Richard Hammond va avea propria emisiune auto în America

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 26.07.2011
BBC America a anunţat oficial că Richard Hammond va avea propria sa emisiune auto în SUA. Show-ul televizat se va numi Hard Drive.

După ce a exploatat succesul lui Clarkson, May şi Hammond în Statele Unite, cu o emisiune Top Gear dedicată americanilor, BBC încearcă să aducă publicului de pe Tărâmul Făgăduinţei şi o vedetă a celebrului show britanic.

Şeful BBC America, Perry Simon, a declarat recent că Richard Hammond va avea propria sa emisiune auto pe ecranele de dincolo de Ocean. Cel mai tânăr membru al echipei Top Gear va juca rolul principal în cadrul seriei botezate Hard Drive. Tot Perry Simon a anunţat că alături de Hard Drive îşi va face loc în grila de programe şi emisiunea Would You Rather, cu Graham Norton.

În Hard Drive, Richard Hammond va călători prin Statele Unite pentru a face cunoştinţă cu experţi locali şi pentru a conduce vehicule extraordinare şi dure, construite în America. Nu va trece mult timp până când divizia americană BBC va da publicităţii şi un trailer al viitoarei producţii.

Deşi nu există informaţii în acest sens, este foarte probabil ca activitatea desfăşurată de Hammond în SUA să nu interfereze cu interesele Top Gear, Richard fiind în continuare membru al echipei din care mai fac parte Clarkson, May şi Stig.

via | egm

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru