Jeremy Clarkson, James May și Richard Hammond vor lansa o nouă emisiune auto în 2016

de Dragoș Băltățeanu
Joi, 25.06.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jeremy Clarkson, James May și Richard Hammond vor reface echipa în cadrul unei noi emisiuni auto ce va fi găzduită, cel mai probabil, de canalul american Netflix.

Clarkson, May și Hammond se vor întoarce pe ecranele tv. Cei trei vor reface echipa devenită celebră datorită emisiunii Top Gear de la BBC în cadrul unei noi producții tv ce va avea ca principal subiect lumea auto. Jeremy Clarkson a confirmat revenirea într-un editorial publicat în ziarul britanic The Sunday Times. Anunțul oficial va fi făcut în următoarele săptămâni, dar nu este încă clar ce canal tv va susține noua producție. Surse apropiate celor trei prezentatori tv spun că noua emisiune va fi produsă cu ajutorul americanilor de la Netflix, un serviciu de streaming TV online. Echipa celor trei prezentatori va fi întregită și de Andy Wilman, fostul producător al emisiunii Top Gear.

Foștii prezentatori Top Gear au avut mai multe discuții legate de noua producție tv, iar printre canalele de televiziune care i-au curtat s-a numărat și ITV, principalul rival al celor de la BBC pe piața britanică. Însă, se pare că oferta venită de la Netflix a fost cea mai bună.

Netflix a devenit celebru prin producerea unor seriale TV de succes ca House of Cards sau Orange is the New Black. Conform celor spuse de Clarkson în editorialul din Sunday Times, noua emisiune auto va debuta în luna martie a anului viitor. 

Urmareste Automarket
Jeremy Clarkson a părăsit emisiunea care l-a făcut celebru, Top Gear, în urma unui scandal provocat de altercația pe care acesta a avut-o cu unul din membrii echipei.
BBC a decis suspendarea și întreruperea colaborării cu Clarkson, iar colegii săi, James May și Richard Hammond au decis să îl urmeze.
BBC a anunțat ulterior că noul prezentator al emisiunii Top Gear este Chris Evans, un celebru prezentator radio din Marea Britanie. 

Via Business Insider

Comentarii (4)

  • Uitandu-ma la foto de mai sus, as putea sa zic ca doar cel din mijloc ar trebui sa ramana.Ceilalti doi trebuie sa lase locul altora mai tineri si cu foarte mare experienta in ale automobilisticii.Solutii exista.Oamenii respective exista cu adevarat. Cred ca noua emisiune seva numi " top circus"
    16 33
  • Un baiat
    Lachita tata...daca ai avea si tu 1% din experienta lor si 1% din umorul lor, ai ajunge departe. Asa ramai postac aici si vezi de traba ca ei oricum se vor descurca si daca nu mai sunt la BBC !
    19 14
  • Baietica, nu ai inteles nimica.Pemine nu ma intereseaza munca lor si nu vreau sa le iau locul.Pentru ca nu am experienta.Dar sunt doua personae care posteaza pe aici, care au mai multe cunostiinte decat ei. Nu stii despre cine vorbesc?
    8 1
  • Eu cred ca Lache se refera la inlocuirea celor doi cu @stupidov si @fluier0. Tot ce mi-as dori ar fi sa vad cum ii capaceste Clarkson in direct, de cate ori incep sa vorbeasca despre turbine si masini japo, indiferent de tema emisiunii.
    @tzaca-baietzica, pana sa ajungi la umorul si experienta lui @lache trebuie intai de toate sa lasi tzatzuca din gura. Stiu, e greu sa te dezveti. Laptic proaspat, emisiuni TV de mare calitate si internet gratis. Viata !!
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru