OFICIAL: Clarkson, Hammond și May vor avea o nouă emisiune auto din 2016

de Bogdan Mirică
Joi, 30.07.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Amazon Prime va difuza începând cu 2016 o emisiune auto complet nouă, care îi va avea ca protagoniști pe Jeremy Clarkson, James May și Richard Hammond, triada care a făcut istorie în cadrul Top Gear.

Imediat ce au părăsit Top Gear, Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May au fost curtați de mai multe televiziuni pentru a reveni în cadrul unui show auto. Mai multe canale britanice au fost nevoite să privească însă de pe margine, pentru că BBC a activat o clauză de confidențialitate.

Clarkson, May și Hammond nu vor putea avea o nouă emisiune auto

Ea excepta însă televiziunile online, motiv pentru care negocierile au continuat. Se pare însă că Hammond, May și Clarkson au ajuns deja la o înțelegere cu Amazon Prime, un serviciu de televiziune online, care, din păcate, nu este disponibil și în țara noastră.

Cele trei vedete Top Gear au anunțat semnarea unui contract pe conturile lor de Twitter, însă nu au specificat numele show-ului Acesta ar urma să fie ales în viitorul apropiat.

Ceea ce îi va bucura și mai mult pe fanii vechii echipe Top Gear este faptul că și Andy Wilman, fostul producător al emisiunii, demisionar din BBC, va lucra la emisiunea difuzată de Amazon Prime.

Asta înseamnă că formatul va fi cel puțin la fel de incitant și de amuzant ca cel anterior.

Andy Wilman și Jeremy Clarkson pe platourile de filmare Top Gear.

Filmările vor începe în această toamnă, iar primele episoade vor fi difuzate în primăvara anului 2016, cam în aceași timp cu noul sezon Top Gear. Celebra emisiune britanică va avea până atunci o nouă echipă de prezentatori, Jenson Button fiind cel mai vehiculat nume alături de cel al gazdei Chris Evans, confirmat deja.

Jenson Button ar putea prezenta Top Gear alături de Chris Evans

”Clienții noștri și-au dorit foarte mult să vadă echipa înapoi pe ecrane și ne-au comunicat asta. Iar noi suntem extaziați să le putem îndeplini dorința”, a declarat Jay Marine, vicepreședintele Amazon Prime.

Comentarii (4)

  • Chuck Norris
    Ce bine...am scapat de jegurile alea cu BBC-u lor care isi bat joc de Top Gear...
    7 4
  • Cred ca BBC a activat o clauza de neconcurenta, nu de confidentialitate.

    Oricum, abia astept noua lor emisiune.
    21 0
  • Citez din articol "Amazon Prime, un serviciu de televiziune online, care, din păcate, nu este disponibil și în țara noastră." Ce amuzanti sunteti bai! De-a dreptul hilari! Bahahahhah! De parca ar plati cineva din tara noastra ca sa vada chestii pe Amazon Prime, cand pirateria e gratis.
    9 10
  • Scorpionul_negru
    Ma bucur ca o sa i vedem din nou pe ecrane. Nu conteaza unde lucreaza si la cine....conteaza sa fie ei 3 si sa faca divertisment cum au facut si pana acum !
    14 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru