Porsche a început o investigație internă privind posibila “manipulare” a motoarelor pe benzină: sunt vizate propulsoarele produse de companie între 2008 și 2013

de Paul Cosma
Luni, 24.08.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche a anunțat începerea unui anchete interne în cazul unei posibile “manipulări” a motoarelor sale pe benzină ce au fost produse între 2008 și 2013. Nemții au descoperit unele probleme hardware și software care ar fi afectat componentele motoarelor.

Porsche a transmis notificări către autoritățile din Germania și Statele Unite după ce controalele companiei au scos la iveală probleme care ar fi avut un impact negativ asupra funcționării motoarelor pe benzină.

Informațiile publicate de presa germană arată că Porsche suspectează o posibilă “manipulare” a propulsoarelor produse între 2008 și 2013, printre care se numără și cele ce echipează modelele 911 și Panamera.

“Porsche revizuiește în mod regulat aspectele tehnice și de reglementare ale vehiculelor sale. Ca parte a acestor examinări interne, Porsche a identificat probleme și a informat autoritățile în mod proactiv,” a transmis un purtător de cuvânt al constructorului, adăugând că producția curentă nu este afectată.

Publicația Bild am Sonntag susține că problemele identificate de Porsche sunt de natură hardware și software. Pe lângă investigația demarată de companie, autoritatea KBA din Germania a început și ea o anchetă în acest caz.

Via Reuters

Comentarii (2)

  • Edikkk
    "bravo" celor care au votat negativ
    https://youtu.be/l4MVvttOEAQ

    pupaţi germanii mincinoşi

    Cam aveţi ceea ce meritaţi.
    9 11
  • @Ediche
    pana la urma de ce esti asa suparat? Ca tu n-ai condus in viata ta un Porsche, si nici un BMW si nici un Audi si nici un Merc si nici macar un VW. De unde stii tu despre ce e vorba?
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru