Jenson Button ar putea prezenta Top Gear alături de Chris Evans

de Bogdan Mirică
Joi, 30.07.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Britanicii speră că pilotul de Formula 1 Jenson Button ar putea să i se alăture lui Chris Evans în platoul Top Gear. Mai multe surse susțin că Button ar vrea să renunțe la cariera de pilot în favoarea uneia în televiziune.

După înlăturarea lui Jeremy Clarkson și a celorlalți doi prezentatori, Richard Hammond și James May, oficialii BBC au căutat rețeta unui trio perfect, capabil să aibă la fel de mult succes ca cei amintiți mai sus.

Top Gear se pregătește să renască și o va face în frunte cu Chris Evans, anunțat deja în poziția de prezentator principal. Pentru celelalte două poziții au fost anunțate însă audiții la care oricine se poate înscrie.

Top Gear caută co-prezentatori pentru Chris Evans. Oricine se poate înscrie la audiție

Cu toate acestea, surse citate de un ziar tabloid din Anglia susțin că un al doilea prezentator ar putea fi chiar pilotul britanic de Formula 1 Jenson Button. Acesta este foarte bun prieten cu Chris Evans și se comportă natural în fața camerelor de filmat. De asemenea, el a fost un invitat frecvent în emisiunile lui Evans și în platoul Top Gear. De fiecare dată a fost volubil și s-a simțit bine alături de vechii prezentatori.

Urmareste Automarket
Recentele declarații ale lui Button, care a susținut că se va retrage din Formula 1 dacă nu va obține un podium la Silverstone, pe teren propriu adică, întăresc zvonurile.
Indiferent de deznodământul cursei, surse neoficiale vorbesc despre o retragere definitivă în 2016, pentru că locul său nu va mai fi garantat la echipă.

În aceste condiții, cariera pilotului s-ar putea îndrepta către televiziune. Până în prezent, Jenson Button nu a făcut nici un comentariu pe marginea speculațiilor, însă reacția sa este așteptată curând de mass-media din Marea Britanie.

Comentarii (1)

  • Chuck Norris
    Tot mai buni erau vechii...
    6 8

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru