Unii trag ponoasele, alții marchează momentul: hotelul în care Jeremy Clarkson l-a agresat pe producătorul Top Gear a marcat locul cu o plachetă

de Bogdan Mirică
Marti, 24.11.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Hotelul în care Jeremy Clarkson a avut o altercație cu unul dintre producătorii emisiunii Top Gear a instalat o placă pentru a marca locul incidentului.

Ne aducem aminte cu toții de incidentul care l-a lăsat pe celebrul Jeremy Clarkson fără emisiune. Altercația cu producătorul Oisin Tymon a dus la o despărțire a vedetei Jeremy Clarkson de emisiunea care l-a făcut faimos: Top Gear.

Între timp, lucrurile s-au mai așezat. Jeremy și ceilalți doi colegi de platou, Richard Hammond și James May, și-au găsit loc pentru o nouă emisiune în cadrul televiziunii online Amazon Prime, iar producătorul agresat a decis să îi dea în judecată pe cei de la BBC.

Urmareste Automarket
Toți s-au ales cu ceva după acest scandal, chiar și hotelul în care a avut loc disputa.
Simonstone Hall, localizat în Yorkshire, a publicat recent pe contul oficial de Facebook o fotografie cu placa comemorativă instalată chiar în locul în care s-a întâmplat incidentul. Aceasta anunță vizitatorii că aici s-a petrecut altercația care a dus la concedierea lui Jeremy Clarkson din echipa Top Gear.

Deși am fi tentați să credem că managerii hotelului au decis să creeze această placă, pe contul de Facebook al Simonstone Hall se anunță că ea a fost dăruită de unul dintre clienți.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru