Porsche Taycan primește îmbunătățiri: autonomie mai mare și parcare autonomă

de Paul Cosma
Miercuri, 25.08.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche a anunțat o serie de îmbunătățiri pentru modelul electric Taycan, printre care creșterea autonomiei reale sau posibilitatea parcării autonome cu ajutorul unui smartphone.

Începând din luna septembrie, gama Taycan primește o serie de noutăți la nivel tehnologic și vizual. Cea mai importantă veste din partea Porsche este că autonomia reală “de zi cu zi” va crește, însă nemții nu comunică alte detalii. 

Potrivit companiei, nu va există o nouă omologare, deci valorile actuale (381 – 450 km, conform WLTP) vor rămâne aceleași. Însă Porsche ne spune că autonomia lui Taycan va fi mai mare datorită unor ajustări tehnologice. 

În plus, clienții Taycan vor beneficia de integrarea Android Auto în sistemul de infotainment și, în premieră, de opțiunea Remote Park Assist. Astfel, cu ajutorul acestui sistem de asistență opțional, mașina va putea fi parcată de la distanță cu ajutorul unui smartphone, fără ca șoferul să mai stea la volan. 

La exterior, Porsche introduce opțiunile “Paint to Sample” și “Paint to Sample Plus”, prin care clienții își pot vopsi mașinile în culori neobișnuite. Spre exemplu, sunt disponibile nuanțe precum Rubystone Red (foto) sau Acid Green. 

În primele 6 luni din 2021, Porsche a vândut circa 20.000 de unități Taycan, puțin sub rezultatul total din 2020. 

Via Porsche

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru