Clarkson și echipa au publicat primele imagini ale cortului în care se filmează The Grand Tour

de Bogdan Mirică
Marti, 19.07.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Clarkson, May și Hammond au început filmările pentru primele episoade ale emisiunii The Grand Tour. Decorul a fost amenajat în interiorul unui cort care se va plimba prin toată lumea.

Așa cum au promis, Clarkson, May și Hammond au început filmările pentru noua lor emisiune botezată The Grand Tour într-un cort. Este un cort care va fi amplasat într-un loc diferit cu ocazia fiecărui episod. Primul dintre ele a fost deja filmat în Johannesburg, Africa de Sud, și a atras deja un număr impresionant de fani.

Cu ocazia primelor zile de filmare în noua formulă, cei trei prezentatori au publicat o serie de imagini din platou, dezvăluind astfel decorul în care se va desfășura emisiunea. Se pare că ideea unui cort a fost foarte bună, acesta fiind ușor și rapid de amplasat oriunde. Chiar dacă este o structură mobilă, interiorul arată ca un adevărat platou de filmare, cu un decor impresionant, care îi plasează pe cei trei în centrul unei scene decorate ca într-un living exotic.

Cortul va mai vizita și alte țări, cum ar fi Statele Unite, Marea Britanie și Germania, prima serie urmând să însumeze 12 episoade. Clarkson, Hammond și May au semnat pentru trei serii, întinse pe parcursul a trei ani, cu un buget total de 250 de milioane de euro.

via carscoops

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru