The Grand Tour este cel mai piratat show din istorie: a depăşit chiar şi Game of Thrones

de Daniel Popescu
Luni, 12.12.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
The Grand Tour, noua emisiune auto a lui Jeremy Clarkson, a devenit cel mai piratat program din istorie, după ce a acumulat aproape 19 milioane de descărcări pentru primele 3 episoade.

The Grand Tour a reuşit să depăşească toate aşteptările celor de la Amazon. Show-ul britanic dezvoltat după ce Jeremy Clarkson a fost concediat de BBC de la Top Gear se bucură de o popularitate majoră în întreaga lume.

Până în prezent, Amazon s-a limitat să anunţe că The Grand Tour a avut "milioane" de spectatori în cadrul platformei online de conţinut video Amazon Prime, disponibilă contra-cost, fără să ofere cifre exacte de audienţă.

Urmareste Automarket
Iată însă că primele date concrete vin din partea companiei Muso, care realizează statistici pentru conţinutul piratat.
Potrivit companiei, primul episod The Grand Tour a fost descărcat de 7.9 milioane de ori de pe site-urile de torrente, în timp ce al doilea episod s-a oprit la pragul de 6.4 milioane de descărcări. Cel de-al treilea episod, care a fost difuzat în 5 decembrie, a acumulat la rândul său 4.6 milioane de descărcări, astfel că în total cele 3 episoade au avut 18.9 milioane de descărcări.

Pe baza acestor date, The Grand Tour a devenit cel mai piratat program din istorie şi a depăşit inclusiv popularul serial de televiziune Game of Thrones. Aceste date pot fi însă justificate şi prin faptul că platforma Amazon Prime este mai puţin accesibilă, întrucât presupune plata unui abonament anual de 100 de dolari în Statele Unite. Începând din această lună, platforma va putea fi accesată din 200 de ţări, printre care se numără şi România. Prin urmare, programul va putea fi urmărit legal inclusiv în ţara noastră.

Via Digital Trends

Comentarii (1)

  • Podu' Grand Tourbat
    Nu cred!
    Eu nu l-am ... (ce ziceţi voi)!

    PS:
    Eu, ....(ce ziceţi voi), prestez zi-lumină, noapte-întuneric cu aşa ceva, dar asta n-am făcut-o!
    Oi fi buba dacă nu mă (,,,) văzându-i?
    2 6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru