Porsche Taycan

Miercuri, 19 August 2020 | Modele noi

Îmbunătățiri pentru Porsche Taycan: încărcare la curent alternativ cu 22 kW, un nou Head-up Display și sisteme de asistență cu abonament lunar

Porsche Taycan va primi la sfârșitul acestui an o serie de îmbunătățiri la Head-up Display, încărcare la curent alternativ cu până la 22 kW și abonamente lunare pentru diverse sisteme de asistență.
Vineri, 17 Iulie 2020 | Industrie

Livrări Porsche în prima jumătate a anului: aproape 117.000 de unități, în scădere cu 12%

Livrările Porsche au scăzut în prima jumătate a anului cu 12%. SUV-ul Cayenne rămâne favoritul publicului, iar actuala generație 911 reușește o îmbunătățire cu două procente a performanțelor obținute în prima jumătate a anului trecut.
Marti, 30 Iunie 2020 | Masini electrice si hibride

Porsche Taycan are o nouă versiune de bază în China: modelul electric va fi disponibil în varianta simplă "Taycan" și va avea o autonomie de până la 490 de kilometri

Porsche a introdus pe piața din China o nouă versiune de bază a modelului electric Taycan. Aceasta a fost numită simplu "Taycan" și va fi disponibilă în două variante de putere și autonomie.
Luni, 16 Martie 2020 | Masini electrice si hibride

Campanie specială pentru promovarea noului Taycan: primul model electric Porsche a îmbrăcat uniforme celebre în motorsport

Porsche promovează noul Taycan cu ajutorul unor culori celebre în motorsport. Campania a avut loc în cadrul Amelia Island Concours, iar fanii au putut admira uniformele Pink Pig, Salzburg Design și Brumos Racing.
Miercuri, 19 Februarie 2020 | General

Elon Musk își exprimă nemulțumirea după ce Bill Gates și-a cumpărat Porsche Taycan în locul unei electrice Tesla: "Conversațiile mele cu el au fost dezamăgitoare"

Bill Gates, cofondatorul companiei software Microsoft, și-a cumpărat o sportivă electrică Porsche Taycan, iar reacția lui Elon Musk nu a întârziat să apară. "Coversatiile mele cu el au fost dezamăgitoare".
Miercuri, 11 Decembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Porsche a primit 30.000 de pre-comenzi pentru electricul Taycan: “Cererea ne-a depășit toate așteptările”

Porsche a primit 30.000 de pre-comenzi pentru electricul Taycan în Europa, cererea fiind “peste așteptări”, după cum a declarat CEO-ul Oliver Blume. Clienții au plătit un avans de 2.500 de euro, iar Porsche a subliniat că Taycan are deja 10.000 de comenzi ferme.
Luni, 25 Noiembrie 2019 | General

Mașina Anului în Europa în 2020: Ford Puma, pe lista celor 7 finaliști alături de Tesla Model 3, Porsche Taycan sau BMW Seria 1

Organizatorii concursului Mașina Anului în Europa au anunțat lista celor 7 finaliști pentru ediția de anul viitor, iar printre acestea se numără modelele electrice Tesla Model 3 și Porsche Taycan, dar și SUV-ul Ford Puma produs la Craiova.
Sambata, 23 Noiembrie 2019 | Industrie

Porsche amână livrările lui Taycan: sportiva electrică va ajunge la clienți cu două luni mai târziu

Porsche și-a anunțat clienții că livrările sportivei electrice Taycan vor avea o întârziere de peste două luni din cauza "complexității enorme" a procesului de producție.
Sambata, 09 Noiembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Viitoarele generații Porsche 718 Cayman și 718 Boxster vor avea versiuni electrice: până la 400 CP și versiuni cu roți motrice spate sau tracțiune integrală

Noile generații Porsche 718 Cayman și 718 Boxster vor avea versiuni electrice. Conform unor surse apropiate companiei, cele două modele vor putea fi echipate cu două motoare electrice, câte unul pe fiecare punte, iar puterea totală oferită ar urma să ajungă la 400 de cai.
Luni, 14 Octombrie 2019 | Masini electrice si hibride

Informații despre viitorul Porsche Macan electric: SUV-ul va avea o platformă nouă și va debuta în 2021

Viitorul Porsche Macan electric va avea la bază noua arhitectură Premium Platform Electric, platformă dezvoltată de constructorul din Stuttgart împreună cu Audi. Versiunea de top a SUV-ului electric ar urma să ofere 700 de cai putere.
Luni, 14 Octombrie 2019 | Masini electrice si hibride

Imagini și detalii referitoare la noua versiune Porsche Taycan 4S: două variante de baterii și autonomie de până la 463 de kilometri

Porsche a publicat primele imagini și detalii referitoare la versiunea de bază Taycan 4S. Nemții pun la dispoziție două versiuni ale pachetului de baterii, cea mai generoasă fiind capabilă să ofere o autonomie de până la 463 de kilometri.
Vineri, 20 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Tesla Model S a suferit o defecțiune tehnică în testele de pe Nurburgring: americanii susțin că pot spulbera recordul lui Porsche Taycan cu 37 de secunde

Tesla Model S a suferit o defecțiune tehnică misterioasă în timpul unor teste desfășurate pe circuitul de la Nurburgring, la scurt timp după ce americanii anunțaseră că pot spulbera recordul stabilit de Porsche Taycan cu 37 de secunde.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 18 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Asul din mânecă: recordul stabilit de Porsche Taycan la Nurburgring a fost realizat cu versiunea medie Turbo

În cazul în care prototipul Tesla Model S folosit de americani pe circuitul de la Nurburgring va stabili un nou record, Porsche are un as în mânecă: timpul de referință stabilit în luna august a fost realizat cu un Taycan în versiunea medie Turbo.
Joi, 12 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Șeful Mercedes-AMG despre primul model electric Porsche: "Taycan stabilește noi standarde"

Tobias Moers, șeful Mercedes-AMG, a fost plăcut impresionat de performanțele lui Taycan, primul model electric Porsche. Reprezentantul diviziei de performanță a ținut să precizeze că noul Taycan stabilește noi standarde în industrie.
Miercuri, 11 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Porsche nu exclude un succesor pentru 918 Spyder: "Hypercar-urile sunt importante pentru companie, dar trebuie să aducă beneficii în gama curentă de modele"

Oficialii Porsche încă nu au stabilit dacă vor dezvolta un succesor pentru hypercar-ul 918 Spyder, decizia urmând să fie luată până în 2025.
Luni, 09 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Tesla Model S ar putea încerca să stabilească un nou record la Nurburgring: actualul record îi aparține lui Porsche Taycan

Elon Musk a sugerat că Tesla Model S ar putea încerca să stabilească un nou record pentru cel mai rapid sedan electric pe circuitul de la Nurburgring, la câteva săptămâni după performanța realizată de Porsche Taycan.
Miercuri, 04 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Acesta este noul Porsche Taycan, primul model electric al mărcii germane: până la 761 CP și autonomie de 450 de kilometri

Porsche a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul Taycan. Primul model electric de serie dezvoltat de Porsche va fi disponibil în versiuni Turbo și Turbo S. Cea mai generoasă dintre acestea va oferi până la 761 de cai putere. Bateria de 93.4 kWh este capabilă să asigure o autonomie de până la 450 de kilometri.
Luni, 02 Septembrie 2019 | Modele noi

Detalii despre performanțele lui Porsche Taycan: sportiva electrică are nevoie de 10.17 secunde pentru o repriză 0-146-0 km/h

Porsche Taycan are nevoie de numai 10.17 secunde pentru a accelera de la 0 la 146 km/h și să frâneze până la oprire, potrivit unui test desfășurat pe un portavion.
Miercuri, 28 August 2019 | Modele noi

Informații neoficiale despre Porsche Taycan: va avea două versiuni, ambele de peste 600 de cai putere

Sportiva electrică Porsche Taycan va fi disponibilă în două versiuni, ambele de peste 600 CP, potrivit unor informații neoficiale. În plus, o funcție overboost va permite depășirea pragului de 700 CP și 1.000 Nm timp de 2.5 secunde.
Luni, 26 August 2019 | Masini electrice si hibride

Porsche a analizat opțiunea unui browser de internet pe noul Taycan: "Credem că navigarea de pe smartphone este mai sigură"

Porsche a dezvăluit că a analizat posibilitatea de a introduce un browser web pe sistemul de infotainment de 10.9 inch al sportivei electrice Taycan, însă în cele din urmă a renunțat din motive de siguranță.

Tag-uri similare

Porsche, masini electrice, Porsche Taycan, Taycan, Porsche Mission E, masini electrice Porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru