Scăpăm de torrente? Top Gear ar putea fi transmis în România prin Netflix

de Daniel Popescu
Vineri, 15.04.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noul sezon Top Gear ar putea fi disponibil inclusiv pe teritoriul României prin intermediul serviciului de streaming Netflix.

Au mai rămas doar câteva săptămâni până la premiera noului sezon al popularului show de televiziune Top Gear, care începând din acest an beneficiază de o echipă complet nouă, formată din şapte personalităţi: prezentatorii Chris Evans şi Matt LeBlanc vor fi acompaniaţi de pilotul de curse de sex feminin Sabine Schmitz, Eddie Jordan şi jurnalistul Rory Reid. Plus, desigur, The Stig.

Spectacolul va începe în 8 mai, iar ediţia din acest an va putea fi urmărită şi pe serviciul de streaming online Netflix, care a devenit disponibil inclusiv pe teritoriul României în luna ianuarie.

Urmareste Automarket
Pentru moment, acordul între BBC, postul care deţine Top Gear, şi Netflix este valabil doar pentru Marea Britanie, însă cele două părţi negociază transmiterea show-ului şi în alte regiuni ale lumii, în special în cele în care Top Gear nu era inclus în grila unui post local.
Prin urmare, este posibil ca Top Gear să poată fi urmărit în timp real şi în România.
De altfel, sezoanele mai vechi sunt disponibile pe platformă şi în prezent.

Acordul dintre BBC şi Netflix vine ca răspuns la faptul ca fosta echipa a show-ului, condusă de controversatul Jeremy Clarkson, va face o emisiune auto pentru platforma online Amazon Prime începând din această toamnă.

Via Engadget

Comentarii (7)

  • Nu ma intereseaza. Nu ma uit la astfel de specimene. Viitoarea emisiune a lui Jeremy Clarkson, James May şi Richard Hammond o astept pe unde o vor face.....
    8 3
  • Cine se mai uita la ei ? Nu vedeti ca arata ca aia din razboiul stelelor ?
    9 2
  • pai deh, daca majoritatea populatiei e chinuita de "moda", toti arata ca si cum ar fi gay si/sau cersetori. si frezele la fel, de gay sau de puscarias.

    iar astia vor sa imite emisiunea fostilor, poate le iasa o parodie in cel mai bun caz. :/
    4 2
  • NO NAME
    SINCER DE CAND A PARASIT FOSTUL FORMAT DE LA BBC TOP GEAR UK FOSTI PREZENTATORI Jeremy Clarkson ,James May si Richard Hammond nici pe mine nu ma intereseaza ca nici un caz nici eu nu ma uit la astfel de specimene Deloc" Sunt curios la daca in aceasta Toamna va sosi Viitoarea emisiune a lui Jeremy Clarkson, James May şi Richard Hammond o astept pe unde o vor face.....
    3 2
  • oricum nu se mai uita nimeni la ei.
    ii asteptam pe „dinozauri” cu noua lor emisiune.
    2 1
  • somebody
    Sule trase la indigo, CLONE cu cip comunicand frecvent "cap-sula-cur", decat sa te uiti la ei la emisiune mai degraba te uiti la FILME CU ROBOTI DIN TABLA ca sunt mai interesante ! Praf rau de tot fata de emisiunea lui Clarckson, doar robotii poate se mai uita la astia si rad la comanda !
    0 0
  • somebody
    Pacat de cel al 3 lea de langa STIG sau al 5 lea daca se numara de la "maimuta" la dreapta !
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru