Scădere de turaţie: audienţa Top Gear, la jumătate comparativ cu epoca lui Clarkson

de Daniel Popescu
Marti, 07.06.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audienţa celui de-al doilea episod a noului sezon din Top Gear a fost la jumătate comparativ cu media obţinută de emisiunea britanică în epoca lui Jeremy Clarkson.

Cel mai nou sezon al emisiunii Top Gear a debutat la sfârşitul lunii mai cu o nouă echipă de prezentatori şi a atras 4.3 milioane de telespectatori pe postul BBC, însă show-ul a fost aspru criticat, fiind comparat cu o "imitaţie nereuşită" a emisiunii din epoca lui Jeremy Clarkson.

Ca urmare a dezamăgirii generate de primul episod, o bună parte dintre fani au renunţat să se uite la emisiune, iar acest lucru este evidenţiat de datele de audienţă. Potrivit cifrelor furnizate de serviciul Overnights TV, al doilea episod a strâns în faţa televizoarelor doar 2.8 milioane de telespectatori.

Urmareste Automarket
Cifrele sunt de două ori mai slabe decât cele înregistrate pe parcursul sezonului trecut, când Top Gear a avut o audienţă medie de 5.3 milioane de telespectatori, cu 5.6 milioane care au urmărit ultimul episod.
Una dintre problemele remarcate de fani şi relatate de publicaţiile britanice a fost acoperirea unor perioade de linişte din timpul emisiunii cu râsete preînregistrate.

Producătorii Top Gear au negat însă aceste informaţii şi acuză o parte a presei că duc o campanie împotriva show-ului. "Nu au existat momente ciudate de linişte pe parcursul filmărilor, aşa cum au fost cele menţionate de ziarul The Sun, care are o agendă împotriva show-ului. Este binecunoscut că Top Gear nu este un show în direct şi că este editat după filmare, dar episodul de săptămâna trecută a fost editat în acelaşi mod ca şi sezoanele anterioare", a precizat un purtător de cuvânt al Top Gear.

Via Leftlane News

Comentarii (6)

  • Mult si asa....nu stiu de ce jumatatea aia se uita la ei !
    12 10
  • Mie imi place mai mult cum e acum. Si chiar am urmarit cu interes ambele episoade. E drept ca Evans pare ca se chinuie sa fie amuzant dar si presiunea e mare pe el. Cu timpul o sa se relaxeze.
    8 2
  • Evans incearca sa umble in pantofi prea mari pentru el.
    Nu va reusi.
    4 2
  • Guys, nici trio-ul anterior nu a pornit cu audiente super-extra-mega sau cum vreti sa le spuneti. Eu sincer nu mai gaseam nimic interesant in ultimele 3 sezone din "epoca" Clarkson, dar am continuat sa le urmaresc in speranta ca vor reveni pe o cale mai buna.

    De misto-uri suntem toti buni la orice ora, iar azi se pare ca nu faci audienta daca nu creezi controverse.

    Si tot ca o parere personala: imi place mai mult noua echipa.
    7 3
  • mda, parca si mie imi plac astia mai mult. aia erau prea babalaci, prea morocanosi..si oricum, textele de le cuvanta le fac aceiasi oameni. :)
    as vrea sa scoata insa tampeniile de concursuri dintre ei, cu mizerii de masini, majoritatea nu au niciun sens.
    5 3
  • carcotasu
    rezumatul cu care s-a facut deschiderea episodului trebuia sa fie: asta-seara Matt Leblanc vorbeste mai mult ca in primul episod din sezonul acesta, o masina o sa fie testata ca in celelalte episoade din celelalte sezoane, intreceri intre prezentatori ca in celelalte episoade din celalte sezoane, staruri invitate ca in celelalte episoade din celelalte sezoane.

    dupa cum spuneau si ceilalti, si mie imi plac prezentatorii noi. singurul lucru cu care se confrunta sunt toti fanii "die-hard" care practic idolatrizeaza vechii prezentatori si vor ca cei noi sa nu reuseasca.
    6 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru