Toți banii pe Formula E, dar nu alături de Ferrari: CEO-ul Fiat-Chrysler nu exclude un posibil debut în competiția cu monoposturi electrice

de Cornel Șocariciu
Joi, 03.08.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sergio Marchionne, CEO-ul Fiat-Chrysler, spune că este posibil să se implice în Formula E. Constructorul Ferrari este scos din cărți.

Așa cum vă anunțam și ieri, Formula E a devenit ramura din motorsport cu cea mai impresionantă ascensiune. Toți constructorii vor să aibă un cuvânt de spus în competiția cu monoposturi electrice, iar noutățile vin în fiecare zi.

Sergio Marchionne, CEO-ul Fiat-Chrysler (FCA) a avut o întâlnire cu Toto Wolff, omul din spatele diviziei de motorsport Mercedes. Cei doi au discutat despre Formula E, iar Marchionne spune că este posibil să vedem un constructor din FCA implicat în competiția cu monoposturi electrice.

În același timp, Marchionne a declarat că atenția nu trebuie îndreptată către Ferrari. Alfa Romeo și Maserati sunt brandurile care ar putea pleca din pole-position pentru un eventual debut în Formula E.

"În orice caz, ne gândim să facem acest lucru sub FCA. Și dacă intrăm, în acest moment nu știm cu ce brand o vom face", a declarat Sergio Marchionne.

Vă reamintim că Mercedes-Benz a anunțat că părăsește DTM pentru a concura în Formula E.

La câteva zile, și Porsche a anunțat că renunță la Anduranță pentru o participare în competiția cu monoposturi electrice

Via | Motorsport

Comentarii (1)

  • Pentru imaginea Alfa Romeo, respectiv Maserati, niște rezultate de excepție în motorsport ar conta foarte mult. Dar nu cred că vor da lovitura în Formula E, cel puțin în primele sezoane.
    8 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru