Taycan

Miercuri, 20 Ianuarie 2021 | Modele noi

Cel mai accesibil Porsche Taycan: 83.500 de euro pentru versiunea de bază, cu 408 CP

Porsche a anunțat lansarea celei mai accesibile versiuni a modelului electric Taycan. Cu un preț care scade în premieră sub 100.000 de euro, noua versiune oferă 408 cai putere și o autonomie de până la 484 de kilometri.
Marti, 15 Decembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Porsche Taycan a devenit cel mai rapid model electric de pe circuitul Road Atlanta: un minut și aproape 34 de secunde pentru cei 4 kilometri ai traseului

Porsche Taycan în versiunea Turbo S este cel mai rapid model electric de pe circuitul Road Atlanta. Modelul german a fost pilotat de Leh Keen, iar timpul realizat de acesta a fost de un minut și 33.88 de secunde.
Miercuri, 25 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Porsche: “Vânzările lui Taycan vor depăși 20.000 de unități în 2020”

Porsche estimează că vânzările lui Taycan vor depăși ținta de 20.000 de unități pentru acest an, conform declarațiilor făcute de CEO-ul Oliver Blume. Clienții au cumpărat aproape 11.000 de exemplare Taycan în perioada ianuarie-septembrie, însă mai mult de jumătate din acest volum a fost înregistrat în trimestrul al treilea.
Marti, 24 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Porsche Taycan stabilește un record Guinness: cel mai lung derapaj controlat realizat de un model electric

Porsche Taycan intră în cartea Guinness World Records cu cel mai lung derapaj controlat realizat de un vehicul electric. Primul model electric al companiei germane a parcurs peste 42 de kilometri pe circuitul cu formă rotundă din cadrul Porsche Experience Center de la Hockenheimring.
Luni, 28 Septembrie 2020 | ElectricRomania 2020

RAPORT FINAL: Porsche Taycan în #ElectricRomânia 2020: încărcare, consum, autonomie reală

Porsche Taycan a fost vedeta evenimentului #ElectricRomânia 2020 by Vitesco Technologies. A venit însă momentul să analizăm performanțele obținute de sportiva electrică pe parcursul celor opt zile ale turului României cu mașini electrice pentru a afla care a fost autonomia reală calculată.
Miercuri, 23 Septembrie 2020 | Economic

Taycan a devenit cel mai vândut model Porsche în Europa: sportiva electrică a avut aproape 1.200 de clienți în luna august

Taycan a fost cel mai vândut model Porsche în Europa în luna august, cu 1.183 de unități. Sportiva electrică a depășit Porsche 911, care a înregistrat o scădere de 37% a vânzărilor.
Vineri, 04 Septembrie 2020 | ElectricRomania 2020

Facem cunoștință cu mașinile din #ElectricRomânia 2020: Porsche Taycan Turbo, cel mai puternic model din turul României cu 8 mașini electrice

Porsche Taycan Turbo este cel mai puternic model electric pe care îl vom vedea în #ElectricRomânia 2020. Primul vehicul din gama nemților echipat exclusiv cu motoare electrice poate dezvolta până la 680 de cai putere, iar autonomia maximă comunicată de oficiali este de până la 450 de kilometri.
Vineri, 28 August 2020 | Industrie

Cererea mare pentru Taycan duce la amânarea debutului versiunii Taycan Cross Turismo: noua variantă va fi prezentată în 2021

Porsche a decis să amâne debutul versiunii Taycan Cross Turismo până în prima parte a anului viitor. Cererea mare pentru actuala variantă de caroserie este motivul care a generat această decizie.
Miercuri, 19 August 2020 | Modele noi

Îmbunătățiri pentru Porsche Taycan: încărcare la curent alternativ cu 22 kW, un nou Head-up Display și sisteme de asistență cu abonament lunar

Porsche Taycan va primi la sfârșitul acestui an o serie de îmbunătățiri la Head-up Display, încărcare la curent alternativ cu până la 22 kW și abonamente lunare pentru diverse sisteme de asistență.
Marti, 30 Iunie 2020 | Masini electrice si hibride

Porsche Taycan are o nouă versiune de bază în China: modelul electric va fi disponibil în varianta simplă "Taycan" și va avea o autonomie de până la 490 de kilometri

Porsche a introdus pe piața din China o nouă versiune de bază a modelului electric Taycan. Aceasta a fost numită simplu "Taycan" și va fi disponibilă în două variante de putere și autonomie.
Luni, 16 Martie 2020 | Masini electrice si hibride

Campanie specială pentru promovarea noului Taycan: primul model electric Porsche a îmbrăcat uniforme celebre în motorsport

Porsche promovează noul Taycan cu ajutorul unor culori celebre în motorsport. Campania a avut loc în cadrul Amelia Island Concours, iar fanii au putut admira uniformele Pink Pig, Salzburg Design și Brumos Racing.
Miercuri, 11 Decembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Porsche a primit 30.000 de pre-comenzi pentru electricul Taycan: “Cererea ne-a depășit toate așteptările”

Porsche a primit 30.000 de pre-comenzi pentru electricul Taycan în Europa, cererea fiind “peste așteptări”, după cum a declarat CEO-ul Oliver Blume. Clienții au plătit un avans de 2.500 de euro, iar Porsche a subliniat că Taycan are deja 10.000 de comenzi ferme.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 23 Noiembrie 2019 | Industrie

Porsche amână livrările lui Taycan: sportiva electrică va ajunge la clienți cu două luni mai târziu

Porsche și-a anunțat clienții că livrările sportivei electrice Taycan vor avea o întârziere de peste două luni din cauza "complexității enorme" a procesului de producție.
Miercuri, 18 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Asul din mânecă: recordul stabilit de Porsche Taycan la Nurburgring a fost realizat cu versiunea medie Turbo

În cazul în care prototipul Tesla Model S folosit de americani pe circuitul de la Nurburgring va stabili un nou record, Porsche are un as în mânecă: timpul de referință stabilit în luna august a fost realizat cu un Taycan în versiunea medie Turbo.
Miercuri, 11 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Porsche nu exclude un succesor pentru 918 Spyder: "Hypercar-urile sunt importante pentru companie, dar trebuie să aducă beneficii în gama curentă de modele"

Oficialii Porsche încă nu au stabilit dacă vor dezvolta un succesor pentru hypercar-ul 918 Spyder, decizia urmând să fie luată până în 2025.
Miercuri, 04 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Acesta este noul Porsche Taycan, primul model electric al mărcii germane: până la 761 CP și autonomie de 450 de kilometri

Porsche a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul Taycan. Primul model electric de serie dezvoltat de Porsche va fi disponibil în versiuni Turbo și Turbo S. Cea mai generoasă dintre acestea va oferi până la 761 de cai putere. Bateria de 93.4 kWh este capabilă să asigure o autonomie de până la 450 de kilometri.
Miercuri, 28 August 2019 | Modele noi

Informații neoficiale despre Porsche Taycan: va avea două versiuni, ambele de peste 600 de cai putere

Sportiva electrică Porsche Taycan va fi disponibilă în două versiuni, ambele de peste 600 CP, potrivit unor informații neoficiale. În plus, o funcție overboost va permite depășirea pragului de 700 CP și 1.000 Nm timp de 2.5 secunde.
Luni, 26 August 2019 | Masini electrice si hibride

Porsche a analizat opțiunea unui browser de internet pe noul Taycan: "Credem că navigarea de pe smartphone este mai sigură"

Porsche a dezvăluit că a analizat posibilitatea de a introduce un browser web pe sistemul de infotainment de 10.9 inch al sportivei electrice Taycan, însă în cele din urmă a renunțat din motive de siguranță.
Luni, 26 August 2019 | Masini electrice si hibride

Porsche Taycan a devenit cel mai rapid sedan electric de pe Nurburgring: un exemplar de pre-serie a parcurs Iadul Verde în 7 minute și 42 de secunde

Un exemplar Porsche Taycan de pre-serie a parcurs celebrul circuit de la Nurburgring în 7 minute și 42 de secunde. Astfel, Taycan a devenit cel mai rapid sedan electric de pe circuitul german.
Vineri, 23 August 2019 | Modele noi

Porsche prezintă interiorul sportivei electrice Taycan: 5 ecrane, inclusiv unul de 16.8 inch și unul opțional pentru pasagerul din dreapta

Porsche Taycan va avea la interior 5 ecrane, printre care un instrumentar de bord de 16.8 inch, un sistem de infotainment central de 10.9 inch și opțional un ecran pentru pasagerul din dreapta șoferului.

Tag-uri similare

Porsche, masini electrice, Porsche Taycan, Taycan, Porsche Mission E, masini electrice Porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru