Teaser cu cea mai puternică versiune a lui Porsche Taycan

de Tiberiu Safta
Marti, 05.03.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche a dezvăluit o imagine teaser cu o nouă versiune a lui Porsche Taycan. Aceasta este cea mai puternică versiune a modelului electric și este chiar mașina care a stabilit un nou record pe Nurburgring la începutul anului.

Constructorul german se pregătește să lanseze o nouă versiune a lui Porsche Taycan. Cu această ocazie, avem o imagine teaser cu noua versiune, care este cea mai puternică a modelului electric. Mai exact, este vorba despre aceeași versiune care a stabilit un nou record pe circuitul Nurburgring la începutul acestui an.

Porsche Taycan a stabilit un tur de 7 minute și 7.5 secunde pe legendarul circuit german. Noul model a bătut, astfel, recordul anterior stabilit de către Tesla Model S Plaid, care a fost mai lentă cu peste 17 secunde.

Deocamdată, Porsche nu a dezvăluit niciun detaliu despre noua versiune a lui Taycan, nici măcar numele acesteia. În schimb, cunoaștem data lansării. Cea mai puternică versiune a lui Porsche Taycan va fi prezentată oficial în 11 martie.

via Porsche

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru