Primul Fiat 500 Numero Uno, vândut cu 85.000 de dolari în Canada

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 19.10.2010
Primul exemplar Fiat 500 importat oficial în Canada a fost vândut în cadrul unei licitaţii caritabile.

Primul exemplar Fiat 500 Numero Uno adus în Canada a fost vândut în cadrul unei licitaţii contra sumei de 85.000 de dolari. Modelul nu prezintă niciun element suplimentar faţă de exemplarele vândute în Europa, dar banii primiţi în urma vânzării acestui model au fost donaţi în scopuri caritabile. În mod paradoxal, banii nu au fost donaţi unei organizaţii care să aibă grijă de copii sau de tineri, ci au fost trimişi fundaţiei Villa Charities, care va avea grijă de cetăţenii cu origine italiană în vârstă din Canada.

În Canada, Alianţa Fiat-Chrysler utilizează reprezentanţele Chrysler pentru a vinde modelul Fiat 500. Cinquecento reprezintă întoarcerea mărcii Fiat în Canada şi Statele Unite ale Americii, iar debutul său public pe continentul nord-american va avea loc la Salonul Auto de la Los Angeles în noiembrie. În primă fază, italienii vor oferi doar versiunea 1.4 MultiAir a lui 500 pe piaţa din America de Nord.

Deşi nivelul de echipare se numeşte Numero Uno, nu există nimic suplimentar în lista de dotări faţă de ceea ce oferă reprezentanţele Fiat din Europa.

Denumirea nivelului de echipare a fost schimbată pentru a atrage interesul potenţialilor clienţi printr-un nume mai atrăgător, care să îi confere o alură mai italiană. Anul 2011 va aduce debutul versiunii cabrio a lui Fiat 500 pe continentul nord-american.

Via | Carscoop 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru