Formula E

Luni, 17 Decembrie 2018 | Motorsport

BMW a câștigat cursa de debut a sezonului în Formula E la prima participare în competiție: "Este pur și simplu incredibil!"

BMW a obținut victoria în prima cursă a sezonului în Formula E desfășurată în Arabia Saudită, la prima participare din istorie în competiția de monoposturi electrice.
Joi, 13 Decembrie 2018 | Motorsport

Începe noul sezon al competiției de monoposturi electrice Formula E: curse cu un singur plin de energie și start în duelul Audi-BMW

Sezonul 2018-2019 al competiției de monoposturi electrice Formula E începe sâmbătă și va fi primul în care piloții vor concura o cursă întreagă cu un plin de energie, iar BMW debutează în competiție pentru a lupta cu Audi.
Joi, 04 Octombrie 2018 | Motorsport

Audi a prezentat noul monopost de Formula E: Lucas di Grassi și Daniel Abt vor concura pentru nemți și în sezonul 2018/2019

E-tron FE05 este numele noului monopost electric pregătit de Audi pentru sezonul 2018/2019 din Formula E. Lucas di Grassi, campionul sezonului 2016/2017, și Daniel Abt sunt cei doi piloți care vor concura pentru echipa Audi Sport ABT Schaeffler.
Vineri, 14 Septembrie 2018 | Motorsport

BMW prezintă monopostul cu care va debuta în competiția electrică Formula E: motor de 340 de cai putere

BMW a prezentat vineri monopostul iFE.18 cu care va debuta în Formula E. Noul sezon al competiției de monoposturi electrice va începe în luna decembrie.
Marti, 10 Aprilie 2018 | Motorsport

De pe Playstation 4 pe circuitul de curse: Audi e-tron Vision Gran Turismo va fi taxiul oficial a competiției Formula E

Conceptul Audi e-tron Vision Gran Turismo dezvoltat inițial pentru jocul Gran Turismo de pe platforma Playstation 4 a fost transformat în mașină de curse care va fi utilizată pe post de taxi în competiția de monoposturi eletrice Formula E.
Miercuri, 31 Ianuarie 2018 | Motorsport

Formula E prezintă noul monopost electric pentru sezonul 2018: design spectaculos și autonomie dublă pentru baterii

Formula E a dezvăluit designul noului monopost electric care va fi utilizat în competiție din sezonul 2018-2019, în care piloții vor putea parcurge o cursă întreagă cu același set de baterii.
Luni, 04 Decembrie 2017 | Motorsport

Noul sezon de Formula E a început cu controverse: steag roșu pentru un ambuteiaj pe circuit și descalificare pentru câștigătorul cursei

Noul sezon de Formula E a oferit spectacol în cursele de la Hong Kong datorită unui ambuteiaj și a numeroaselor depășiri, dar și o controversă majoră după ce câștigătorul a fost descalificat din motive tehnice.
Joi, 03 August 2017 | Motorsport

Toți banii pe Formula E, dar nu alături de Ferrari: CEO-ul Fiat-Chrysler nu exclude un posibil debut în competiția cu monoposturi electrice

Sergio Marchionne, CEO-ul Fiat-Chrysler, spune că este posibil să se implice în Formula E. Constructorul Ferrari este scos din cărți.
Miercuri, 02 August 2017 | Motorsport

În așteptarea germanilor, francezii pun monopol pe Formula E: echipa Renault e.dams câștigă al treilea titlu în competiția cu monoposturi electrice

BMW, Mercedes-Benz și Porsche au anunțat că vor să pășească în Formula E. Dar până atunci, Renault e.dams pune monopol pe competiția cu monoposturi electrice și câștigă al treilea titlu.
Marti, 25 Iulie 2017 | Motorsport

Toată lumea vrea în Formula E: Mercedes se va retrage din DTM pentru a concura în competiția cu monoposturi electrice

Mercedes se va retrage din Campionatul German de Turisme (DTM) la sfârșitul sezonului 2018 pentru a concura cu propria echipă în competiția de monoposturi electrice Formula E.
Vineri, 07 Iulie 2017 | Motorsport

A părăsit Le Mans pentru competițiile electrice: Audi va avea propria echipă în Formula E

Audi a anunțat că va concura cu propria echipă în competiția de monoposturi electrice Formula E, la numai o jumătate de an după ce s-a retras de la Le Mans.
Miercuri, 15 Februarie 2017 | Motorsport

Competiția electrică Formula E se reinventează: monoposturile vor avea un nou design din 2018

Monoposturile electrice din competiția Formula E vor beneficia din 2018 de un design agresiv și modern, dar și de măsuri de siguranță sporite.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 13 Noiembrie 2016 | Masini electrice si hibride

Primul Ferrari electric este mai aproape de realitate: italienii, interesaţi să concureze în competiţia electrică Formula E

Ferrari şi-a manifestat interesul de a concura la un moment dat în competiţia de monoposturi electrice Formula E, deşi admite că un astfel de proiect este la câţiva ani distanţă.
Miercuri, 26 Octombrie 2016 | Motorsport

Lovitură dură pentru Campionatul de Anduranţă: Audi se retrage din Cursa de 24 de ore de la Le Mans la sfârşitul lui 2016

Audi se retrage din Campionatul Mondial de Anduranţă şi, implicit, Cursa de 24 de ore de la Le Mans, la sfârşitul sezonului 2016, pentru a se concentra pe competiţia de monoposturi electrice Formula E.
Miercuri, 05 Octombrie 2016 | Motorsport

Confruntarea dintre Mercedes, BMW şi Audi se mută în cursele de maşini electrice: constructorii ar putea participa în Formula E

Mercedes, BMW şi Audi îşi ascut armele pentru a participa în competiţia de monoposturi electrice Formula E din sezonul 2018-2019.
Joi, 31 Martie 2016 | Motorsport

Fără cockpit: aşa vor arăta primele maşini autonome de curse!

Primele maşini autonome de curse vor fi electrice şi vor avea un design neobişnuit, fără cockpit. Competiţia Roborace va debuta în în toamna acestui an.
Joi, 17 Martie 2016 | Motorsport

Nebunia electrică continuă: Nissan şi BMW ar putea concura în Formula E

Interesul constructorilor pentru competiţiile electrice nu are limite: Nissan şi BMW sunt interesate să se implice în Formula E în parteneriat cu echipe deja existente.
Vineri, 23 Octombrie 2015 | Mediu

Leonardo DiCaprio bate încă un cui în sicriul motoarelor termice: va promova maşinile electrice

Leonardo DiCaprio va promova activ utilizarea maşinilor electrice în marile oraşe ale lumii. Actorul american conduce în viaţa de zi cu zi un Toyota Prius şi un Tesla Roadster.
Miercuri, 21 Octombrie 2015 | F1 TOP

Formula E 2015-2016: Villeneuve intră în arena competiţiei electrice într-un sezon plin de schimbări

Recrutarea lui Jacques Villeneuve pentru sezonul 2015-2016 reprezintă o lovitură de imagine pentru competiţia de monoposturi electrice Formula E, care permite acum îmbunatăţirea motoarelor şi o putere electrică mai mare în timpul curselor.
Marti, 20 Octombrie 2015 | Motorsport

Premieră în motorsport: cursa de Formula E din China va fi transmisă în direct pe Facebook

Cursa de Formula E de la Beijing care va deschide în 24 octombrie sezonul 2015-2016 va fi transmisă în direct pe reţeaua de socializare Facebook pe teritoriul Spaniei.

Tag-uri similare

McLaren, Whitmarsh, Formula E, Formula Electrica
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru