America

Luni, 13 Septembrie 2010 | Industrie

Geely vrea să vândă automobile pe internet în China

Geely va fi prima companie care va comercializa automobile pe internet în China. Primul model care va fi vândut prin acest mediu este Geely Panda în ediţie specială, iar debutul comercial are loc în 2011.
Marti, 07 Septembrie 2010 | Siguranta

O nouă unealtă pentru prevenirea accidentelor: proiectarea imaginilor 3D

Americanii vor încerca să folosească hologramele 3D pentru a schimba atitudinea şoferilor iresponsabili care accidentează elevi în preajma şcolilor.
Vineri, 03 Septembrie 2010 | Modele noi

Ford a creat o nouă versiune de caroserie a lui F-150 SVT Raptor

Versiunea de performanţă a celui mai popular pick-up de la Ford este oferită şi cu o caroserie cu patru uşi. Modelul nu va fi comercializat şi în Europa, deoarece nu există cerere pentru un asemenea pick-up.
Miercuri, 25 August 2010 | Industrie

Marchionne: "E puţin probabil să înregistrăm profit la Chrysler în 2010"

Şeful Alianţei Fiat-Chrysler a declarat că va fi dificil să realizeze profit operaţional la Chrysler pentru anul 2010, în ciuda faptului că a reuşit acest lucru în prima jumătate a acestui an.
Vineri, 20 August 2010 | General

STUDIU: Luminile interioare ambientale le oferă şoferilor un sentiment de siguranţă

Americanii au descoperit că luminile interioare ambientale le conferă şoferilor sentimentul că au o maşină mai spaţioasă, cu materiale de calitate superioară şi că sunt în siguranţă.
Marti, 17 August 2010 | Modele noi

Ford a lansat cel mai puternic Mustang din istorie

Oficialii Ford au anunţat cel mai rapid şi manevrabil Mustang creat vreodată - Boss 302. Americanii declară că modelul este la fel de rapid ca un BMW M3 pe circuitul Laguna Seca.
Miercuri, 11 August 2010 | Siguranta

Honda face un recall în SUA pentru 383.000 unităţi Civic, Accord şi Element

Honda va rechema 383.000 unităţi în Statele Unite ale Americii pentru a schimba sistemul de blocare al contactului pentru a preveni scoaterea cheii din contact fără ca vehiculul să fie în treapta de parcare a cutiei de viteze automate.
Luni, 09 August 2010 | Industrie

SUA: Ford a primit un împrumut de 250 de milioane de dolari

Ford a primit 250 de milioane de dolari pentru a demara un program de creştere al exporturilor. Tinţa lor este de 200.000 unităţi pe an.
Joi, 05 August 2010 | Industrie

SUA: Clienţii de modele diesel sunt din ce în ce mai numeroşi

Motoarele diesel au început să prindă teren pe piaţa din Statele Unite ale Americii. Aproape 50% dintre toate modelele Volkswagen Jetta vândute sunt echipate cu un motor diesel, dar şi 17% din unităţile BMW X5 xDrive şi Mercedes-Benz GL.
Joi, 29 Iulie 2010 | General

EXPERIMENT: Cum să îţi laşi vara geamurile întredeschise la maşină

Doi americani au efectuat un experiment pentru a afla dacă este mai bine să laşi geamurile închise când faci o oprire scurtă sau dacă este indicat să le deschizi un centimetru pentru a păstra o temperatură cât mai scăzută la interior.
Luni, 26 Iulie 2010 | Industrie

Fiat se întoarce în SUA după o absenţă de trei decenii

Marca Fiat se va întoarce oficial pe piaţa din Statele Unite ale Americii în decembrie 2010, după o absenţă de 30 de ani. Primul model Fiat care va fi vândut pe piaţa din SUA este 500.
Luni, 26 Iulie 2010 | Industrie

Mercedes şi BMW vor surclasa Lexus pe piaţa din SUA

Japonezii de la Lexus vor fi surclasaţi în materie de vânzări de rivalii de la Mercedes-Benz şi BMW în decursul acestui an.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 09 Iulie 2010 | Modele noi

Smart a lansat un program inedit de personalizare a vopselei în SUA

Actualii şi viitorii posesori de Smart din Statele Unite ale Americii au la dispoziţie un program deosebit de personalizare a maşinii, care le permite vopsirea maşinii într-o culoare identică cu cea pe care o visează clientul.
Miercuri, 28 Aprilie 2010 | Siguranta

BMW face un recall pentru X5 M in SUA

BMW va face un recall de 735 unitati X5 M pe piata din Statele Unite ale Americii deoarece becurile de pozitie laterale nu sunt alimentate cu energie electrica si nu respecta normele americane in acest sens.
Joi, 22 Aprilie 2010 | Modele noi

Chevrolet Volt ar putea fi lansat cu o luna inainte de termenul anuntat initial

Debutul pe piata americana al lui Chevrolet Volt ar putea avea loc cu o luna mai devreme decat termenul anuntat initial. Astfel, modelul ar putea fi disponibil in America inca din octombrie 2011.
Marti, 06 Aprilie 2010 | Modele noi

Dealerii Mercedes din America se tem de viitoarea gama hibrida S-Klasse

Dealerii Mercedes-Benz din Statele Unite ale Americii se tem ca implementarea unei game exclusiv hibride a viitorului S-Klasse va afecta serios vanzarile acestui model.
Miercuri, 24 Martie 2010 | Industrie

Corporatia Daimler a fost acuzata de mita de Departamentul de Justitie din America

In urma unei anchete care a urmarit o perioada de 10 ani, Departamentul American de Justitie i-a somat pe cei de la Daimler sa plateasca 183 milioane de dolari pentru mituirea unor oficiali guvernamentali din 22 de tari.
Joi, 11 Martie 2010 | Siguranta

Numarul de decese pe soselele americane a atins cel mai scazut nivel din ultimii 55 ani

Soselele americane au devenit mai sigure in 2009, inregistrand o imbunatatire de 22% fata de 2005 si cel mai scazut nivel de fatalitati din ultimii 55 de ani. NHTSA imparte meritele cu criza financiara.
Joi, 14 Ianuarie 2010 | Modele noi

Audi A3 Sedan debuteaza in 2012 pe piata din SUA

Piata auto din Statele Unite ale Americii va beneficia de o versiune sedan a lui A3 incepand cu anul 2012. Modelul respectiv ar putea utiliza platforma viitorului Jetta sau a noului A3.
Miercuri, 16 Decembrie 2009 | Siguranta

Chrysler interzice SMS-urile la volan pentru toti angajatii

Chrysler le-a interzis tuturor angajatilor sai sa trimita SMS-uri atunci cand sunt la volan, fie ca sunt in masina de serviciu sau cea personala.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan, Mercedes-Benz, Opel
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru