Richard Hammond este nemulţumit de rolul său la Top Gear

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 03.08.2011
Surse din interiorul BBC susţin că Hammond este nemulţumit de poziţia sa în cadrul emisiunii Top Gear, unde este văzut doar ca un tip simpatic care a avut un accident cumplit.

Unul din secretele succesului Top Gear este, fără îndoială, chimia ascunsă dintre cei trei moderatori, vedetele Richard Hammond, Jeremy Clarkson şi James May. Se pare însă că lucrurile nu sunt atât de roz precum par la televizor. Cel puţin pentru Hammond, care se simte nemulţumit cu rolul său în cadrul emisiunii.

Surse neoficiale susţin că cel mai tânăr dintre cei trei s-a plâns şefilor BBC de modul în care se simte şi este perceput la Top Gear: "tipul drăguţ care a avut un accident". Hammond a cerut, se pare, o modificare a statutului său şi urmează să primească un răspuns.

O sursă din interiorul emisiunii a declarat pentru presa britanică: "Richard nu este mulţumit. Se simte marginalizat şi fără o identitate concretă în interiorul emisiunii. Toată lumea îl cunoaşte pe morocănosul Jeremy şi pe bătrânul May, cu gusturi fine pentru bere şi un stil de condus similar şoferilor de duminică. Richard recunoaşte că singurul lucru pentru care a devenit faimos este accidentul teribil care aproape că l-a ucis.

Şi-a pus de multe ori viaţa în joc pentru emisiune şi acum se simte neglijat de scenariştii Top Gear."

via | egm

Comentarii (6)

  • @
    Are foarte mare dreptate. Si in plus tot este luat la misto de catre bivol =)).
    45 12
  • Daca si-a albit dintii...
    72 3
  • Reclama ieftina
    Observ ca din cand in cand,Top Gear arunca pe piata astfel de "zvonuri" sau diferite scandaluri menite sa atraga atentia publicului,fie ca e vorba de schimbarea formatului emisiunii,fie ca e vorba de unu din prezentatori etc.Personal cred ca si scandalul cu demascarea lui Stig a fost tot o chestiune de marketing( daca ati observat in ultimul episod a fost prezent si Ben Collins fara absolut nici o problema). Oamenii astia sunt de multa vreme nr.1 pe piata si cred ca stiu cel mai bine cum se face ratingul. Vorba aia,orice stire de bine sau de rau,se numeste tot reclama
    39 2
  • cred ca Ben chiar a dorit sa isi incheie cariera de Stig, iar modul in care a facut-o a fost excelent
    9 4
  • "zvon"
    nimeni nu stie daca e adevarat... in plus , cate persoane au senzatia ca richard este marginalizat??

    nici la scenarii sau roluri nu prea vad diferente...doar ca jeremy prezinta singur rubrica"Star in a Reasonably Priced Car",dar din cate stiam eu ,may si richard sunt co-prezentatori!!


    de unde au plecat astfel de barfe,nu stiu!!
    7 0
  • hm....
    urmaresc de ff mult timp top gear si imi place la nebunie.......totusi mi se pare strasnic articolul pt ca cei 3 petrec foarte mult timp atat in cadrul emisiunii sau mai bine spus al serviciului cat si in viata de zi cu zi impreuna cu familiile lor......nu cred intr-o posibila despartire sau o posibila retragere.totusi cred ca sunt ceva nemultumiri minore insa angajatii de talie mica al BBC-ulu care au fost prezenti unei glume sau unui mic apropo au facut din tantar ..armasar....
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru