Raikkonen va apărea în emisiunea Top Gear din 11 martie

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 02.03.2012
Kimi Raikkonen va pilotă pe celebrul circuit Top Gear în cadrul ecmisiunii la care va participa în 11 martie.

Lotus a dezvăluit vineri că finlandezul Kimi Raikkonen îşi va face apariţia în ultimul episod al emisiunii Top Gear din acest sezon, care va fi transmis de postul britanic de televiziune BBC 2 în ziua de 11 martie cu începere de la ora 22:00, ora României.

Pilotul echipei Lotus va urca la volanul unei maşini Suzuki Liana şi va parcurge un tur pe celebrul circuit Top Gear de pe Aerodromul Dunsfield din sud-estul Angliei.

El va încerca astfel să doboare recordul stabilit anterior de Sebastian Vettel, care a fost cronometrat cu 1:44.00 şi se va alătura şi altor piloţi celebri din Formula 1 care au participa la această provocare. Printre aceştia din urmă se numără Rubens Barrichello, Nigel Mansell, Lewis Hamilton, Jenson Button, Damon Hill, Mark Webber sau Michael Schumacher.

Apariţia lui Raikkonen la un show de televiziune este surprinzătoare în contextul în care finlandezul este recunoscut pentru reticenţa de a discuta cu presa internaţională pe parcursul Marilor Premii.

Totuşi, după ce şi-a anunţat revenirea în Formula 1 după o absenţă de două sezoane, finlandezul a demonstrat de mai multe ori că şi-a schimbat atitudinea în această privinţă.

Via | Lotus

Comentarii (4)

  • Kimi
    Este foarte talentat, ma bucur ca sa intors, cred ca mai are ceva de spus :)
    26 1
  • Some say he eats a lot of ice-cream and he's favourite season is the Winter one....all we know it's called The IceMan
    11 2
  • Victor T
    @Suflar si-n iaurt
    lol, se vede ca l-au pus la zid cei de la Lotus. Sigur o sa aiba multe de spus, talentul nu se pierde. Dar nu cred ca mai este capabil de cine stie ce rezultate. Formula 1 s-a schimbat foarte mult de cand a plecat. Eu sunt curios doar ce scuze va gasi dupa primele 4-5 curse.
    3 14
  • Porcusorul
    Kimi
    Sunt curios cat va vorbi Kimi in emisiune, el fiind mai tacut de felul lui.... Daca o sa il intrebe de bautura probabil ca o sa spuna ceva. Nu il vad pe Kimi asa bun la partea cu interviul, insa la partea cu condusul....top 3 va fi, pun pariu.
    1 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru