Top Gear filmează în India episodul difuzat de Crăciun

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 12.10.2011
Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May filmează luna aceasta un episod special tocmai în India. Episodul va fi difuzat de Crăciun.

Şi anul acesta Top Gear pregăteşte o surpriză cu ocazia Crăciunului. Cei trei moderatori şi echipa de producţie au pus în scenă o ediţie specială, care va fi difuzată chiar în prag de sărbătoare. Cum era şi normal, filmările au început încă de pe acum, întreg echipajul călătorind tocmai în India.

Mai multe publicaţii locale de specialitate au surprins expediţia Top Gear în Mumbai, filmând scenele pe care le vom putea vedea abia peste două luni. De această dată, Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May se află la volanul a trei maşini clasice, surprinse în imaginile celor de la IndianAutosBlog.

Este vorba despre un MINI Cooper clasic cu o serie de modificări, despre un Rolls Royce şi despre un Jaguar XJS. Din peisaj nu lipseşte nici un Austin Allegro 1300 Super. Toate maşinile sunt personalizate, semn că şi de această dată scenariştii Top Gear şi-au făcut datoria.

Nu ne rămâne decât să aşteptăm şi să vedem ce au mai pus la cale Richard, Jeremy şi James. 

via | carscoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru