spus-o, nimeni, absolut nimeni nu-l poate inlocui pe Clarkson, care e cel mai bun jurnalist auto. Punct. Nu exista mai bun decat el, nici n-o sa fie. May e foarte bun si el. Hammond era de umplutura, cred ca se putea f bine fara el. N-are cum sa mai existe un Clarkson pentru ca e inegalabil si pentru ca se pare ca masinile de acum inainte vor fi niste gadgeturi fara suflet, adica asa cum va fi tot ce inconjoara. Nu ai cum sa vii cu comparatii si analogii ca acele formule senzationale ale lui Clarkson cand vorbesti de baterii si masini care se bashesc. Asa ceva e de trecut la poante, nu la articole de substanta, grele, care nu-ti ies din cap, care schimba perceptii, arata perspective, nasc pasiuni si scot banu' din buzunar.
    Revenind, nicio mirare ca se opreste emisiunea. Cine sa se uite la ea dupa ce a plecat ditai Clarkson de acolo? Cum poti sa ai un viitor cand ai in spate un gigant pe care nu il poti egala in 10 vieti? Era clar, am mai zis pe tema asta.
    13 5
  • Mircea Badea
    foarte bine, poate vin cu ceva nou si mai bun. astia erau niste manelisti. si oricum jum de emisiune neinteresanta cu tot felul de relicve si idei de copii.

    sa ma caute daca vor idei interesante!
    6 3
  • LoveYouHindi
    Top Gear a fost, cândva, cea bună emisiune TV din lume. Când „progresiștii” conduc BBC și țara - se alege praful.

    https://9gag.com/gag/ap9weKD
    11 1
  • @PMC Nu sunt de acord cu ce ai zis de Hammond, nu il consider de umplutura.

    Clarkson, chimia intre cei trei si Andy Wilman au facut ca Top Gear sa fie un adevarat succes, orice ar fi incercat BBC dupa plecarea celor 4 nu avea sanse de succes. Si cel mai bun argument pentru asta o reprezinta emisiunile Top Gear din State si Australia, care au esuat.
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru