America

Luni, 12 Februarie | Masini electrice si hibride

Șapte mărci vor dezvolta o rețea de stații de încărcare în America de Nord: 30.000 de stații

Mai mulți producători vor dezvolta împreună o rețea de stații de încărcare în Statele Unite și Canada. Noua rețea se numește IONNA și va cuprinde nu mai puțin de 30.000 de stații de încărcare în total.
Luni, 15 Ianuarie | Economic

Vânzări record de mașini electrice în SUA: 1.2 milioane de vehicule electrice, vândute în 2023

În 2023 au fost vândute 1.2 milioane de mașini electrice pe piața din Statele Unite. Acesta este un nou record pentru acest segment, care este preconizat să crească și mai mult în 2024.
Vineri, 05 Ianuarie | Economic

Piața auto din SUA: prețul mediu al unei mașini noi a fost de 46.000 de dolari

Potrivit noilor date oficiale, piața auto din Statele Unite ale Americii s-a bucurat de o creștere de 12% în 2023. Totodată, la finalul aceluiași an, prețul mediu al unei mașini noi a fost de 46.000 de dolari.
Joi, 04 Ianuarie | Economic

General Motors, cel mai mare producător de mașini din SUA și în 2023

General Motors și-a păstrat titlul de cel mai mare producător de mașini din Statele Unite ale Americii și în 2023. Gigantul american a vândut peste 2.5 milioane de mașini pe piață și a înregistrat o creștere față de 2022.
Marti, 16 Mai 2023 | Siguranta

General Motors recheamă aproape un milion de SUV-uri în Statele Unite din cauza airbag-urilor defecte

Gigantul american General Motors a fost nevoit să inițieze o campanie de rechemare pentru mai multe SUV-uri vândute în Statele Unite. Problema constă într-o defecțiune a unor componente ale airbag-urilor, iar campania vizează aproape un milion de exemplare.
Joi, 06 Aprilie 2023 | Siguranta

Vânzările lui Volkswagen ID.4, oprite în America: ușile se pot deschide în mers

Volkswagen a fost nevoit să oprească temporar vânzările electricului ID.4 în Statele Unite și în Canada. Motivul este atribuit unei probleme apărute la uși, care se pot deschide singure în mers.
Miercuri, 15 Februarie 2023 | Industrie

BMW a fost cea mai căutată marcă premium în Statele Unite, în 2022

Potrivit unui studiu nou, BMW a fost cea mai căutată marcă premium pe piața din Statele Unite în ultimul trimestru din 2022. Bavarezii s-au plasat în fața japonezilor de la Lexus, în timp ce interesul pentru Tesla a scăzut dramatic.
Luni, 28 Noiembrie 2022 | Masini electrice si hibride

STUDIU: Majoritatea americanilor preferă mașinile termice, în defavoarea celor electrice

Potrivit unui studiu realizat de o companie australiană, majoritatea americanilor ar alege în continuare o mașină cu motor termic în locul unui model pur electric, indiferent de prețul de achiziție.
Marti, 03 Mai 2022 | Modele noi

Land Rover lansează ediția aniversară Defender 30th Anniversary Edition pentru piața nord-americană

Land Rover a publicat o imagine cu noua ediție aniversară Defender 30th Anniversary Edition. Modelul este destinat exclusiv pieței din America de Nord și aduce un omagiu lui Defender 110 First Edition, construit în 1993. Doar 500 de exemplare vor fi produse.
Vineri, 28 Ianuarie 2022 | Industrie

OFICIAL: Producția lui Volkswagen Passat a luat sfârșit în America

Modelul de clasă medie a ajuns la sfârșit de drum pe continentul american, după ce ultimul exemplar Passat de specificație americană a ieșit pe porțile fabricii din Chattanooga, Tennessee.
Marti, 16 Noiembrie 2021 | Industrie

Mai multe modele General Motors renunță la scaunele încălzite din cauza crizei de semiconductori

Compania americană General Motors a anunțat că va renunța, temporar, să ofere anumite modele din SUA cu scaune încălzite. Motivul pentru acest lucru se datorează crizei mondiale de semiconductori.
Sambata, 13 Noiembrie 2021 | Siguranta

Sistemele pentru depistarea alcoolemiei șoferilor vor deveni obligatorii pe mașinile noi din America

În curând, toate mașinile noi vândute în Statele Unite vor trebui să fie echipate cu un sistem care depistează alcoolemia șoferilor. Proiectul de lege ar putea intra în vigoare peste trei ani.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 12 Noiembrie 2021 | Economic

Tesla depășește Mercedes-Benz în America și devine a treia cea mai vândută marcă premium în 2021

Tesla a depășit Mercedes-Benz ca număr de mașini vândute în primele trei trimestre din acest an pe piața americană. Marca lui Elon Musk este acum a treia cea mai bine vândută în segmentul premium din Statele Unite.
Duminica, 06 August 2017 | Industrie

După Alfa Romeo, un alt european vrea în America: PSA Peugeot-Citroen își pregătește revenirea și caută un distribuitor local

Grupul francez PSA Peugeot-Citroen își pregătește cu mare atenție revenirea pe piața din Statele Unite. Francezii nu-și permit însă o investiție de câteva miliarde de euro într-o rețea de dealeri și caută alte soluții de comercializare.
Duminica, 05 Octombrie 2014 | PARIS 2014

Venturi America este un crossover cu două locuri și motor electric de 400 CP

Pierdută în avalanșa de modele și concepte prezentate la Salonul Auto de la Paris, marca Venturi a prezentat un crossover de 400 CP cu motor electric.
Sambata, 04 Octombrie 2014 | General

Grupul Peugeot Citroen ar putea reveni pe piața americană cu marca DS

În cadrul unui interviu acordat în cadrul Salonului Auto de la Paris, Yves Bonnefont, CEO-ul mărcii DS, a spus că vrea să facă din marca DS un brand global.
Marti, 01 Aprilie 2014 | Siguranta

Lege votată în SUA: toate autovehiculele noi vor avea cameră de marşarier în standard până în mai 2018

Americanii vor să-şi facă şoselele mai sigure în anii ce vor urma şi au votat o lege care obligă producătorii de automobile să monteze camere video pentru marşarier pentru toate modelele fabricate după 1 mai 2018.
Miercuri, 05 Iunie 2013 | Modele noi

Tesla Motors va lansa un model accesibil în 2016

Tesla Motors pregăteşte lansarea unui model accesibil, care să aibă un preţ comparabil cu cel al lui Nissan Leaf în SUA şi să ofere o autonomie de 320 kilometri, informează Automotive News.
Vineri, 17 August 2012 | F1 TOP

Red Bull Racing a dus monopostul de Formula 1 la New York

Red Bull Racing încearcă să popularizeze Formula 1 în Statele Unite ale Americii şi pentru asta a dus un monopost pilotat de David Coulthard la New York.
Joi, 12 Iulie 2012 | O lume nebuna

Un colecţionar a cumpărat un Mercedes 320 Cabriolet deţinut de nazişti cu 180.000 de dolari

Un colecţionar din Statele Unite ale Americii a reuşit să achiziţioneze un Mercedes-Benz 320 Cabriolet din 1942 pentru 180.000 de dolari. Modelul i-a aparţinut unui general nazist şi a fost construit în doar opt exemplare.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan, Mercedes-Benz, Opel
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru