Hummer

Marti, 31 Ianuarie 2023 | Industrie

General Motors demarează producția SUV-ului Hummer electric

Gigantul american General Motors a demarat oficial producția lui GMC Hummer EV SUV în Statele Unite. Noul model ar urma să fie vândut inclusiv pe piața din China.
Marti, 01 Noiembrie 2022 | Masini electrice si hibride

Hummer electric s-a vândut ca „pâinea caldă”: producția, epuizată pe 2 ani

GMC Hummer EV este sold-out pentru cel puțin 2 ani, potrivit unui oficial al mărcii americane. Până acum, modelul electric a primit peste 90.000 de comenzi.
Vineri, 16 Septembrie 2022 | Masini electrice si hibride

Hummer revine în stil mare: modelul electric are deja 90.000 de comeznzi

GMC Hummer EV, modelul de teren electric al mărcii americane, a primit peste 90.000 de rezervări până în acest moment. Numărul total de rezervări include ambele variante de caroserie: SUV și pick-up.
Luni, 29 Martie 2021 | Masini electrice si hibride

Primul Hummer electric a fost vândut la licitație pentru 2.1 milioane de euro

GMC Hummer EV este primul model electric al constructorului american de mașini de teren, renăscut în urmă cu doi ani. Exemplarul cu numărul 001 a fost vândut recent pentru suma de 2.1 milioane de euro la o licitație.
Miercuri, 21 Octombrie 2020 | Modele noi

General Motors a prezentat Hummer EV: pick-up-ul electric are 1.000 de cai putere, autonomie de peste 560 de kilometri și încărcare cu 300 kW

General Motors a prezentat pick-up-ul electric Hummer EV, care în versiunea de top este echipat cu trei motoare electrice de 1.000 de cai putere. Baterie are autonomie de peste 560 de kilometri și se încarcă cu până la 300 kW.
Vineri, 09 Octombrie 2020 | Modele noi

Pick-up-ul electric Hummer EV va fi primul model cu sistem de infotainment dezvoltat pe platforma Unreal, utilizată în celebrul joc video Fortnite

Pick-up-ul electric Hummer EV va utiliza un sistem de infotainment dezvoltat pe platforma Unreal, utilizată în prezent doar pentru jocuri, printre care și celebrul Fortnite. Prezentarea oficială este programată în 20 octombrie.
Joi, 30 Iulie 2020 | Modele noi

Un nou teaser pentru Hummer EV: pick-up-ul electric de 1.000 de cai putere va fi disponibil din 2021

GMC a publicat un nou teaser pentru pick-up-ul electric Hummer EV, care va fi lansat pe piață în 2021 și va avea 1.000 de cai putere.
Luni, 03 Februarie 2020 | General

Video. Bill Murray, Chris Evans, Maisie Williams și LeBron James au jucat în reclamele auto care au rulat în timpul Super Bowl 2020

Anul acesta, producătorii auto care au pregătit spoturi video cu ocazia Super Bowl LIV au mizat pe popularitatea vedetelor de la Hollywood. Maisie Williams (Arya Stark), Cobie Smulders, Bill Murray și Chris Evans au fost câțiva dintre actorii care au ales să joace în reclamele producătorilor auto.
Sambata, 01 Februarie 2020 | Masini electrice si hibride

Hummer revine sub o nouă formă: americanii vor folosi denumirea pentru un viitor pick-up electric cu 1.000 CP produs sub brandul GMC

GMC a publicat câteva spoturi video care anunță debutul primului pick-up electric al companiei. Acesta va purta numele de Hummer EV și va fi prezentat în 20 mai.
Sambata, 19 Octombrie 2019 | Industrie

Renașterea Hummer ca brand 100% electric, în planurile General Motors: o nouă gamă de pick-up-uri și SUV-uri ar putea fi lansată în 2021

Renașterea Hummer ca brand 100% electric pare tot mai aproape de realitate, planurile General Motors vizând lansarea unei game de pick-up-uri și SUV-uri în 2021, potrivit mai multor surse din cadrul grupului american.
Marti, 18 Iunie 2019 | Industrie

General Motors se gândește la renașterea Hummer ca brand electric: “Este o idee, analizăm toate variantele”

General Motors a anunțat că analizează ideea renașterii Hummer ca brand electric, în contextul în care producătorul american își va concentra toate eforturile viitoare în direcția electrificării.
Joi, 29 Ianuarie 2015 | Industrie

CEO-ul GM: "Nu regretăm închiderea mărcilor Pontiac, Saab, Hummer şi Saturn şi nici nu vom reveni asupra deciziei"

CEO-ul General Motors, Mary Barra, a declarat că GM nu regretă în niciun fel închiderea mărcilor la care a renunţat voluntar în 2008 şi 2009 şi că nu au în plan relansarea vreuneia.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 25 Aprilie 2012 | Modele noi

Copia chinezească a lui Hummer H1 a primit un facelift la Beijing

Dongfeng Motor Company expune zilele acestea la Beijing un facelift al modelului său militar. Este vorba despre o copie chinezească a celebrului Hummer H1.
Joi, 05 Ianuarie 2012 | Motorsport

Peterhansel a revenit pe primul loc în Raliul Dakar. Românul Gyenes, locul 23 la clasa moto

Stephane Peterhansel a revenit în fruntea Raliului Dakar la finalul zilei a patra după ce a profitat de o întârziere de aproape 25 de minute a lui Nasser Al-Attiyah.
Marti, 06 Decembrie 2011 | Motorsport

Al-Attiyah va concura în Raliul Dakar 2012 cu Hummer

Nasser Al-Attiyah şi-a asigurat prezenţa în ediţia de anul viitor a Raliului Dakar şi va încerca să-şi apere titlul cucerit în 2011 la volanul unui Hummer oferit de echipa Team Robby Gordon.
Miercuri, 09 Iunie 2010 | Siguranta

GM va face un recall de 1.5 milioane de vehicule în SUA

Un sistem de încălzire al lichidului de spălat parbrizul i-a făcut pe cei de la GM să demareze un recall de 1.5 milioane de unităţi în Statele Unite ale Americii. Furnizorul acestui sistem a dat faliment în urmă cu doi ani, în urma unui recall legat de acelaşi sistem.
Miercuri, 26 Mai 2010 | Industrie

Hummer a murit oficial: GM a produs ultimul exemplar H3

General Motors a anunţat că a produs la fabrica proprie din Louisiana ultimul exemplar H3. Marca Hummer va fi lichidată.
Miercuri, 05 Mai 2010 | Siguranta

GM recheama in service 160.000 de exemplare Hummer H3

Tocmai cand se pregatea sa inchida socotelile cu brandul Hummer, GM se loveste de un recall care aduce in service-urile din toata lumea 160.000 de exemplare H3.
Miercuri, 07 Aprilie 2010 | Industrie

General Motors inchide Hummer si vinde exemplarele ramase pe stoc

General Motors a declarat astazi ca, in ciuda eforturilor sale de salvare, divizia Hummer va fi inchisa si toate cele 2200 de modele ramase pe stoc vor fi oferite cu discount.
Sambata, 20 Martie 2010 | Economic

GM nu gaseste cumparatori pentru Hummer

GM a incetat discutiile cu potentialii cumparatori ai brandului Hummer, iar firmele interesate de cumpararea marcii au termen limita pana la 1 mai.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan, Dacia
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru