America

Marti, 15 Decembrie 2009 | Industrie

Kia incearca sa cucereasca SUA prin fostii dealeri Saturn

Cei de la Kia au cumparat foste reprezentante Saturn, Hummer si Chrysler pentru a ataca piata din SUA. Pana acum, strategia coreenilor a avut succes deoarece 50% dintre vanzarile din ultimul an au fost inregistrate in aceste reprezentante.
Vineri, 30 Octombrie 2009 | General

SUA: Fiecare masina casata prin programul rabla a costat 24.000 de dolari

Desi programul Rabla din SUA a crescut vanzarile de automobile din aceasta tara, se pare ca fondurile de 3 miliarde de dolari au fost impartite intre 125.000 de vehicule casate. Costurile programului au ajuns astfel la 24.000 de dolari pentru fiecare masina casata.
Sambata, 24 Octombrie 2009 | Economic

Productia lui Ford Kuga se muta in America

Conform jurnalistilor de la Bloomberg, Ford isi va muta productia corssover-ului Kuga in America. Aceasta decizie vine ca urmare a deprecierii dolarului in raport cu euro.
Miercuri, 30 Septembrie 2009 | O lume nebuna

Transportatorii americani considera SMS-urile la volan necesare

Camionagii americani sunt nemultumiti de introducerea legii care le interzice sa trimita SMS-uri in timp ce conduc. Potrivit acestora, aceasta metoda de comunicare este vitala pentru ca afacerea lor sa functioneaza cat mai eficient.
Vineri, 25 Septembrie 2009 | Modele noi

Prima generatie a lui Porsche 911 a renascut in mainile unui tuner

Tunerii americani de la Singer Vehicle Design ofera o versiune moderna a lui Porsche 911 din 1967, construita pe sasiul unui 911 din anii 1980 si echipata cu un motor mai performant.
Vineri, 25 Septembrie 2009 | General

Americanii au cel mai rapid vehicul pe hidrogen din lume

Un vehicul alimentat cu hidrogen a reusit sa atinga o viteza de 484 km/h, fiind atat cel mai rapid vehicul de acest gen din lume, cat si cel mai rapid vehicul cu propulsie electrica inregistrat de FIA.
Luni, 21 Septembrie 2009 | O lume nebuna

STUDIU: Lipsa unei masini te poate face mai gras

Un studiu efectuat de americani a relevat faptul ca lipsa unui automobil ar putea sa ingrase anumiti cetateni, care vor alege restaurantele fast food din apropriere in favoarea unor alegeri mai sanatoase.
Vineri, 18 Septembrie 2009 | Industrie

Mitsubishi va rechema aproape 7.000 de Lancer-uri in SUA

Japonezii de la Mitsubishi vor face un recall pentru modelul Lancer in Statele Unite ale Americii. Aceasta rechemare in service este valabila pentru toate versiunile acestui model si va afecta aproape 7.000 de unitati.
Duminica, 06 Septembrie 2009 | Industrie

Seful Audi SUA revine asupra declaratiilor despre Volt

Seful Audi America a revenit asupra declaratiilor facute la adresa viitorilor clienti ai lui Chevrolet Volt. Johan de Nysschen a explicat cele declarate pe pagina de Facebook a celor de la Audi SUA.
Luni, 10 August 2009 | Tehnologie

Americanii au creat conceptul unui motor cu cinci timpi

Inginerii americani au dezvoltat un motor aspirat pe benzina in cinci timpi, care dezvolta 130 CP dintr-o cilindree de 700 centimetri cubi.
Marti, 04 August 2009 | Industrie

Vanzarile Ford au crescut pentru prima data dupa 19 luni de scadere

Programul de innoire al parcului auto din America a ridicat vanzarile Ford, care au inregistrat prima crestere din noiembrie 2007.
Miercuri, 29 Iulie 2009 | Economic

Profitul Honda a scazut cu peste 90% in prima jumatate a anului 2009

Honda a suferit o scadere de 95.6% a profitului din primele sase luni ale acestui an. Printre cauze putem enumera atat vanzarile slabe, cat si rata de schimb yen/dolar extrem de dezavantajoasa pentru niponi.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 22 Iulie 2009 | Industrie

Vicepresedintele Toyota: "Masinile noastre sunt bune, dar nu incitante"

Vicepresedintele marcii Toyota, Yoshimi Inaba, a declarat ca modelele Toyota sunt bune, dar nu sunt incitante. Afirmatia oficialului japonez este bazata pe comentariile primite la adresa marcii in ultimii ani.
Miercuri, 22 Iulie 2009 | Industrie

Toyota nu mai este profitabila in Statele Unite ale Americii

Oficialii Toyota au anuntat ca divizia lor din America nu mai este profitabila. Cu toate acestea, ei se asteapta sa redevina profitabili incepand cu primavara anului viitor.
Marti, 21 Iulie 2009 | O lume nebuna

Oferta in SUA: Cumperi un pickup, primesti cadou o arma!

Un dealer auto din SUA ofera un AK-47 clientilor care achizitioneaza un pick-up. Americanul este la cea de-a doua isprava de acest gen, acesta oferind pistoale in campania de anul trecut.
Vineri, 17 Iulie 2009 | Industrie

BMW a anuntat un recall pentru X5, X6, Seria 1 si Seria 3

BMW va rechema in service anumite modele X5, X6, Seria 1 si Seria 3 pentru a remedia doua probleme situate la nivelul discurilor de frana din spate, respectiv airbag-urilor laterale.
Vineri, 17 Iulie 2009 | STIATI CA...

20 de lucruri pe care nu le stiai despre... OPEL

Stiati ca Opel a folosit pentru prima data sloganul "Das Auto"? Dar ca Opel a fabricat la inceput masini de cusut? Acestea, plus alte lucruri interesante, in editia de azi a seriei "Stiati ca..."
Luni, 06 Iulie 2009 | Industrie

Vanzarile de automobile s-ar putea redresa in a doua jumatate a anului

Vanzarile de automobile din Statele Unite ale Americii ar putea sa creasca usor in decursul celei de-a doua jumatati a acestui an. Procesul ar putea avea loc la nivel mondial, gratie stabilizarii economiei.
Miercuri, 01 Iulie 2009 | Industrie

BMW ar putea deveni liderul vanzarilor pe segmentul premium din SUA

BMW ar putea sa devina cel mai bine vandut producator premium care activeaza pe piata din Statele Unite ale Americii. Germanii sunt deja la conducere in materie de vanzari si trebuie sa isi mentina avantajul pentru inca sase luni.
Miercuri, 17 Iunie 2009 | General

Programul Rabla a fost adoptat si de americani

Guvernul american a adoptat propriul sau program de innoire al parcului auto. Spre deosebire de versiunea propusa initial, bugetul proiectului a fost redus la doar un miliard de dolari.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan, Mercedes-Benz, Opel
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru