Oferta in SUA: Cumperi un pickup, primesti cadou o arma!

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 21.07.2009
Un dealer auto din SUA ofera un AK-47 clientilor care achizitioneaza un pick-up. Americanul este la cea de-a doua isprava de acest gen, acesta oferind pistoale in campania de anul trecut.

Un dealer de pick-up-uri din Missouri, Statele Unite ale Americii, ofera un AK-47 la achizitia unui pick-up nou. Dealerul nu ofera arma propriu-zisa, ci un voucher care iti permite sa o ridici de la un magazin de arme autorizat. Pe langa asta, clientii trebuie sa indeplineasca toate conditiile legale pentru a detine o arma ca sa poata beneficia de aceasta promotie. Mark Muller, proprietarul reprezentantei Max Motors, declara ca a gandit aceasta oferta datorita cererii publicului.

Mark Muller nu este la prima isprava de acest gen, americanul fiind cunoscut pentru faptul ca a facut cadou cate un pistol celor care si-au cumparat un pick-up de la reprezentanta sa in campania din 2008. Muller estimeaza ca initiativa sa din 2008 i-a adus 35 de clienti suplimentari, si spera sa vanda 100 de unitati in plus in noua campanie publicitara din acest an. De data aceasta, dealerul american ofera un AK-47 odata cu achitizia unui nou pick-up. Clientii care nu doresc arme vor primi un voucher pentru carburant in valoare de 250 de dolari.

Interviu cu Mark Muller:

Via | USAToday

Comentarii (8)

  • SEMTEX82
    deci... am ramas ca la dentist !
    cred ca americanii astia sufera de o forma de dementa nemaiintalnita pana acum... cum dracu sa dai o arma de asalt automata AK47, cu gloante care pot trece si prin ziduri ???
    daca nu-i place cum i-a facut livrarea consilierul comercial? :)))))
    13 2
  • ce pun rivalii puneti si voi
    Old news baieti, au fost altii care v-au luat-o inainte, dar se pare ca va placeti sa trageti cu ochiul
    0 11
  • Ciorogârla
    omu a gasit armele de la Ciorogârla AK47 si vrea sa profite de pe urma lor
    9 0
  • :D
    Nu pot sa spun decat :D :D :D :D
    6 0
  • afaceristu'
    pentru fiecare client potential de SUV (american) as oferi o sfoara si o bucata de sapun
    7 1
  • AndreiRN
    Invidia
    As fi preferat o arma de vanatoare cu alice dar .... piata este libera si fiecare ofera ce isi doreste in anumite state ale federatiei.
    Daca la fiecare Dacie papuc s-ar da si o lada de bere cine s-ar mai plange?
    5 1
  • Ma intreb...
    Astia sunt hipnotizati cu prea multe filme de Hollywood. Azi daca iti cumperi o masina iti da bonus un kalasnikov, iar maine daca iti cumperi o casa iti da bonus un tanc. Si stau si ma intreb...daca imi cumpar un AK-47, nu-mi da bonus un pick-up? Ma scot mai ieftin...:)
    4 0
  • iti da un pick-up , kalash-ul tre sa-l cumperi inainte si sa-l indrepti spre el :))))
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru