Top Gear

Miercuri, 12 Octombrie 2011 | General

Top Gear filmează în India episodul difuzat de Crăciun

Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May filmează luna aceasta un episod special tocmai în India. Episodul va fi difuzat de Crăciun.
Luni, 08 August 2011 | General

Top Gear are parte de un nou scandal: "Testul lui Nissan Leaf este mincinos"

Cei de la Top Gear sunt aruncaţi într-un nou scandal mediatic. Moderatorii sunt acuzaţi de dezinformare în cadrul testului cu electricul Nissan Leaf.
Sambata, 06 August 2011 | General

Top Gear îşi cere scuze pentru parcarea pe locurile rezervate persoanelor cu dizabilităţi

Andy Wilman, producătorul executiv Top Gear, şi-a cerut scuze pentru neplăcerile provocate de parcarea unor maşini pe locurile dedicate persoanelor cu dizabilităţi. Acesta a declarat că vina aparţine în totalitate echipei de producţie şi nu lui Jeremy Clarkson sau lui James May.
Miercuri, 03 August 2011 | General

Richard Hammond este nemulţumit de rolul său la Top Gear

Surse din interiorul BBC susţin că Hammond este nemulţumit de poziţia sa în cadrul emisiunii Top Gear, unde este văzut doar ca un tip simpatic care a avut un accident cumplit.
Miercuri, 03 August 2011 | O lume nebuna

Jeremy Clarkson a declanşat două scandaluri în Regatul Unit

Jeremy Clarkson, unul dintre prezentatorii emisiunii Top Gear, a declanşat două scandaluri în Marea Britanie în urma acţiunilor sale lipsite de respect faţă de cei din jur.
Marti, 26 Iulie 2011 | General

Richard Hammond va avea propria emisiune auto în America

BBC America a anunţat oficial că Richard Hammond va avea propria sa emisiune auto în SUA. Show-ul televizat se va numi Hard Drive.
Marti, 19 Iulie 2011 | O lume nebuna

Slujba de vis a britanicilor: prezentator Top Gear

Un sondaj operat în Regatul Unit a arătat că slujba de vis a 30% din respondenţi este cea de prezentator al emisiunii Top Gear de la BBC. Aproape 400 de persoane visează la acest post, în timp o carieră în Formula 1 ar fi pe locul cinci.
Vineri, 15 Iulie 2011 | Formula 1

VIDEO: Vettel a bătut recordul pe circuitul Top Gear

Sebastian Vettel a participat la emisiunea Top Gear şi a stabilit cel mai bun timp pe circuit dintre piloţii de Formula 1.
Marti, 12 Iulie 2011 | Video

VIDEO: McLaren MP4-12C, al doilea timp pe circuitul Top Gear

În cel mai nou episod al seriei Top Gear, Jeremy Clarkson conduce noul MP4-12C. La volanul sportivei britanice, Stig reuşeşte al doilea timp pe circuitul Top Gear.
Duminica, 29 Mai 2011 | General

Top Gear filmează în Italia alături de trei hot hatch-uri

Realizatorii Top Gear au fost fotografiaţi în orăşelul Lucca, din Italia, în timp ce filmau un episod din viitorul sezon al emisiunii britanice.
Luni, 02 Mai 2011 | General

Vechiul Stig face lista celor mai proaste maşini conduse la Top Gear

Ben Collins, fostul personaj misterior The Stig, a întocmit o listă a celor mai proaste maşini conduse de-a lungul colaborării sale cu Top Gear.
Miercuri, 30 Martie 2011 | General

Tesla dă în judecată Top Gear pentru dezinformarea publicului

Tesla acuză Top Gear de afirmaţii false şi dezinformare. Realizatorii emisiunii auto au criticat şi ironizat performanţele modelului electric Roadster.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 22 Februarie 2011 | General

Hammond le cere scuze mexicanilor, dar ia apărarea Top Gear

Richard Hammond a decis să lămurească publicul, după ce a fost pus la zid pentru înşiruirea unor stereotipuri jenante, adresate mexicanilor.
Joi, 17 Februarie 2011 | General

Top Gear va avea o versiune chinezească

Trei prezentatori chinezi, modele şi mărci interne şi glume locale. Acestea sunt ingredientele noi pe care le va aduce Top Gear China, a patra versiune locală a show-ului după UK, SUA şi Australia.
Joi, 03 Februarie 2011 | General

Top Gear, acuzaţi de xenofobie de Ambasada Mexicului

Ultimul episod Top Gear a generat un scandal de proporţii la nivel internaţional. Diplomaţii mexicani s-au arătat revoltaţi de injuriile formulate de Hammond în cadrul emisiunii.
Vineri, 28 Ianuarie 2011 | Video

VIDEO: Porsche 911 Turbo S şi Volkswagen Beetle, "liniuţă" la Top Gear

Top Gear a pus la cale o "liniuţă" neobişnuită între un Porsche 911 şi un vechi Volkswagen Beetle de serie. Câştigătorul, asemeni cursei finale, este surpriză.
Joi, 27 Ianuarie 2011 | Video

VIDEO: Top Gear compară Skoda Yeti cu Maybach şi cu Ferrari 308

Jeremy Clarkson a comparat Skoda Yeti la diferite criterii cu Maybach 57 şi Ferrari 308 într-un test inedit. Rezultatele au fost neaşteptate.
Miercuri, 26 Ianuarie 2011 | Video

VIDEO: Top Gear şi Ariel Atom, "liniuţă" cu două supercaruri şi o motocicletă

Top Gear revine pe ecrane. Primul episod al seriei 16 îl aduce pe James May la volanul noului Ariel Atom V8. Modelul se duelează cu două supercaruri, dar şi cu cea mai puternică motocicletă din lume. Tiff Needell şi noul Stig sunt surprizele episodului.
Duminica, 16 Ianuarie 2011 | General

Jeremy Clarkson, idol pentru copiii din Marea Britanie

Într-un top al idolilor realizat de cei de la Disney XD, Jeremy Clarkson, realizatorul emisiunii Top Gear, ocupă locul doi în preferinţele copiilor din Marea Britanie.
Luni, 03 Ianuarie 2011 | O lume nebuna

Ediţia specială de Crăciun a Top Gear a supărat două grupuri religioase

Atât musulmanii, cât şi creştinii au fost jigniţi de ediţia de Crăciun a emisiunii Top Gear. În timp ce unii au fost jigniţi de portul burkhas-urilor, apariţia lui Stig i-a deranjat pe creştini.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru