Cererea mare pentru Taycan duce la amânarea debutului versiunii Taycan Cross Turismo: noua variantă va fi prezentată în 2021

de Cornel Șocariciu
Vineri, 28.08.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche a decis să amâne debutul versiunii Taycan Cross Turismo până în prima parte a anului viitor. Cererea mare pentru actuala variantă de caroserie este motivul care a generat această decizie.

În luna martie, oficialii Porsche au anunțat că versiunea Taycan Cross Turismo va fi prezentată până la finalul anului curent. Acum, Oliver Blume, CEO-ul Porsche, a declarat că debutul noii variante va fi amânat până în prima parte a anului viitor.

Cererea mare înregistrată în timpul pandemiei de coronavirus SARS-CoV-2 pentru actuala variantă de caroserie a modelului electric (foto) reprezintă motivul menționat de Blume care a dus la amânarea lansării lui Taycan Cross Turismo.

"Schimbarea nu reprezintă un dezavantaj pentru noi. Doar am optimizat calendarul lansărilor", a completat reprezentantul companiei germane.

Porsche nu este singurul constructor care a decis să amâne lansarea unui model din cauza pandemiei de coronavirus. La începutul lunii august, oficialii Ferrari au declarat că întârzierile din producție au dus la amânarea startului livrărilor pentru supercar-ul SF90 Stradale, iar același motiv a fost invocat și de reprezentanții Land Rover în momentul în care au anunțat întârzierea lui Defender 90.

Deși piața auto încă se confruntă cu efectele pandemiei de coronavirus, reprezentantul Porsche spune că "privește cu încredere către viitor".

"Compania s-a schimbat mult în această perioadă.

A fost foarte important să ne concentrăm pe lucrurile esențiale", a completat Oliver Blume.

Via | Bloomberg

Comentarii (1)

  • tng2FF2
    din cauza sau datorita pandemiei lumea se inghesuie sa cumpere Porsche,de aceea nu se mai vand alte masini.S-a desteptat lumea!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru