Formula E

Miercuri, 31 Martie | General

Formula E va avea un nou Safety Car: Mini Electric Pacesetter

Anumite curse din calendarul 2021 al campionatului de Formula E vor beneficia de o versiune modificată a lui Mini Electric cu rolul de Safety Car.
Joi, 25 Martie | Masini electrice si hibride

Mini prezintă teaser-ul unui hot hatch electric, dedicat circuitului

Mini surprinde cu o fotografie teaser a unui model electric dedicat performanței. Hatchback-ul dispune de o instalație de lumini, ceea ce sugerează că ar putea fi vorba despre un Safety Car dedicat campionatul de Formula E.
Luni, 30 Noiembrie 2020 | Motorsport

Back in Business: Audi anunță intrarea în Raliul Dakar cu o mașină electrică cu motor TFSI ca range extender și se pregătește din nou de Le Mans

Divizia de motorsport a celor de la Audi va renunța la finalul sezonului 2021 la Formula E în favoarea participărilor în Raliul Dakar și apoi în anduranță. În ambele cazuri vorbim de mașini hibride cu sistem de propulsie avansat.
Marti, 04 Februarie 2020 | Motorsport

Formula E a publicat imagini cu noul monopost: debutul este programat pentru sezonul 2020-2021

Competiția de monoposturi electrice Formula E a prezentat o serie de imagini cu monopostul care va fi utilizat începând din sezonul 2020-2021.
Joi, 29 August 2019 | Motorsport

Porsche a prezentat noul monopost de Formula E 99X Electric: nemții vor debuta în competiția de electrice în sezonul 2019-2020

Porsche 99X Electric, monopostul electric cu care constructorul german va concura în ediția 2019-2020 a Formulei E, a fost prezentat oficial. Echipa Porsche din acest an va fi formată din piloții Neel Jani și Andre Lotterer.
Marti, 16 Iulie 2019 | Masini electrice si hibride

Fotografii noi cu prototipul lui Porsche Taycan: vehiculul electric a fost pilotat de Neel Jani pe circuitul stradal din New York

Porsche a publicat imagini noi cu prototipul viitorului Taycan în timpul unor demonstrații realizate pe traseul cursei de Formula E din New York. Versiunea de serie va fi prezentată în luna septembrie.
Luni, 22 Aprilie 2019 | Motorsport

Porsche continuă testele cu viitorul monopost de Formula E: nemții vor debuta în competiția de electrice în sezonul 2019-2020

Porsche a publicat o serie de imagini realizate în timpul testelor cu viitorul monopost de Formula E. Nemții au testat în Spania alături de piloții Neel Jani și Brendon Hartley. Porsche va debuta în Formula E începând cu sezonul 2019-2020.
Luni, 17 Decembrie 2018 | Motorsport

BMW a câștigat cursa de debut a sezonului în Formula E la prima participare în competiție: "Este pur și simplu incredibil!"

BMW a obținut victoria în prima cursă a sezonului în Formula E desfășurată în Arabia Saudită, la prima participare din istorie în competiția de monoposturi electrice.
Joi, 13 Decembrie 2018 | Motorsport

Începe noul sezon al competiției de monoposturi electrice Formula E: curse cu un singur plin de energie și start în duelul Audi-BMW

Sezonul 2018-2019 al competiției de monoposturi electrice Formula E începe sâmbătă și va fi primul în care piloții vor concura o cursă întreagă cu un plin de energie, iar BMW debutează în competiție pentru a lupta cu Audi.
Joi, 04 Octombrie 2018 | Motorsport

Audi a prezentat noul monopost de Formula E: Lucas di Grassi și Daniel Abt vor concura pentru nemți și în sezonul 2018/2019

E-tron FE05 este numele noului monopost electric pregătit de Audi pentru sezonul 2018/2019 din Formula E. Lucas di Grassi, campionul sezonului 2016/2017, și Daniel Abt sunt cei doi piloți care vor concura pentru echipa Audi Sport ABT Schaeffler.
Vineri, 14 Septembrie 2018 | Motorsport

BMW prezintă monopostul cu care va debuta în competiția electrică Formula E: motor de 340 de cai putere

BMW a prezentat vineri monopostul iFE.18 cu care va debuta în Formula E. Noul sezon al competiției de monoposturi electrice va începe în luna decembrie.
Marti, 10 Aprilie 2018 | Motorsport

De pe Playstation 4 pe circuitul de curse: Audi e-tron Vision Gran Turismo va fi taxiul oficial a competiției Formula E

Conceptul Audi e-tron Vision Gran Turismo dezvoltat inițial pentru jocul Gran Turismo de pe platforma Playstation 4 a fost transformat în mașină de curse care va fi utilizată pe post de taxi în competiția de monoposturi eletrice Formula E.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 31 Ianuarie 2018 | Motorsport

Formula E prezintă noul monopost electric pentru sezonul 2018: design spectaculos și autonomie dublă pentru baterii

Formula E a dezvăluit designul noului monopost electric care va fi utilizat în competiție din sezonul 2018-2019, în care piloții vor putea parcurge o cursă întreagă cu același set de baterii.
Luni, 04 Decembrie 2017 | Motorsport

Noul sezon de Formula E a început cu controverse: steag roșu pentru un ambuteiaj pe circuit și descalificare pentru câștigătorul cursei

Noul sezon de Formula E a oferit spectacol în cursele de la Hong Kong datorită unui ambuteiaj și a numeroaselor depășiri, dar și o controversă majoră după ce câștigătorul a fost descalificat din motive tehnice.
Joi, 03 August 2017 | Motorsport

Toți banii pe Formula E, dar nu alături de Ferrari: CEO-ul Fiat-Chrysler nu exclude un posibil debut în competiția cu monoposturi electrice

Sergio Marchionne, CEO-ul Fiat-Chrysler, spune că este posibil să se implice în Formula E. Constructorul Ferrari este scos din cărți.
Miercuri, 02 August 2017 | Motorsport

În așteptarea germanilor, francezii pun monopol pe Formula E: echipa Renault e.dams câștigă al treilea titlu în competiția cu monoposturi electrice

BMW, Mercedes-Benz și Porsche au anunțat că vor să pășească în Formula E. Dar până atunci, Renault e.dams pune monopol pe competiția cu monoposturi electrice și câștigă al treilea titlu.
Marti, 25 Iulie 2017 | Motorsport

Toată lumea vrea în Formula E: Mercedes se va retrage din DTM pentru a concura în competiția cu monoposturi electrice

Mercedes se va retrage din Campionatul German de Turisme (DTM) la sfârșitul sezonului 2018 pentru a concura cu propria echipă în competiția de monoposturi electrice Formula E.
Vineri, 07 Iulie 2017 | Motorsport

A părăsit Le Mans pentru competițiile electrice: Audi va avea propria echipă în Formula E

Audi a anunțat că va concura cu propria echipă în competiția de monoposturi electrice Formula E, la numai o jumătate de an după ce s-a retras de la Le Mans.
Miercuri, 15 Februarie 2017 | Motorsport

Competiția electrică Formula E se reinventează: monoposturile vor avea un nou design din 2018

Monoposturile electrice din competiția Formula E vor beneficia din 2018 de un design agresiv și modern, dar și de măsuri de siguranță sporite.
Duminica, 13 Noiembrie 2016 | Masini electrice si hibride

Primul Ferrari electric este mai aproape de realitate: italienii, interesaţi să concureze în competiţia electrică Formula E

Ferrari şi-a manifestat interesul de a concura la un moment dat în competiţia de monoposturi electrice Formula E, deşi admite că un astfel de proiect este la câţiva ani distanţă.

Tag-uri similare

McLaren, Whitmarsh, Formula E, Formula Electrica
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru