Hummer

Vineri, 26 Februarie 2010 | Industrie

UPDATE: Hummer nu moare! GM are inca doua oferte

General motors a anuntat ca nu intentioneaza sa puna lacatul pe usa Hummer, cel putin nu momentan. Americanii sustin ca au primit doua oferte de preluare, pe care le analizeaza.
Joi, 25 Februarie 2010 | Industrie

GM a decis: Hummer se va inchide

General Motors a luat decizia de a inchide subsidiarul Hummer, dupa ce tranzactia cu Sichuan Tengzhong a picat din cauza guvernului chinez.
Miercuri, 24 Februarie 2010 | Industrie

Guvernul chinez blocheaza achizitia Hummer

Relatiile diplomatice tensionate dintre SUA si China au dus la blocarea tranzactiei dintre GM si Sichuan Tengzhong, care avea ca finalitate vanzarea subsidiarului Hummer.
Vineri, 15 Ianuarie 2010 |

15 ianuarie - cele mai importante stiri ale zilei

Automarket iti ofera o retrospectiva a celor mai importante evenimente care au avut loc astazi in industria auto mondiala.
Vineri, 15 Ianuarie 2010 | Industrie

GM opreste productia Hummer pana la finalizarea vanzarii

Productia Hummer va fi oprita pana cand GM va incheia tranzactia cu cei de la Sichuan Tengzhong.
Marti, 15 Decembrie 2009 | Industrie

Kia incearca sa cucereasca SUA prin fostii dealeri Saturn

Cei de la Kia au cumparat foste reprezentante Saturn, Hummer si Chrysler pentru a ataca piata din SUA. Pana acum, strategia coreenilor a avut succes deoarece 50% dintre vanzarile din ultimul an au fost inregistrate in aceste reprezentante.
Joi, 19 Noiembrie 2009 | Modele noi

Hummer pregateste SUV-urile compacte H4 si H5

Imaginea de marca "rea" a celor de la Hummer tinde sa se evapore dupa ce aceasta a fost cumparata de chinezii de la Tengzhong. Hummer are de gand sa produca SUV-uri mai mici.
Miercuri, 11 Noiembrie 2009 | Industrie

GM a repornit productia lui Hummer H3

Hummer H3 este in continuare in productie, dupa o pauza indelungata pentru a evita formarea unui stoc mare de modele. SUV-ul este produs in ambele versiuni de caroserie la fabrica din Shreveport, unde era produs si inainte.
Luni, 12 Octombrie 2009 | Industrie

GM a vandut marca Hummer chinezilor de la Sichuan Tengzhong

Chinezii de la Sichuan Tengzhong vor detine 80% din actiunile Hummer. Noul proprietar al marcii Hummer va utiliza fabricile din America pana in 2011 si vrea sa produca si modele mai ecologice.
Marti, 25 August 2009 | Industrie

Vanzarea Hummer se va finaliza spre sfarsitul anului

Chinezii de la Tengzhong si General Motors vor finaliza preluarea Hummer spre sfarsitul acestui an. Constructorul american va continua sa asigure 3000 de locuri de munca dupa cumparare.
Luni, 10 August 2009 | Industrie

Programul GM Click and Buy debuteaza maine pe eBay

Incepand de maine, General Motors o sa vanda automobile si pe eBay. Programul Click and Buy va fi derulat timp de o luna in California, iar implementarea acestuia la nivelul Americii depinde de succesul inregistrat in prima luna.
Luni, 10 August 2009 | Mediu

Hummer-ul care consuma doar 2.3 litri/100 km

Pentru cei care credeau ca un SUV de dimensiunile Hummer-ului nu poate oferi un consum redus de carburant, compania Raser Technologies a gasit solutia: un tren de rulare hibrid ce poate fi incarcat si de la priza.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 05 August 2009 | Tuning

Germanii au creat un Hummer H2 de 547 CP

Inginerii Geigercars au dezvoltat inca un kit de tuning pentru Hummer H2. Modelul dezvolta 547 CP si 763 Nm si este oferit alaturi de un set de jante de 30 inch.
Marti, 07 Iulie 2009 | Intern

Tesla Roadster este de vanzare in Romania: 109.000 euro

Un importator de masini exotice le ofera clientilor sai din Romania posibilitatea de a cumpara un Tesla Roadster Signature Edition. Modelul a fost produs intr-o serie limitata si are un pret de 109.000 euro fara TVA.
Marti, 23 Iunie 2009 | Premii auto

Lexus a detronat Porsche in clasamentul JD Power din SUA

Lexus a urcat in topul clasamentului JD Power din acest an, reusind sa incheie suprematia Porsche. Surpriza acestui an este Suzuki, care a reusit sa avanseze 23 de pozitii fata de anul trecut.
Marti, 09 Iunie 2009 | Industrie

Analistii financiari chinezi se indoiesc de succesul achizitiei Hummer

Analistii economici contesta succesul si veridicitatea achizitiei Hummer. Acestia se indoiesc atat de capacitatile de conducere ale companiei chineze, cat si de achizitia Hummer in sine.
Marti, 09 Iunie 2009 | Industrie

GM renunta la divizia sa de utilitare de tonaj mediu

GM a anuntat oficial ca va desfiinta divizia sa de utilitare de tonaj mediu dupa ce nu a reusit sa gaseasca un cumparator. Modelele GMC Topkick si Chevrolet Kodiak vor iesi din productie.
Vineri, 05 Iunie 2009 | Industrie

General Motors a vandut marca Saturn lui Roger Penske

GM a vandut marca Saturn consortiului Peske Automotive Group, condus de fostul pilot Roger Penske.
Vineri, 05 Iunie 2009 | Industrie

Vanzarea Hummer ar putea fi blocata de legislatia din China

Chinezii de la Sichuan Tengzhong ar putea fi impiedicati de guvernul de la Beijing sa cumpere marca Hummer. Tranzactia poate fi oprita din cauza politicii interne din China.
Miercuri, 03 Iunie 2009 | Industrie

OFICIAL: Hummer va fi cumparat de Sichuan Tengzhong

Asa cum probabil multi au anticipat, o companie chineza este misteriosul cumparator interesat de Hummer. Firma asiatica nu este una foarte populara si nici nu activeaza pe piata automobilelor.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan, Dacia
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru