Epopeea continuă: Jeremy Clarkson și BBC, acționați în judecată de producătorul agresat

de Bogdan Mirică
Luni, 16.11.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Oisin Tymon, producătorul care a încasat un pumn și multe agresiuni verbale de la Jeremy Clarkson, îl va acționa pe acesta în judecată, dar și postul BBC.

Deși părea că apele s-au calmat în scandalul în care Jeremy Clarkson fusese implicat în momentul plecării sale din BBC, noi informații anunță un proces.

Oisin Tymon, fostul producător Top Gear, îl va acționa în judecată pe Jeremy Clarkson, dar și postul BBC pentru discriminare rasială și rănire. Informația a fost publicată de ziarul The Guardian, citând avocații lui Tymon, care au înaintat o plângere la Tribunalul Central din Londra.

Aceștia cer daune de 100.000 de lire sterline pentru scandalul atât de mediatizat al agresiunii, care a dus la concedierea lui Clarkson. Cei de la BBC sunt acuzați că nu au luat măsuri de-a lungul anilor față de comportamentul agresiv și discriminator al lui Clarkson. Comportament care a și dus la agresiunea fizică și verbală dintre Tymon și Clarkson.

Esential 100.000 de lire sterline cere Oisin Tymon de la BBC și Jeremy Clarkson.
În plus, mediatizarea scandalului i-a adus daune morale serioase producătorului irlandez de numai 36 de ani.

Dacă BBC nu cade la o înțelegere cu Tymon, cazul va ajunge în fața unui tribunal, caz în care postul de televiziune riscă o nuă pată la nivel de imagine.

Dacă cei de la BBC vor fi absolviți de vină, procesul se va îndrepta către Jeremy Clarkson, citat și el în acuzații. Și acesta ar dori aplanarea conflictului pentru a nu afecta imaginea viitoarei sale emisiuni așteptate pe Amazon Prime.

Comentarii (3)

  • petrush
    L-a lovit tare daca poate sa reactioneaze abia dupa atata timp.
    6 1
  • 100 000? lejer pfff
    0 0
  • se pare ca Jeremy a fost prea bland, nu ajunge ca bbc l-a pus pe liber, acum vrea si bani, un caracter de rahat care cere pumni.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru