Top Gear scoate asul din mânecă: emisiune de Crăciun cu Jeremy Clarkson și echipa

de Bogdan Mirică
Vineri, 27.11.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BBC a anunțat că va difuza o ediție specială de Crăciun a emisiunii Top Gear. Culmea, protagoniști vor fi tot Jeremy Clarkson, James May și Richard Hammond.

Chiar și după ce au părăsit Top Gear, Jeremy Clarkson, James May și Richard Hammond se pregătesc să aducă bani mulți în vistieria BBC. Canalul britanic a anunțat că va difuza în perioada sărbătorilor o ediție specială Top Gear.

Culmea, protagoniștii ediției de Căciun vor fi tot cei trei prezentatori de altădată, pentru că imaginile se vor a fi un fel de ”best of” sau, așa cum le-a numit BBC, ”o extravaganță în două episoade”.

Botezată ”Top Gear: de la A la Z”, ediția de Crăciun vrea să celebreze și parcursul excepțional al show-ului între anii 2002 și 2015, perioadă în care a devenit și cea mai urmărită emisiune din lume.

Urmareste Automarket
Fundalul sonor va fi asigurat de vocea lui John Bishop, iar episodul vor conține filmări care vor impresiona, detalii picante din interior și statistici importante adunate în ultimii 13 ani.
Telespectatorii vor fi răsfățați și cu o serie de cascadorii și farse consemnate în era lui Clarkson.

După cum o recunoaște și BBC, ediția de Crăciun va beneficia încă o dată de o mostră de jurnalism inteligent, de fotografii uimitoare și de cei trei prezentatori care au consacrat show-ul.

via wcf

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru