Motoare benzină

Marti, 27 Aprilie 2021 | Industrie

Ultimul Lotus cu motor pe benzină va fi numit Emira: prezentare oficială în 6 iulie

Emira este numele viitorului model pe care Lotus îl va prezenta oficial în data de 6 iulie. Britanicii confirmă că Emira va fi și ultimul lor model cu motorizări “tradiționale”.
Luni, 24 August 2020 | Industrie

Porsche a început o investigație internă privind posibila “manipulare” a motoarelor pe benzină: sunt vizate propulsoarele produse de companie între 2008 și 2013

Porsche a anunțat începerea unui anchete interne în cazul unei posibile “manipulări” a motoarelor sale pe benzină ce au fost produse între 2008 și 2013. Nemții au descoperit unele probleme hardware și software care ar fi afectat componentele motoarelor.
Luni, 17 Iunie 2019 | Industrie

Germania a cerut Opel un recall pentru modelele Adam și Corsa: emisiile motoarelor pe benzină ar fi fost peste limitele admise

Autoritățile germane au cerut Opel să cheme în service anumite exemplare Adam și Corsa, din cauză că motoarele pe benzină ale acestora ar fi depășit emisiile permise de lege, conform informațiilor publicate de Bild am Sonntag. Ordinul vizează 210.000 de mașini, dintre care 54.000 în Germania.
Joi, 28 Noiembrie 2013 | Mediu

Studiu: „Benzinarele” cu injecţie directă emit de 1.000 ori mai multe particule decât vechile motoare

Un studiu efectuat de un centru independent din Hanovra a relevat faptul că noile motoare cu injecţie directă de benzină sunt mai dăunătoare pentru mediu decât unităţile pe care le-au înlocuit, deoarece emit o cantitate de particule de până la 1.000 de ori mai mare.
Luni, 14 Octombrie 2013 | Industrie

Motoarele diesel vor fi eliminate treptat din Europa de normele stringente de emisii

Popularitatea motoarelor diesel va scădea către sfârşitul acestui deceniu în favoarea unităţilor pe benzină. Motivul ar urma să fie creşterea preţului acestor versiuni ca urmare a respectării normelor de poluare Euro 6 şi Euro 7.

Tag-uri similare

motoare diesel, motoare benzină, diesel vs benzina, diesel euro 6, benzina euro 6, diesel euro 7
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru