Motoare diesel

Joi, 18 Ianuarie | Industrie

Volkswagen: proces pierdut în legătură cu soluția software pentru motoarele diesel

Un tribunal german a refuzat soluția software acceptată de Autoritatea Germană de Transport a celor de la Volkswagen. Soluția are legătură cu celebrul scandal legat de motoarele diesel ale celui mai mare producător auto din Europa.
Joi, 31 Martie 2022 | Industrie

Audi oprește vânzările de mașini diesel în Olanda

Potrivit presei olandeze, Audi ar urma să oprească vânzarea mașinilor diesel în Țările de Jos din 1 aprilie 2022. Constructorul din Ingolstadt nu a confirmat încă această informație.
Miercuri, 20 Octombrie 2021 | Industrie

Opel a plătit o amendă de 65 de milioane de euro pentru emisiile incorecte ale motoarele sale diesel

Constructorul german de automobile a plătit o amendă de 64.8 milioane de euro pentru emisiile incorecte ale motoarelor sale diesel. Aceasta fusese impusă de parchetul din Frankfurt în urma unei anchete demarate în luna octombrie 2018.
Marti, 04 Mai 2021 | Industrie

Citroen ar putea renunța la dezvoltarea unor noi motoare diesel

Potrivit celor mai recent informații, francezii de la Citroen ar putea renunța la dezvoltarea de noi motoare diesel. O decizie asemănătoare au luat și conaționalii de la Renault.
Marti, 27 Aprilie 2021 | Industrie

Renault renunță la dezvoltarea unor noi motoare diesel

Renault nu va investi în dezvoltarea unei noi generații de motoare diesel și, în schimb, le va îmbunătăți pe cele existente, potrivit CEO-ului Luca de Meo.
Joi, 01 Octombrie 2020 | Modele noi

Renault renunță treptat la diesel: Clio, Captur și Kadjar nu vor mai putea fi comandate cu motoare pe motorină începând din ianuarie

Renault va elimina motorizările diesel de pe Clio, Captur și Kadjar începând din 1 ianuarie, ca urmare a noilor norme de poluare din Uniunea Europeană, potrivit mai multor surse din presa franceză.
Joi, 19 Decembrie 2019 | Industrie

Nissan vrea să renunțe la diesel pe modelul Qashqai: noua generație a SUV-ului, așteptată în 2020 cu versiuni hibride

Nissan vrea să renunțe la motorizările diesel pentru modelul Qashqai, urmând să se concentreze pe versiunile electrificate, potrivit unor surse din cadrul producătorului. Viitoarea generație a SUV-ului este așteptată în septembrie 2020 cu versiuni hibride.
Vineri, 18 Octombrie 2019 | Tehnologie

Mazda va lansa un nou motor diesel în 2020: "Vă vom arăta cât de curate și eficiente pot fi motoarele diesel"

Mazda a anunțat că va lansa în 2020 un motor diesel inovator "curat și eficient", fără să ofere detalii suplimentare despre tehnologia pe care o va utiliza acesta.
Vineri, 13 Septembrie 2019 | Industrie

Mercedes-Benz laudă consumul și emisiile scăzute ale motoarelor diesel: "Nu există niciun motiv să nu cumperi o mașină diesel"

Mercedes-Benz consideră că nu există niciun motiv pentru care clienții nu ar trebui să cumpere o mașină diesel dacă aceasta se potrivește nevoilor, întrucât consumul și emisiile sunt mai scăzute.
Vineri, 30 August 2019 | Industrie

Volkswagen introduce un sistem cu injecție dublă de AdBlue pentru a reduce emisiile de oxid de azot cu 80%: Passat și Golf 8, primele modele care îl folosesc

Volkswagen a dezvoltat un sistem cu injecție dublă de AdBlue pentru motoarele diesel prin care reduce emisiile de oxid de azot cu până la 80%. Passat și Golf 8 sunt primele modele care îl vor implementa.
Miercuri, 07 August 2019 | Industrie

Mercedes vrea să ajute clienții germani să evite interzicerea mașinilor diesel vechi: subvenție de 3.000 pentru un “retrofit” al motoarelor Euro 5

Mercedes oferă subvenții de 3.000 de euro pentru clienții cu mașini diesel vechi, ale căror vehicule ar putea avea interdicție să circule în orașele din Germania. Banii sunt oferiți pentru un “kit retrofit” al motoarelor diesel Euro 5.
Miercuri, 13 Martie 2019 | Industrie

Volvo va lansa în luna iunie ultima generație de motoare diesel: "Probabil că în 5 ani nu vom mai oferi modele diesel"

Volvo a anunțat că în luna iunie va prezenta ultima sa generație de motoare diesel, iar constructorul suedez anticipează că acest tip de propulsie va dispărea complet din gamă într-un interval de cinci sau șase ani.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 17 Ianuarie 2019 | Industrie

Scăderea vânzărilor de mașini diesel va continua: constructorii anticipează că motoarele diesel vor avea o cotă de piață de 30% în 2019

Constructorii auto anticipează că vânzările de mașini diesel vor scădea și în 2019, astfel că acest tip de motoare va avea o cotă de piață de până în 30%, comparativ cu cota de piață actuală de aproape 35%.
Joi, 08 Noiembrie 2018 | Industrie

Mazda cheamă în service 640.000 de vehicule la nivel global: posibile probleme la motoarele diesel

Mazda a anunțat un recall pentru 640.000 de vehicule la nivel global, din cauza unor posibile probleme cu arcurile supapelor de la motoarele sale diesel. Sunt afectate 230.000 de mașini din Japonia, restul fiind în alte piețe externe, cu excepția SUA.
Miercuri, 03 Octombrie 2018 | PARIS 2018

Mercedes apară tehnologia diesel: "În segmentul compact nu este nevoie de schimbare"

Mercedes consideră că motoarele diesel nu vor dispărea prea curând de pe modelele de clasa compactă sau mai mari și insistă că tehnologia este în continuare benefică.
Joi, 27 Septembrie 2018 | Industrie

Popularitatea motoarelor diesel pe mărci: primele 9 locuri sunt ocupate de producători premium

37% dintre mașinile vândute de Dacia în Europa au motorizare diesel, similar cu media de la nivelul Uniunii. În schimb, pe primele nouă poziții în topul popularității diesel sunt numai constructori premium.
Miercuri, 12 Septembrie 2018 | Intern

Dacia anticipează că motoarele diesel vor ajunge la o cotă de piață de numai 20%: "Mașinile mici și compacte vor trece masiv pe benzină"

Oficialii Dacia susțin că ponderea mașinilor diesel va scădea la numai 20%, în special în segmentele subcompact și compact.
Joi, 12 Iulie 2018 | Industrie

Stuttgart vrea să interzică motoarele diesel din ianuarie 2019: sunt vizate motoarele Euro 4 și mai vechi

Orașul german Stuttgart a anunțat că vrea interzicerea mașinilor cu motoare diesel, începând cu luna ianuarie 2019. Sunt vizate motoarele Euro 4 și mai vechi, iar nemții vor să ia măsuri pentru ca propulsoarele Euro 5 să nu ajungă să fie și ele interzise.
Marti, 12 Iunie 2018 | Industrie

Decizia autorităților germane în cazul emisiilor diesel Mercedes: 774.000 de vehicule din Europa vor fi chemate în service pentru actualizarea softului motoarelor

Daimler nu a reușit să risipească bănuielile autorităților din Germania cu privire la nivelul emisiilor diesel în cazul mai multor modele Mercedes. Prin urmare, nemții au primit ordin să cheme în service un total de 774.000 de mașini din Europa. Printre modelele care vor primi o actualizare a softului motoarelor se numără Clasa C, GLC și Vito.
Luni, 11 Iunie 2018 | Industrie

Presa germană: “Autoritățile au găsit cinci dispozitive de trucare a emisiilor la motoarele Mercedes”

Autoritatea pentru transporturi din Germania, KBA, a descoperit 5 tipuri de software ilegal la motoarele Mercedes-Benz, potrivit publicației Bild. Daimler a refuzat să comenteze și a spus că are o relație transparentă de comunicare cu KBA.

Tag-uri similare

SUA, diesel, America, motoare diesel, America de Nord
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru