VIDEO: Hamilton a bătut recordul lui Vettel la Top Gear

de Daniel Popescu
Luni, 18.02.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton a stabilit un nou record pe circuit în cadrul popularei emisiuni Top Gear, la patru ani după ce prestaţia sa a fost influenţată negativ de vreme.

Lewis Hamilton a fost invitatul emisiunii Top Gear de la finalul săptămânii trecute şi a impresionat prin doborârea recordului lui Sebastian Vettel pe celebrul circuit de teste al britanicilor de pe aerodromul Dunsfold.

Noul pilot al echipei Mercedes a fost cronometrat cu 1:42.9 şi a doborât astfel cu peste o secundă recordul precedent stabilit de Sebastian Vettel. Alţi piloţi de Formula 1 care au mai participat la Top Gear au fost Rubens Barrichello (1:44.3) şi Nigel Mansell (1:44.6).

Comentarii (13)

  • Mclaren
    Nimic nou. Stim ca Lewis are o clasa peste Vitel
    35 17
  • Fan F1
    @Hamilton: Frumos, mi-a placut faza cu Peace :) Bravo lui :P
    26 4
  • e vb de masini diferite an de an....
    8 24
  • Este aceeasi masina Ioane, pilotul difera.
    27 9
  • Basescu
    Vettel trebuia sa-l aduca pe Newey si atunci avea o sansa buna.
    18 8
  • Nu degeaba/prostie cineva afirma ca Hamilton ramane cel mai mare rival al sau.
    22 7
  • crustaceu
    Aveti idee ce inseamna aia show? Conditii diferite(temp pistei, a aerului), anvelope diferite etc? Aceste tururi sunt facute numai pt spectacol si nu prea inseamna mare lucru decat pte fanii alonso&ham si pt cei anti-vettel
    9 22
  • bucatarie chinezeasca
    ei lasa crustaceule ca daca era vitel primul insemna foarte mult pentru tine, fanii vitel iar ar fi delirat despre recorduri batute samd, cel mai mare si maret din toate vremurile timpurile ba chiar preistorie-sigur ca lewis a facut show cu timpul vitzelului imberb
    12 8
  • pentru unul care a bagat din a 6-a in neutru va agitati cam mult
    5 13
  • Marian
    Doar pe pista la Top Gear mai bate si el pe cineva. la Mecedes o sa inghita praf la greu.
    7 15
  • @Marian, poate ai auzit de proverbul ala "ceea ce nu te omoara te face mai puternic". Ai dreptate, va avea de suferit multe, multe infrangeri insa vreme de 2 ani la Mercedes, se va antrena la propiu nu la figurat precum o facea la McLaren. Consider ca la Mercedes se va antrena mai mult si mai bine deoarece acolo va lupta in ruptul capului cu un monopost mediocru pentru rezultate cat de cat acceptabile iar de se va intoarce dupa acei ani la McLaren (cu alte cuvinte la un monopost de 2 ori mai performant) va deveni rivalul tuturor pilotilor din F1 si am banuiala ca ar putea repeta "istoria" lui Vettel. Ca sa-ti fie mai usor sa intelegi imagineaza-te pe tine facand treaba prin casa vreme de o luna cu greutati legate de corp, iar dupa acea luna de chinuri facand aceeasi treaba dar cu greutatile date jos... cum ti s-ar parea atunci treaba, care ar fi nivelul de performanta?
    12 9
  • Emil72
    Mavrick ai avea dreptate daca Ham ar impinge la masina. La volan si pedale doar te frustrezi daca e masina mai slaba, nu progresezi.
    Top Gear e doar un show,
    7 6
  • @Emil72, poate nu stii ca un pilot pe anumite circuite poate fi supus unor forte de 4G, deci nu mai confunda cursa de F1 cu statul in fotoliu si cu volanul in mana. Un pilot de 75kg supus unei forte de 4G ar fi precum ar avea 300kg si gandeste-te ca in general cursele dureaza in jur de 2h, sunt desfasurate in anotimpurile mai calduroase, iar pilotul nu are la indemana ventilator ci doar un dispozitiv de hidratare ce acum cativa ani lui Alonso i s-a stricat, a rabdat pana la sf.cursei iar cand a iesit din cockpit a fost luat pe umeri caci nu se mai putea tine pe picioare: http://www.promotor.ro/sport/formula-1/fernando-alonso-deshidratat-dupa-o-cursa-caniculara-4246431
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru