La 10.000.000 de fani pe Facebook, Top Gear aruncă în aer o rulotă

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 19.01.2012
Top Gear a promis că Jeremy, James şi Richard vor arunca în aer o rulotă atunci când pagina de Facebook a emisiunii va aduna 10.000.000 de fani.

În vreme ce Porsche creează o maşină unică pentru cei 2 milioane de fani adunaţi pe Facebook, echipa Top Gear recurge la gesturi ceva mai extreme. Potrivit producătorilor emisiunii şi a departamentului de marketing BBC, când Top Gear va reuşi să adune 10 milioane de fani pe celebra reţea de socializare, cele trei vedete ale show-ului vor celebra evenimentul într-un mod caracteristic.

Având în vedere că pagina numără în prezent 9.962.928 fani, sugestiile privind modul de sărbătorire au început să curga. Nu mai puţin de 7832 de fani şi-au exprimat opiniile în mai puţin de şase ore, iar cea mai des întâlnită propunere a fost aceea de a distruge o rulotă, experiment care nu este străin de moderatorii emisiunii.

Astfel s-a luat decizia ca Jeremy, Richard şi James să arunce în aer o rulotă atunci când pagina de Facebook Top Gear va atinge 10.000.000 de fani. 

via | carscoop

Comentarii (2)

  • Am vazut o data cum aruncau masini intr-o rulota!!!
    4 6
  • Da, au facut si lucruri mai trasnite...ma asteptam la mai mult!
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru