Concurență pentru Top Gear: Fondatorul X-Factor, Simon Cowell, pregătește o nouă emisiune auto

de Alexandru Monenciu
Luni, 23.08.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Potrivit informațiilor apărute în presa britanică, Simon Cowell (unul dintre jurații show-ului "Americanii au talent" ) ar lucra la o nouă emisiune auto care să concureze cu Top Gear.

Pe vremea când era prezentată de Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May, Top Gear a fost, fără îndoială, cea mai cunoscută emisiune auto din lume. După plecarea trio-ului, producătorii au încercat tot felul de metode să o reînvie, dar fără succes.

Acum, emisiunea postului britanic BBC pare că va avea un nou concurent. Potrivit presei din Regat, Simon Cowell (cunoscut producător de televiziune și jurat în cadrul "Americanii au talent") ar pregăti o nouă emisiune auto care să concureze cu Top Gear.

"Simon a fost dintotdeauna un mare iubitor de mașini, și o emisiune auto este ceva ce a fost interesat să facă," a declarat o sursă pentru publicația The Sun.

Într-adevăr, Cowell este un împătimit auto, iar colecția lui de mașini include, printre altele, un Rolls Royce Phantom, Bugatti Veyron și un Eagle Speedster (restomod bazat pe celebrul Jaguar E-Type).

În era Clarkson, Simon Cowell a fost invitat de câteva ori în emisiunea Top Gear și a pilotat mașina accesibilă a show-ului pe legendarul "circuit" de pe aerodromul Dunsfold.

via The Sun

Comentarii (1)

  • "(...) cunoscut mai ales pentru rolul de jurat din cadrul ".
    Si eu care credeam ca este cunoscut, de fapt, pentru faptul ca a creat seria "Got Talent"...
    Mereu afli lucru noi de pe automarket.
    6 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru