Salvat de centura de siguranță: fotbalistul argentinian Kun Aguero a scăpat viu dintr-un accident pentru că purta centura în taxi

de Mircea Meşter
Vineri, 29.09.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Dacă centura de siguranță este privită în continuare la noi ca o " obligație", fotbaliștii care cîștigă milioane de euro pe sezon o poartă pentru a le salva viața în caz de accident. Lucru care s-a și întâmplat în cazul argentinianului Sergio Aguero

În cazul în care campaniile care militează pentru siguranța la volan nu vă conving să purtați centura de siguranță, puterea exemplul s-ar putea să fie un argument ceva mai serios în acest sens. 

Sergio "Kun" Aguero, coleg cu Lionel Messi în atacul Naționalei Argentinei și considerat unul dintre cei mai talentați fotbaliști ai generației sale, a suferit azi noapte un accident rutier serios în timp ce se afla într-un taxi în Amsterdam. Aguero se afla într-un taxi și se întorcea de la concertul artistului columbian Maluma când mașina a ieșit de pe asfalt și a lovit frontal un stâlp.

Jucătorul de 29 de ani a fost spitalizat și va lipsi în jur de două luni de pe terenul de fotbal. Conform medicilor, faptul că atacantul celor de la Manchester City a purtat centura de siguranță i-a salvat viața.

via Ole

Comentarii (5)

  • Pai a purtat pentru ca e fotbalist.

    Daca era, de exemplu @inexorabil, n-avea nevoie. :))
    6 3
  • Catalin
    In loc de reclame si daca s-ar difuza zilnic urmatorul test, mai ales la ore de maxima audienta, poate poate s-ar prinde ceva de unii... Este valabil pentru toti ocupantii locurilor din masina, deci si pasagerii de pe locurile din spate.

    https://www.youtube.com/watch?v=d7iYZPp2zYY

    Maestrul Titi Aur recomanda ca dupa cuplarea centurii de siguranta, sa se traga de partea ce vine peste piept a acesteia si in acest fel sa se stranga mai bine pe corp, pentru ca in acest caz centura va actiona mai eficient in cazul unui accident.
    2 1
  • mircea badea
    uneori te omoara centura. plus ca te incomodeaza deci mai mare sans a de accident.

    eu am scapat fara nimic neavand centura. daca aveam, poate aveam piele arsa acum sau chiar ma omora un airbag, plus ca-mi lua mainile de pe volan airbagul si cine stie cum ma storcea..

    sa ne dea politia bani de mercedes la toti daca ne vrea siguranta. cand cineva iti vrea binele..nu e bine!!

    cel mai bine tineti-va bine de volan si usor pe spate in scaun,
    1 11
  • Pentru cine nu crede in centura de siguranta, il invit sa dea un ochi pe clipul de mai jos. Minutul 3:00 demonstreaza foarte simplu ce se intampla chiar si la viteza mica cu tot cu airbag.

    https://www.youtube.com/watch?v=Fghz_z5vcAk

    Sincer, @mircea badea, daca nu-ti citeam textul n-as fi crezut in ruptul capului ca in 2017 inca mai sunt bipede cu fecale in loc de creier. Copitate care au dreptul sa se balige si sa conduca pe drumurile publice. Beleste ochii bula si vezi de floare faci in parbriz la "decat" 30 km/h, fara centura.

    Dragi redactori, va rog eu mult de tot, nu-mi stergeti textul. Nu contine injurii. N-am facut altceva decat sa vorbesc pe limba lui.
    6 1
  • mirciulica, celalt nume este cumva Dorel? Nu de alta, dar ai lovit din nou. Probabil ca porti si pantalonii lasati pana aproape de genunchi!
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru