Kia incearca sa cucereasca SUA prin fostii dealeri Saturn

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 15.12.2009
Cei de la Kia au cumparat foste reprezentante Saturn, Hummer si Chrysler pentru a ataca piata din SUA. Pana acum, strategia coreenilor a avut succes deoarece 50% dintre vanzarile din ultimul an au fost inregistrate in aceste reprezentante.

Coreenii de la Kia vor incerca sa cucereasca piata din Statele Unite ale Americii prin convertirea fostilor dealeri Saturn si Hummer. Pe langa asta, cei de la Kia vor introduce un motor pe benzina supraalimentat in gama Forte Koup. Astfel, Forte Koup va deveni primul model echipat cu un motor otto supraalimentat al marcii Kia.

In ultimul an, cei de la Kia si-au imbogatit reteaua americana cu 24 de reprezentante, ceea ce le-a conferit acces la 20 din pietele de top ale Statelor Unite ale Americii. Acest pas s-a dovedit a fi extrem de important pentru cresterea vanzarilor din America, 50% dintre acestea fiind realizate in cele 20 de piete cheie. Inca de atunci, cei de la Kia au utilizat fostele reprezentante Saturn si Hummer pentru a realiza acest scop, iar coreenii vor utiliza aceasta strategie in continuare.Din cele 24 de reprezentante noi, 18 au apartinut marcii Saturn, iar celelalte au fost preluate de la Chrysler si Hummer.

Peste trei ani, cei de la Kia vor introduce primul lor hibrid pe piata americana, in timp ce modelul Forte Koup va fi echipat cu un motor otto supraalimentat. Totodata, cei de la Kia vor introduce si modelul K9, care va lupta pe segmentul premium.

Oficialii Kia nu au dezvaluit informatii despre viitorul propulsor care va echipa gama Forte Koup.

Via | AutomotiveNews (inreg.)

Comentarii (1)

  • Opinie
    Coreenii dau din coate si vor ajunge in fata.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru