Care este prețul unui pumn primit de la Jeremy Clarkson? 126.000 de euro și scuze publice

de Bogdan Mirică
Miercuri, 24.02.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Conflictul dintre Jeremy Clarkson și Oisin Tymon, producătorul Top Gear agresat, a fost oficial stins. Prețul păcii este de 126.000 de euro și scuze oficiale.

Ziua de 4 martie 2015 va rămâne una de neagră amintire pentru fanii emisiunii Top Gear. În această zi, Jeremy Clarkson și-a pierdut cumpătul și a lovit unul dintre producătorii show-ului, Oisin Tymon. Acest acces de furie a scris istorie pentru că a dus la destrămarea echipei și la plecarea lui Clarkson, Hammond și May.

Cei trei au semnat mai apoi un contract de trei sezoane pentru o nouă emisiune auto cu Amazon. Top Gear și-a lins rănile și a închegat cea mai mare echipă de vedete pe care a văzut-o până acum formatul emisiunii auto.

La aproape un an de la incident, Jeremy Clarkson a reușit să își încheie socotelile și cu reclamantul Oisin Tymon, care l-a acționat în judecată pentru abuz. Se pare că pumnul și injuriile lui Clarkson costă 100.000 de lire sterline, echivalentul a 126.000 de euro, și scuze publice. Surse neoficiale susțin însă că este vorba despre o compensație materială mult mai mare, care nu va fi făcută publică niciodată.

Esential 126.000 de euro ar fi primit Oisin Tymon drept compensație pentru agresiunea lui Jeremy Clarkson.
Într-o declarație de presă, Clarkson a afirmat: ”Vreau să îi cer scuze, încă o dată, în mod public lui Oisin Tymon pentru incident și pentru ce a urmat după.
Vreau să reiterez că nu este vinovat pentru tot ce s-a întâmplat. Vreau să fie clar și că abuzurile la care a fost supus după incident nu are nici o garanție și îmi pare rău că a trebuit să treacă prin așa ceva. Sunt mulțumit că această problemă s-a rezolvat. Oisin a fost întotdeauna o parte creativă a echipei Top Gear și îi urez succes în proiectele sale viitoare.”

Oisin Tymon se va întoarce să lucreze la BBC după multe luni în care a fost departe de postul de televiziune. Avocatul său a declarat că ”procesul s-a încheiat, iar Oisin este bucuros să lase în urmă această problemă. Oisin apreciază susținerea primită în ultima vreme, inclusiv din partea BBC. Motiv pentru care va rămâne dedicat muncii sale de creație în cadrul BBC.”

via carscoops

Comentarii (7)

  • la 100.000 de lire, si eu as fi bucuros sa las in urma problema :)
    17 2
  • @lorinczi.thomas ai dreptate, dar gestul rămâne de toparlan.
    17 4
  • razvanis
    O sa fie mereu stiut drept ala batut de Clarkson. :)
    14 1
  • Va rog nu mai dezinformati. Musiu Oisin Timon este irlandez si nu englez.
    0 0
  • 'Adrian
    Daca-l intalnesc nu scapa pana nu-mi da 3,4 pumni. sa ma fac si eu milionar :))
    1 0
  • Iulian
    Anglia este un stat in care legea se aplica pentru toata lumea indiferent de pozitia sociala pe care o are fiecare individ. Pentru o palma data cuiva poti face si inchisoare. La noi criminalii,violatorii sunt lasati in libertate.
    0 0
  • sorinel
    uk e un stat care ma kak pe el
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru