Pick-up-ul electric Hummer EV va fi primul model cu sistem de infotainment dezvoltat pe platforma Unreal, utilizată în celebrul joc video Fortnite

de Daniel Popescu
Vineri, 09.10.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pick-up-ul electric Hummer EV va utiliza un sistem de infotainment dezvoltat pe platforma Unreal, utilizată în prezent doar pentru jocuri, printre care și celebrul Fortnite. Prezentarea oficială este programată în 20 octombrie.

General Motors a anunțat la începutul acestui an că va resuscita celebrul brand Hummer prin lansarea unui pick-up electric dezvoltat sub brandul GMC. Acesta va fi prezentat oficial în 20 octombrie, iar producătorul american continuă campania de promovare pentru a crește așteptările clienților.

Cea mai nouă informație este că sistemul de infotainment al lui Hummer EV va fi dezvoltat pe platforma Unreal. Platforma Unreal este realizată de producătorul de jocuri video Epic Games și reprezintă un mediu software dedicat pe baza căruia pot fi dezvoltate jocuri video.

Până în prezent, Unreal a fost utilizat strict pentru jocuri, iar unul dintre cele mai cunoscute titluri care folosește această platformă este Fortnite. Practic, Hummer EV va deveni primul model care folosește un sistem de infotainment dezvoltat pe baza Unreal.

Pentru moment, cei de la Epic Games au publicat un clip video în care oferă o serie de informații despre cum vor adapta Unreal la sistemul de infotainment al unei mașini și susțin că acesta va oferi grafica de top, timpi scurți de încărcare și update-uri over-the-air.

În ultima perioadă, numeroase companii de tehnologii au intrat pe segmentul sistemelor de infotainment pentru mașini, printre opțiunile clienților fiind Android Auto sau Apple CarPlay.

General Motors a confirmat anterior că viitorul Hummer EV va avea motoare electrice care vor genera în total 1.000 de cai putere, iar acest lucru va permite noului model să accelereze de la 0 la 96 km/h în numai 3 secunde.

De asemenea, noul Hummer EV va avea direcție integrală, tehnologie care în cazul pick-up-ului va avea numele Crab Mode.

Producătorul susține că noua funcție este dedicată celor care doresc să folosească pick-up-ul în mediul off-road.

Planurile actuale prevăd ca producția lui Hummer EV să înceapă în ultima parte a anului 2021. Interesant este că lansarea pe piață va coincide practic cu cea anunțată de Tesla pentru propriul său pick-up electric, Cybertruck.

Via Autoblog

Comentarii (2)

  • Mai lipseste sa-mi fac cont pe Steam daca vreau sa folosesc mai multe aplicatii cand folosesc masina si pot sa-mi arunc permisul auto fericit.
    2 1
  • O sa vina in standard cu remorca pentru baterii :))
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru