America

Duminica, 06 August 2017 | Industrie

După Alfa Romeo, un alt european vrea în America: PSA Peugeot-Citroen își pregătește revenirea și caută un distribuitor local

Grupul francez PSA Peugeot-Citroen își pregătește cu mare atenție revenirea pe piața din Statele Unite. Francezii nu-și permit însă o investiție de câteva miliarde de euro într-o rețea de dealeri și caută alte soluții de comercializare.
Duminica, 05 Octombrie 2014 | PARIS 2014

Venturi America este un crossover cu două locuri și motor electric de 400 CP

Pierdută în avalanșa de modele și concepte prezentate la Salonul Auto de la Paris, marca Venturi a prezentat un crossover de 400 CP cu motor electric.
Sambata, 04 Octombrie 2014 | General

Grupul Peugeot Citroen ar putea reveni pe piața americană cu marca DS

În cadrul unui interviu acordat în cadrul Salonului Auto de la Paris, Yves Bonnefont, CEO-ul mărcii DS, a spus că vrea să facă din marca DS un brand global.
Marti, 01 Aprilie 2014 | Siguranta

Lege votată în SUA: toate autovehiculele noi vor avea cameră de marşarier în standard până în mai 2018

Americanii vor să-şi facă şoselele mai sigure în anii ce vor urma şi au votat o lege care obligă producătorii de automobile să monteze camere video pentru marşarier pentru toate modelele fabricate după 1 mai 2018.
Miercuri, 05 Iunie 2013 | Modele noi

Tesla Motors va lansa un model accesibil în 2016

Tesla Motors pregăteşte lansarea unui model accesibil, care să aibă un preţ comparabil cu cel al lui Nissan Leaf în SUA şi să ofere o autonomie de 320 kilometri, informează Automotive News.
Vineri, 17 August 2012 | F1 TOP

Red Bull Racing a dus monopostul de Formula 1 la New York

Red Bull Racing încearcă să popularizeze Formula 1 în Statele Unite ale Americii şi pentru asta a dus un monopost pilotat de David Coulthard la New York.
Joi, 12 Iulie 2012 | O lume nebuna

Un colecţionar a cumpărat un Mercedes 320 Cabriolet deţinut de nazişti cu 180.000 de dolari

Un colecţionar din Statele Unite ale Americii a reuşit să achiziţioneze un Mercedes-Benz 320 Cabriolet din 1942 pentru 180.000 de dolari. Modelul i-a aparţinut unui general nazist şi a fost construit în doar opt exemplare.
Marti, 22 Mai 2012 | General

SUA: Consumul de carburant este factorul decisiv în alegerea unei maşini

Un studiu realizat de Consumer Reports a relevat faptul că americanii sunt interesaţi în principal de economia de carburant oferită de un model, caracteristici precum calitate şi siguranţă trecând în planul secund.
Marti, 01 Noiembrie 2011 | Siguranta

BMW face un recall de 32.000 de unităţi în SUA

BMW va rechema 32.000 de unităţi echipate cu motoare V8 şi V12 vândute pe piaţa din SUA pentru a înlocui circuitele integrate ale pompelor de apă auxiliare.
Miercuri, 28 Septembrie 2011 | General

SUA: Fiat donează 50.000 de dolari Fundaţiei de Cercetare a Cancerului Mamar

Fiat a lansat o ediţie specială a lui 500 pe piaţa din SUA. Fiecare exemplar vândut va duce la o donaţie de 1.000 de dolari la Fundaţia de Cercetare a Cancerului la Sân.
Vineri, 06 Mai 2011 | O lume nebuna

SUA: Garaj cu 40 de locuri de vânzare, casă inclusă

O agenţie imobiliară din Statele Unite ale Americii intermediază vânzarea unui garaj cu 40 de locuri echipat complet, căruia îi este "ataşată" o casă în valoare de 3.95 milioane de dolari.
Miercuri, 09 Martie 2011 | O lume nebuna

Organizaţia de protecţie a animalelor din SUA le propune proprietarilor de Mazda6 să le doneze maşinile

Organizaţia PETA din Statele Unite ale Americii le propune proprietarilor de Mazda6 afectate de recall-ul cauzat de păianjeni să le doneze maşinile pentru a salva arahnidele respective şi a proteja alte specii de animale.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 22 Februarie 2011 | Siguranta

Americanii iau în vizor sistemele de încălzit scaunele

Sistemele prea puternice de încălzire în scaune au scandalizat zeci de persoane cu dizabilităţi din SUA. Aceştia cer reglementarea acestor sisteme pentru prevenirea rănirii altor persoane.
Miercuri, 05 Ianuarie 2011 | Industrie

China a devenit cea mai mare piaţă pentru cei de la General Motors

GM a vândut 2.35 milioane de unităţi în China în 2010, reuşind să depăşească rezultatele de pe piaţa americană pentru prima dată din istorie.
Miercuri, 05 Ianuarie 2011 | Modele noi

Camaro a depăşit Mustang la vânzări pentru prima dată în 25 de ani

Chevrolet Camaro a devenit cel mai bine vândut model sport din Statele Unite ale Americii. Modelul GM a surclasat Ford Mustang la vânzările anuale pentru prima dată în ultimii 25 de ani.
Marti, 04 Ianuarie 2011 | Video

VIDEO: Cum să NU fugi de poliţie

O şoferiţă din SUA a încercat să împingă maşina de poliţie cu ajutorul Camaro-ului din dotare, dar a reuşit doar să facă un burnout furtunos, după care s-a predat.
Joi, 30 Decembrie 2010 | Video

VIDEO: Autospeciala de deszăpezire loveşte o maşină parcată

Dacă aveaţi impresia că o stradă plină de zăpadă e o situaţie neplăcută, muncitorii de la salubritate din New York au reuşit să îi facă un cadou de Sărbători mai neplăcut unui şofer american.
Miercuri, 15 Decembrie 2010 | Industrie

Imaginea Toyota a scăzut în ochii clienţilor din SUA din cauza recall-urilor

Cei de la JD Power au anunţat rezultatele studiului anual de tendinţe ale cumpărătorilor de maşini noi. Circa 19% din respondenţi au decis să evite marca Toyota din cauza rechemărilor în service.
Marti, 14 Decembrie 2010 | Video

VIDEO: Drifturi la minus un grad Celsius

Americanii au organizat un eveniment de drift pe un circuit din Virginia la minus un grad Celsius. Circa 100 de pasionaţi ai sportului şi-au pus în valoare abilităţile pe pistă. Iată ce a ieşit!
Miercuri, 24 Noiembrie 2010 | Video

VIDEO: Două accidente în parcare în 6 secunde cu aceeaşi maşină

Şoferul unui Toyota Prius a reuşit să facă două accidente în parcare în şase secunde, totul sub privirile surprinse ale poliţiştilor.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan, Mercedes-Benz, Opel
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru